Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Exkluzivno, samo na splavu Babilon, u petak 15. jula, odrzace se zurka u organizaciji naseg forumasa Zvezdasa, u kooperaciji sa mnom i Blue Unionom. Svi su pozvani, i strejteri, i gejevi, i trans i lez, i neopredeljeni, i zbunjeni...... Obecavamo nezaboravni provod i najbolju zurku koju cete pamtiti..... Najveci hitovi, i narodne i zabavne i strane muzike, sa akcentom na hitovima Cece Raznatovic........ Za flajere javiti se preko U2U poruka kod organizatora, cena ulaza je 300 din za parter, a za VIP lozu 500 din. Cene pica bice mnogo nize nego u klubu X ili Can-Can-u.
Ocekujemo vas..... :dj:
Korisnikov avatar
By Moa
Ocekujem povlastice za mene,nemam ja te pare da dodjem :nope:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dusice, postoje i FREE VIP ulaznice.... :) Zar mislis da bi te on ostavio ispred splava?! Zvezdas treba da mi dostavi spisak ljudi koji ce dobiti free ulaz, ali ti si sigurno na njemu......
Korisnikov avatar
By Mars
Da nije tog akcenta...

Lep provod! :vijaca:
Korisnikov avatar
By nEne
svidja mi se akcentovanje!

lep provod!
Korisnikov avatar
By avalon
Vala, ako ce moja cerka Dusica da dodje, ja cu da platim :D
Korisnikov avatar
By djo
kona?no :kupanje: vrrrrrlo sam zadovoljan ! :up:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
akcentovanje mi se posebno svidja.
sto se mene tice, zbogom gay mestima.
:placko: :placko:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by sanjalica
Originally posted by avalon
Vala, ako ce moja cerka Dusica da dodje, ja cu da platim :D
Znaci, sad i ja znam sta radim 15.07. :smeh:
Eto...familijarno dolazimo :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Moa
hahahaha vas dvoje ste nemoguci,samo cekam ostale komentare sprdate se na moj racun.Super je ideja bre tetkama 400 dindzi upad a super momcima i devojkama for free :up: :smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Samo da obavestim sve da i nas dragi Mahnitu najavio svoj dolazak preko mog u2u :)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Da, i meni je Endijanac najavio dolazak. Super. :friends:
By Бреее!!!
ma, bice tu dosta i onih koji nisu forumasi, zurka je za sve nase !!! :lol: :trampolina: :mjuza: :dj: :tehno: :mjuza: :zvezda:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Savitar
aaa, strava! jako sam obradovan ovom informacijom... konachno, neshto na ovoj obali... zurka na splavu, a posle - u brvnaru na doruchak!
By Gost
Originally posted by ZeMuNiCooL
......sa akcentom na hitovima Cece Raznatovic........

= Azis i ostatak bugarskog treša sa TV Palma :elektro:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
A jel te neko tera da doðeš? Besplatnu ulaznicu ti ne?emo dati, a nadam se da ne?eš žrtvovati sebe za 300 dinara da bi morao da slušaš zvuke koje ne voliš. :dj:
By Gost
Ja o?ekujem zlatom opto?enu invitaciju za VIP ložu. Ništa ispod toga me ne?e naterati da svojim prisustvom uveli?am tj. spasim od pada u vulgarni sekularizam najavljeno ašik-poselo.

Hajde, Zvezdy, potrudi se ako želiš da imaš stvarno elitnu zabavu! :ogledalce: :ogledalce: :ogledalce:

p.s. Takoðe, o?ekujem da se na muzi?kom repertoaru obavezno naðe Cecina "Nevaljala", uz koju najavljujem specijalni performans!
Korisnikov avatar
By djo
izgleda da tad ne?u biti u bg :( ...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ako budem u Beogradu,doci cu.Ako ni zbog cega drugog onda iz postovanja prema jednom od organizatora.
Ideja je ok,i nadam se da cete uspeti u tome sto ste naumili,mada ipak Babilon...mislim da mnogi nece imati hrabrtosti da se pojave tamo,zbog glasa koji prati to mesto...
U svakom slucaju ja idem (ako budem tu)...

:zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Forumasi koji ne dobiju free VIP dobice temperaturu :volinevoli:

dEIVVAN ce da popizdi!!! zar ovo posle teksta o fasistickom konceptiu VIP-a??? :pucaodsmeha:
By Gost
Pa kakav je apdejt za zabavu?

Da li da spremam drag-koreografiju za Cecu? Ili da štovani auditorijum ostane bez ove plesne inscenacije?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Dr. M
Ideja je ok,i nadam se da cete uspeti u tome sto ste naumili,mada ipak Babilon...mislim da mnogi nece imati hrabrtosti da se pojave tamo,zbog glasa koji prati to mesto...
U svakom slucaju ja idem (ako budem tu)...

:zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Pas masters! Pa šteta što ja još tog 15og radim, ina?e bih sigurno došao :yes: Koja prednost kad nisi iz nekog grada pa ne znaš za reputaciju doti?nog mjesta i bezbrižno se pojaviš :yes: :B :dj: :zastava:
A koja je to reputacija? :lukavi: :znatizeljan:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvanicna informacija:
Zbog izuzetno velikog interesovanja za pomenutu zurku pre svega od strane mojih ortaka i ortakinja (iskreno nisam se nadao da ce od zurke da odustanu svega tri coveka vec mnogo vise..... :tornado: Uh.....ali sta je tu je.....dolazak su potvrdili svi koji mi u zivotu nesto znace, tako da je obzirom da poznajem veoma mali broj pedera, najvece "restrikcije" pretrpeti bas gay populacija....
Sorry ali kapacitet Babilona nije kao dvorana PIONIR tako da ce svi koje budem zeleo da vidim na pomenutoj zurci biti kontaktirani na u2u. Mozda je nepravedno ali bar ce svi gejevi koji budu pozvani uci FREE!
Dakle FREE ulaznice moje strejt drustvo nije ni trazilo na moju veliku radost! :lol:
Dakle tako stoje stvari.
Korisnikov avatar
By avalon
Ja mislim da bi ti Zveki sada trebalo javno da izbacis listu pozeljnih :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sto da se cima ?ovek? Ako ne dobiješ u2u nisi pozvan. Vrlo je jednostavno ;)

Mada, zbog lakše satanizacije nebi bilo loše i da izbaci listu :roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!