Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Mikser House, Beograd, Karađorđeva 46, od 23h do 04:30h.

Nakon proslavljanja 4. godine rada na stalnom unapređivanju queer clubbing-a u Srbiji, na prethodnoj WB žurci u Mikseru, nastavljamo dalje ambiciozno sa istim ciljem :)
Ovo će biti 40. žurka u istoriji WB Community-a.

Mikser od sada nudi VIP uslugu za one koji žele da rezervišu sto ili separe. Zainteresovani informacije mogu dobiti u inbox ili na broj 064/13-77-332.

Konkurs za dizajn logoa još uvek je aktuelan. Info na http://www.bit.ly/wb-logo" target="_blank

Besplatne glow-in-dark narukvice upotpuniće naš dobro poznati "Queer Semafor" koncept. Podsetnik značenja boja na ulaznicama.

Muzika: Top40 EMD (Electronic Dance Music) cele noći.

Prijava na spisak gostiju obavezna na jedan od sledećih načina:
- Putem inboxa našeg facebook ili gayromeo profila
- Kliktanjem na ovom eventu "going/dolazim"
- SMS-om na 063/15-18-289. Nije neophodno da dobijete potvrdnu poruku od nas.

Ako nekome zafali društvo za izlazak, WBC ponovo otvara mogućnost volontiranja na žurci gde će volonteri imati priliku da uz mali doprinos organizaciji, kroz druženje i zabavu, steknu neka nova poznanstva i iskustva. Više info. na http://www.tinyurl.com/wbc-volonteri" target="_blank

Ulaz 300 RSD.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
By luckyone
Sinoc je bilo preeeeeeeeeeeeeeedobro :D Jedan od najboljih provoda u mom zivotu xD
Hteo sam da idem, medjutim sam od skoro u Beogradu, ne poznajem ljude, tako da mi je bilo glupo da idem sam. Koliko znam oni imaju volonterski program za slucajeve kao ja, zar ne? Slika Mozda dodjem na sledecu, mada ne znam, veoma sam shy/ socijalni retard Slika
By luckyone
Da,da.Mozes da volontiras :) Taman da razbijes tu tremu :)
Mada uvek mozes i sa nekim forumasima :)
Pa da, zato sam i mislio da volontiram. Mislim da bi bilo zabavno i dobar nacin da se razbije "trema" :lol: Sto se tice forumasa, i tu sam relativno nov i iako uglavnom svi deluju ok, poslednje sto bih voleo jeste da nekog teram da mi bude bebisiter. Koliko znam, sada se WE zurke odrzavaju svakog meseca. Do tada imam stvarno mnogo da ucim, tako da kad prodju kolokvijumi, mogu da odem i da se opustim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!