Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kadmiel
E ali samo da radi 24/7 molim te, vise mi je dosta ovih teretana sto rade do 10-11 navece.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Nes kafa u Coffe Dreamu je 215, odnosno 255 dinara... samo bre tražite razloge da serendate!
Korisnikov avatar
By RetributioN
Fan pejđ me sve više podseća na neku eroCku stranicu.
Korisnikov avatar
By bothways
Pff, pa Coffee Dream je već uveliko gej.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Odlično... onda smo dostigli taj nivo svesti u Srbiji da nam nisu potrebni gej klubovi i kafići... i treba ih sve zatvoriti.
By sodara
A sta ocekivati da cene budu pristupacne ? Ako imamo u vidu da se vlasnicima pomenutog bara XL vec sudi u specijal om sudu za prevare zbog sms kvizova, organizovana grupa od 18 clanova izvrsila je prevaru u iznosu od preko 30 miliona eura . Izgooglajte samo zoran majdak i marko acimovic i skapiracete da moraju da vas opljackaju na picu ipak su advokati jako skupi treba to platiti obzirom da su im blokirali sve sto su zaradili na prevari
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
zamisli, neka tamo mafija i prevaranti drže klub ili kafić... ko bi se tome nadao!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Super mi je ovo...kada ljudi zbog ne druzenja ili ti da smuvaju nekoga idu u i klubove koji drze mafijasi,da bi u istom tom klubu moralisali...mogu da se kladim da se u tom ili bilo kom klubu dotakne bar deset ljudi teme o zlu ili nepravdi koje se desava u svetu
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
kad neko naruči flašu šampanjca obavezno kažem "a deca na kosovu gladuju dok oni piju šampanjac"
Korisnikov avatar
By Berserker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576038#p2576038]bothways napisao:[/url]Pff, pa Coffee Dream je već uveliko gej.
CD je uvek bio gej u tom smislu jer od kad se pojavio, mi smo ga zavoleli. Doduše, kvalitet kafe nije na nivou.
A ja mogu najopuštenije da budem gej u većini kafića, bilo Costa, bilo Motiv, whatever (naravno, birtije se ne ubrajaju, to je jasno).

Što se XL bara tiče, cene su baš splendid - nikad neću kročiti u to mesto.
Posebno sad kad govorite o mafijaškom menadžmentu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Mozda ako se zatvaranje desilo u poslednjih mesec i po dana. Ja sam prolazio pored xla u aprilu, nisam video ikakvog znaka da je zatvoren.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!