Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nemiroff
Originally posted by Paki
Već drugi dan, evo, ne znam šta da napišem... Potpuno drugačiji provod u odnosu na poslednjih nekoliko Borisovih žurki... Nije bilo mnogo đuskanja, jer sam sve vreme bio napolju, ali zato društvo za spiku, zezanciju ili i poneki razgovor na ozbiljne teme bilo FANTASTIČNO! :peva: :yay:
O DA!!! A sam bila prosto odushevljena...josh uvek sam pod utiscima. Koga god sretem a da nije bio na zurci, smaram ga svojim dozivljajima, i fenomenalnom provodu.
Bilo je mnogo mocno, iako je bio veliki "stiskavac"... Upoznala sam dosta ljudi sa foruma, koje se anw bash neshto i ne secam (posledice alkohola i mojim naochara za sunce :pivce: :lood: )
Uglavnom...bas prizeljkujem o5 takvu zurku sa istim onim ljudima iz Undergorund-a.
Korisnikov avatar
By Nemiroff
...moram josh jednu stvar da dodam...muzika je bila odlichna. Pogotovu kad su bili "the killers" "RHCP" "The white stripes" pa chak i Bob Marley koji je bio na kraju... FANTAZIJA!
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Draco
Ovo sto cu da napisem je veeeeliki korak unazad sto se tice mog klaberskog < :lol: > zivota ali what the hell - meni se opet ide u Ander :) Jel moze neka jurka ponovo tamo? :trep:
Narednih 55 dana sigurno ne. Renovira se. Uleteli Filip Moris i Tuborg sa kintom. Kao, biche do yaya :)
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by spliff
borise, kad tje nova zzurka? :party: :dance:
Miran! Biche kad se oporavim od ove :)
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Nemiroff
...moram josh jednu stvar da dodam...muzika je bila odlichna. Pogotovu kad su bili "the killers" "RHCP" "The white stripes" pa chak i Bob Marley koji je bio na kraju... FANTAZIJA!
Bob Marley. . . :no: shteta shto malo ranije nisam doshla na forum,owako sam prekasno saznala za owo. . Znachi sledetja zurka tek za jedno 2 meseca? :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je bilo prijatno.
Draga lica pre skupa,draga lica u toku skupa, drago lice posle skupa....

Moram da priznam da mi se ova zurka jako svidela, jer nije licila ni na sta slicno ranije...Kao da smo bili na svojevrsnom Kongresu pedera i lezbejki, uz tematske filmove na platnu i ostale prigode koje uz jedan Kongres idu.
Zaista mi se dopalo.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Egmont
Ovo sto cu da napisem je veeeeliki korak unazad sto se tice mog klaberskog < :lol: > zivota ali what the hell - meni se opet ide u Ander :) Jel moze neka jurka ponovo tamo? :trep:
Narednih 55 dana sigurno ne. Renovira se. Uleteli Filip Moris i Tuborg sa kintom. Kao, biche do yaya :)
:yay: za Morisa, Tuborg i renoviranje :yay: vredi sacekati :)

Onda se nadam da ces smisliti neko novo mesto za sledecu jurku <dok cekamo Under>
Korisnikov avatar
By Egmont
Onda se nadam da ces smisliti neko novo mesto za sledecu jurku <dok cekamo Under>
Thinking... negotiating... :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!