Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Original You
/clubbing event/
21. oktobar 2005, 22-05h
Studentski Kulturni Centar, Beograd

Pod sloganom "Communication, Expression, Individuality, Transmission, Clubbing", klupski dogaðaj "Original You" koji se u petak 21. oktobra održava u SKC-u, predstavi?e beogradskoj publici neka od najtraženijih imena svetske klupske scene. Uživo ?e nastupiti nema?ki duet Alter Ego, tvorci superiornog prošlogodišnjeg hita "Rocker", kao i Abe Duque, njujorški underground superstar. Za gramofonima ?e biti berlinski kralj house minimalizma sa etikete Poker Flat, koga beogradska publika dugo priželjkuje - DJ Steve Bug. Lokalnu podršku pruži?e Gordan Paunovi? i Vlada Janji?. Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo i berlinsku video zvezdu Philippa Geista koji ?e svojim VJ performansom obezbediti kreativno jedinstvo zvuka, svetla i slike na eventu "Original You".

Karte u pretprodaji po ceni od 700 dinara možete na?i u IPS prodavnicama kao što su Bilet Servis na Trgu Republike, IPS Mamut Megastore na uglu Sremske i Knez Mihajlove i Merkator. U Novom Sadu to je IPS Music Store, Zmaj Jovina 21, u Subotici IPS Store, Korzo 8, i u Nišu IPS Store, Obrenovi?eva 29. Pristup na ovaj dogaðaj dozvoljen je isklju?ivo starijima od 18 godina a broj karata u prodaji je ograni?en.

Dodatne informacije posetioci mogu dobiti na telefon 011.262.8873.

Loud & Queer poklanja dve karte za ovaj dogaðaj prvom/prvoj koji/a nam se javi na 064 21 27 963 u subotu 15. oktobra 2005. godine izmeðu 12 i 12.15h.
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
jouj, a šta ako se ne probudim tako rano?????

:smeh:

ma pohvala za L&Q i ovu inicijativu:)
Korisnikov avatar
By EYA
ja racunam da ce neko od vas ko nazove i dobije karte, onu drugu kartu utrositi na mene... zar ima boljeg drustva za zurku od mene ?

:smug:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..
Originally posted by Loud & Queer
Loud & Queer poklanja dve karte za ovaj dogaðaj prvom/prvoj koji/a nam se javi na 064 21 27 963 u subotu 15. oktobra 2005. godine izmeðu 12 i 12.15h.
Ja sam tad na ISPITU, mnjm.
mislim da bi m.. trebalo da nagradite sa 4 karte ako nazove prva :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by EYA
ja racunam da ce neko od vas ko nazove i dobije karte, onu drugu kartu utrositi na mene... zar ima boljeg drustva za zurku od mene ?

:smug:
Ima, I guess, mislim pozvla bih Umu ili Chloe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!