Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjeo
zar ne mislite da se konobari u x ponasaju bezobrazno prema nekim ljudima,pa jos i traze baksis!a u kankanu konobari su sasvim druga prica!verujte mi docice do cc revolucije puci ce definitivno x jer kolo srece se OKRECE!
:smirk:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
?itam danas u Politici, dakle ozbiljnoj novini, da je Can-Can u vlasništvu Kari?a. Sad, ljudi su u biznisu, pa ne moramo više da raspravljamo oko toga da li ?e klub pu?i. Opet, sa druge strane, ne znam ko drži X, pa ne mogu da ocenim koliko je konkurencija (finansijski) jaka. Poenta svega: mogli bi malo više keša da ulože u Can-Can. Jeste da izgleda kao prose?an diska? u Srbiji, ali, ne bi bilo loše kad bi se tu malo uložilo pa da se kona?no i mi gay-evi ponosimo nekim klubom. Jesam u pravu?
Korisnikov avatar
By KiWi
U pravu si (nisam idealna) U pravu si (da sam nezahvalna) .. ali da varam te, nisi u pravu ne !!!!! ne!!! .... šalu na stranu, imaju ljudi love, pa ako je njihovo neka malo preurede.. u pravu si
Korisnikov avatar
By djo
ja ?uo da je vlasnik X-a povezan sa DBom :povez:
By Director
ma boli me za dosije... :) sta mi mogu?!

Nego, mogli bi bre negde da organizuju neki dobar "drag show". Siguran sam da postoji neka dobra trandza koja vec ima uvezbane koerografije...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dosije je pozeljan sve dok si neuhvatljiv, kako bi plebs rekli " i nad popom ima popa":sunce:
By fazza
Originally posted by andjeo
zar ne mislite da se konobari u x ponasaju bezobrazno prema nekim ljudima,pa jos i traze baksis!a u kankanu konobari su sasvim druga prica!verujte mi docice do cc revolucije puci ce definitivno x jer kolo srece se OKRECE!
:smirk:
Od mene bi jedino mogli da dobiju kurac u dupe! Ako mi se daje bakshish ja ga
dam, a ne da mi ga on trazi...
By Bombina
Originally posted by bojandjo
ima jedno super mesto koje drže dve preslatke starije lezbe, vodim te na pivo u zidarskim flašama :right:
uf bojandjo ma daj necu da ti dam vince:volinevoli:
By Bombina
Originally posted by Marble
Hmmmm.....
Ne posustajte deco, meni se cini da Can-Can spema nesto. Zar mislite da bi oni tek tako prepustili celu scenu onoj rupi?! Meni je tu nesto sumnjivo. Nadam se da CC sprema neko iznenadjenje.
I siguran sam da ce to biti najveeeeeeeci i naaaaaaaajbolji gay club na ovom prostoru. Tako. :)
uf cujem da je can can sve propada

nema sta se spema
nema nikakvo iznanedjenja!!:vatrica:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by bombica
Originally posted by Marble
Hmmmm.....
Ne posustajte deco, meni se cini da Can-Can spema nesto. Zar mislite da bi oni tek tako prepustili celu scenu onoj rupi?! Meni je tu nesto sumnjivo. Nadam se da CC sprema neko iznenadjenje.
I siguran sam da ce to biti najveeeeeeeci i naaaaaaaajbolji gay club na ovom prostoru. Tako. :)
uf cujem da je can can sve propada

nema sta se spema
nema nikakvo iznanedjenja!! :vatrica:
Bombice, draga. Kad bi malo usporila svoje aproksimativne misli, pa ih vratila u mormalan, ljudima uobicajen redosled, umesto da ti se tumbaju po mozgu, uvidela bi da si napravila krajnje smesnu gresku. Nemoj da se zalices i trcis tako gordo. Oh! Urazumi se !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!