Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By sallys
jednom sam bila u paris art caffeu, to mesto je važilo za gay friendly
Korisnikov avatar
By sallys
eto...
davno bila, pre 4 godine
By urke145
Nis za svoju velicinu jeste jako homofobican grad bez ikakvih sadrzaja za lgbt populaciju. To sto u Feedbacku nema kretena poput onih seljacina iz Procesa i Manile ne znaci da je to gej mesto. Sve u svemu situacija je jako mracna kao i u ostatku unutrasnjosti. Primitivizam, zatucanost i pritisak sredine su strasni! Toliko veliki da vecina vas iz Beograda verovatno ne moze ni da pojmi. Tacno da cete imati mozda manje problema zato sto je manja verovatnoca da naletite na navijace ili ostale usijane glave kojih po Beogradu ima na tone, ali pritisak sredine i patrijahalni mentalitet toliko ljudi drzi u ormanu da to nije normalno. I ne mislim samo u ormanu nego i vise od toga, jednostavno imate masu ljudi koji se uopste i ne upustaju u poduhvat da upoznaju nekog, a koji imaju i po 40 godina, a da i dalje imaju strah da upoznaju osobu istpg pola, iskljucivo zbog toga "da se ne sazna". Imate gomilu ljudi na romeu koji vam odmah kazu, "samo kuckam ne upoznajem se", "nisam imao nikada nista sa muskarcem". A ima 35 godina jbt!!!

O tome koliko je Nis stegnut po pitanju svega ovoga mozda govori i broj ljudi na cuvenoj aplikaciji Grindr. Dakle grad od 200.000 stanovnika , kada ste u centru grada najdalji korisnik na Grindru vam je na 55 kilometara!!! Osnovni free paket obuhvata 100 korisnika, sto znaci da vam je stoti korisnik na 55 km. U samom gradu ima 30-40 ljudi na toj aplikaciji i to je to.
Nekome je mozda smesno to poredjenje ali to isto govori o tome koliko ljudi oko vas je spremno da se upusti u pokusaj da upozna osobu istog pola (za sta god nebitno je, da li je to kafa, seks, samo kuckanje ili sta vec). Cisto cu da dam poredjenje sa Nemackom posto sam je uzduz i popreko obisao, tamo toliki broj korisnika na grindru imate u selendrama i varosicama od 10 do 20 hiljada stanovnika, a u gradu velicine Nisa kada ste u centru grada najdalji vam je na 800-900 metara sto znaci da na 900 metara od vas imate 100 gej ljudi koji imaju aplikaciju i traze nekog za upoznavanje, dok u Srbiji, u gradu iste velicine, u Nisu, na tih 900 metara od vas imate 3 ili 4 gej osobe.

Ima jos strasnije i od toga, nedavno sam bio u Krusevcu, tamo vam je na Grindru svega 5-6 ljudi, upoznao sa jednog decka, kaze u gradu ima u vrh glave 10ak gej osoba, a da nemaju trip da se upoznaju. Sve ostalo je tesko skrivanje, a ko zna koliko je onih koji svoju seksualnost potiskuju i uopste i ne pokusavaju da stupe u kontakt sa osobom istog pola. To je grad od 60 hiljada stanovnika, a cela opstina ima 130.000. E onda samo to poredim sa Nemackom i sa gradom slicne velicine tamo i dodjete do porazavajucih rezultata.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!