Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
o, hvalim te Boze... sva sreca te u petak dolazim u bg da vidim i to cudo zvani novi club o kome svo toliko pricaju.... a bas je bila korisna ona informacija kako stici do cluba i gde se nalazi,,,, jos uvek ima pametnih ljudi :)
By ajkula
Definitivno ponovno otvaranje G-cluba je u petek 19.05.2006 od 23h.Privremena lokacija je bivsi FLOYD pored carting cluba ispod mostarske petlje.U obezbedjenju ce se naci vise momaka koji su visoko obuceni za taj posao.Neki od njih i dan danas obezbedjiju jednu od nasih najvecih zvezda.Prostor je u odnosu na X i u odnosu na proslu lokaciju G-cluba hotel sa 5 zvezdica.U sustini jedva cekam sutra.Vidimo se tamo!
Korisnikov avatar
By m..
Ju Stati, mozes zvezdi da doturis pisamce.
Korisnikov avatar
By Laika
Bila sinoc u G-sauni
Kad se otvara K-L-U-B???
Missssssim, ventilacija je takodjer na nivou, k'o i sekjuriti...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lolica
Bila sinoc u G-sauni
Kad se otvara K-L-U-B???
Missssssim, ventilacija je takodjer na nivou, k'o i sekjuriti...
Il` mi se cini, il` ti imas neke zamerke? :)
Korisnikov avatar
By Laika
Imam :)
Mnogo vruce, mnogo zagusljivo, mnogo prevruce, strasno toplo
O narodnjacima necu ni da pricam, ali sem one uobicajene plejliste iz iksa, bilo je tu jos nekih histericnih teheranskih hitova sa kreshtavim srpskim vokalima od kojih je mog druga pocela da boli vugla
Vrhunac veceri je bio DJ koji se u neko doba (dok je isao onaj satro ''strani hitovi'' blok (napomena: hitovi iz '95-e)) latio mikrofona i zaurlao: '' A saaaad.... NAAAAROOOOODNJAAAAAACIIIII, JEeeeeEEEEEEEEEEEEEEE!!!''
Toliko :nope:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako smem da primetim, tebi je bio provod do jaja :)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
znaci stara prica sto se mjuze tice...

ostaje mi samo da se nadam obecanom danu sa ISKLJUCIVO elekronikom ili bas stranom muzikom...
em ce biti manje ljudi, em ce mi prijati muzika...
Korisnikov avatar
By Laika
Delete:
Ne teraj me da sedim kod kuce sa ovim ispitnim shtivom koje mi sleduje i posalji me gde god, mozes da me bijes po tabanima pendrekom i da me teras da pijem pivo kroz nos, ma mozes sta god, samo da se ne smaram ovim... Provod je zagarantovan. Btw, na narodnjake sam oguglala, komsinica iznad slusa poprilicno glasno neki total andergraund turbofolk u poredjenju sa kojim mi seka aleksic dodje prosto draga. U medjuvremenu sam doznala da su u pitanju izdanja Renome rekordsa, inace diskografske kutje iz tvog prebivalista, tak da ako krishom propevash ja cu to prva da izvalim... ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By mili86
ja sam se, iskreno govoreci, fantasticno proveo u clubu, ako izuzmem saunu, koju je neko pomenuo nemam amerku, osim sto dj malo zesce smara neki svojim pokusajima i vratolomijama, ostalo je sve bilo ok... i moram da pohvalim konobare, koji su za razliku od Xa veoma ljubazni i pazljivi kad prolaze kroz narod, a moram da napomenem da je ona trandza koja je konobarilao/la u x i dalje vrlo prosta i nekulturna i da eto to je to... samo malo vise ljubaznosti i to je to... a za svaku pohvalu je i wc koji je do ranoh jutarnjih sati bio na nivou, dok neko nije bacio pikavce i lavabo... sve u svemu meni bilo lepo i kad sleeci put dodjem u bg eto mene u G CLUBU... a da napomenem da od gazde trazim procenat jer da bi meni udovoljilo doslo je jos 11 mojih frugova koji nisu umali nameru da dodju zbog prica koje su kruzile.. eto toliko...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Laika
U medjuvremenu sam doznala da su u pitanju izdanja Renome rekordsa
Renome! Carevi!
Po dobijanju OBN-a sam otpadao po pola dana uz njih. I kako se obi?no na komedije, skrivene kamere i profi pokušaje zasmejavanja ne smejem mogu ti re?i da se nikad uz TV nisam ismejao kao tada.
Oni mu doðu kao neki dvadeset?etvoro?asovni TV manijaci.
:colorado:
Korisnikov avatar
By Cruiser
Glupo je pri?ati bilo šta ukoliko ne odeš i ne vidiš kako mesto izgleda.

Ulaz besplatan, pi?e pristojnih cena, muzika baš ok (do 2). Nije zagušljivo i zaista je u odnosu na X kao hotel sa 5 zvezdica. Što se mene ti?e, mesto bi i moglo da ostane tu, izdvojeno je od radoznalih baba koje špijuniraju sa prozora, lako se stiže iz svih krajeva grada. Ni parkiranje nije problem.

Dva predloga:

1. nemojte da se selite,
2. puštajte narodnjake posle 4, ako baš morate, kad proradi jutarnji prevoz (da svi kojima to ne odgovara ne pucaju pare na taksi bez razloga).

Zadovoljan sam za sada, uvek može još bolje. X je davna, ružna prinudna prošlost.
Korisnikov avatar
By Khons
sad u petak je bilo ok sto se ventilacije tice
Korisnikov avatar
By mili86
kao doletim ponovo u bg, ponovo cu i u taj novi club....bar ima vise prostora, a i manje tetki, ustvari, tetke su verovatno iste, samo je prostor veci, a i ne desava se sve oko sipke kao sto je slucaj u Xu
By Pending-For-A-Bending
Drago mi sto stvarno nema sipke. Mada sam cuo od par likova da pitaju gde je sipka.
U klubu je stvarno pakao toplo-otisao sam u bermudama i opet mi je bilo toplo (tek kako mi je bilo kad sam bio u farmerkama....). A video sam i dva lika koji su bili u odelima (wooo, na kom su oni bili tripu).
WC je stvarno OK, ali zar stvarno ne moze da se zaduzi neko ko bi to malo.... spremio
Jedino da se poradi na ventilaciji i stvarno toj nesrecnoj turbo-folk muzici. OK, mogu ja to da slusam neko vreme ali se ubrzo smorim. Ajde malo pomerite pustanje iste.
I koja je fora sa onim likom koji prica nesto na mikrofon?
Nista ga ne razumem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!