Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
I ja dolazim.
:bicikl:

Ako je neko raspolozen za upoznavanje, nek baci U2U.
Korisnikov avatar
By Galateja
Freya i ja dolazimo. Nasa prva gej zurka. :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo, sad smo stigle sa (nase prve gej) zurke. Moram da priznam da negativan ton koji je usmeren prema njoj (konkretno mislim na zurku iz teme) nije primeren. Bilo je dosta ljudi i lepo smo se zabavile i izigrale. Ne volim da slusam tehno, progresiv i slicno, ali ta muzika je dobra za djuskanje. Nekako mi je neutralna i pomogla mi je da bolje opazam osobe. A to sto sam opazila... Iskrena da budem, na osnovu postova sa ovog foruma zakljucila sam da se na takvim zurkama mogu srtesti (vecinski) slatki momci i muskobanjaste devojke, a to uopste nije tacno. Mnogi od tih momaka (mahom sa zebra frizurama) su mi delovali nekako previse fem za moj ukus. Freya i ja smo se slozile da veliki broj prisutnih devojaka imao prijatnu spoljasnjost.

Sve u svemu bilo nam je vrlo prijatno.
:sunce:
Korisnikov avatar
By Val
A vas dve bile same tamo? :nerd:

:P
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Nisam ni isla, jebi ga.
Prala sam ves i posle zaspala.
hihihhihi
:ves:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
POZDRAV SVIMA.OVDE NS LACKY BOY.I M NEW PA POLAKO SA MNOM OVO MI JE PRVI PUT!!! JA BAS HTEDOH NA SINOCNJU PRVU GAY-ZURKU ALI IPAK NEODOH.ZANIMA ME KAKO JE BILO DALI JE VREDELO OTICJI?I NAJBITNIJE OD SVEGA WHERE THEY ANY CUTE BOYS THERE? :bye: :bye: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@ galateja
da li ste sigurne da je zurka bila i javno okarakterisana kao gay (ne izvlacim taj zakljucak zbog lepih zena tamo heheh) jer su neki ljudi bili a da uopste nisu imali pojma da je to gay zurka....znam ja bar sestoro.
colorado ja smo stigli do vrata...obezbedjenje nam je reklo da je slobodan ulaz a neki drugi ljudi da nije...sve u svemu ionako nismo imali vermena za to pa smo otisli kuci na spavanjke
Korisnikov avatar
By Galateja
Zurka je okarakterisana kao gay party, tako da pretpostavljam da je namenjena gaj ljudima i onima koji su gej frendli. Verovatno je islo po sistemu prijatelj kaze prijatelju pa dodje mesovito drustvo (u kojima ima i homo i hetero osoba). E, sad, sto se ilegalaca tice njih je bilo uvek pa bila to zurka, dom ili nesto trece. :D
Moja procena (o prisutnima) je sledeca:
gej/bi - 70%
gej frendli - 20%
'neupuceni' - 10%
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Val
A vas dve bile same tamo? :nerd:

:P
Ma da. Sad sam se probudila na tepihu svoje sobe i rezignirano skontah kako smo devojka i ja imale identican san. :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e pa super onda...nadam se da sledeca nece biti dva dana pred ispit...vidimo se sledeci put
By nikolof
hvala svim akoji su dosli na party....
bilo je brutalno.....kako ekipa koja jeste bila pomesana i gay frendly tako i muzika....
nadam se da se uskoro vidimo na sledecim....
i tako dalje...
organizator:tornado:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!