- 20 Jun 2006, 20:29
Jednom sam se susreo sa mišljenjem da homoseksualci uvoðenjem raznih zakona žele biti "prvi meðu jednakima", zašti?eniji od ostale populacije. To možda i izgleda tako, ali treba imati u vidu da su homoseksualci ugroženiji od ostalih.
Originally posted by ValNe bi trebalo da minimiziraš realnu opasnost koja preti svima koji su "na sceni" zato što se (sre?om) nisi našla li?no u sli?noj situaciji. Takav stav je prili?no sebi?an (bez uvrede). Zar misliš da bilo ko od nas ima i jedan razlog da preuveli?ava stvari? Ta?no je da se biju navija?i posle utakmica (sa tom idejom su i otišli na utakmicu) i ta?no je da se pobiju žene na pijaci. Ali to su totalno razli?ite stvari. Njih konstantno ne proganja grupa ljudi koja se samo zbog toga organizuje.
.Biju se navijaci posle utakmica, biju se zene na pijaci zbog trulog paradajza...a napadnuti se eto brane. Shta zelim reci? Ne mislim da je sve to tako ucestalo i opasno kao shto je ovde predstavljeno.
Jednom sam se susreo sa mišljenjem da homoseksualci uvoðenjem raznih zakona žele biti "prvi meðu jednakima", zašti?eniji od ostale populacije. To možda i izgleda tako, ali treba imati u vidu da su homoseksualci ugroženiji od ostalih.