Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Kao i svake godine, GayEcho portal nastavlja sa tradicijom da proglašava mušku i žensku gej ikonu za prethodnu godinu. U pitanju su osobe koje su svojim radom i zalaganjem doprinele većoj vidljivosti i boljem položaju LGBT zajednice u Srbiji ili su posebno omiljeni među LGBT populacijom.

Slika

Titulu muške gej ikone za 2013. godinu dobio je pobednik Velikog brata, Žarko Stojanović, zbog svog doprinosa većoj vidljivosti LGBT populacije i poboljšanju imidža LGBT zajednice u Srbiji.

Slika

Titulu ženske gej ikone za 2013. godinu dobila je aktivistkinja Žena u crnom, Staša Zajović, zbog svog višegodišnjeg zalaganja za LGBT prava, zbog njene podrške LGBT zajednici u Srbiji i regionu, koja uprkos verbalnim napadima pojedinih aktivista LGBT zajednici nije okrenula leđa.

Takođe, GayEcho portal je proglasio i naj homofoba za 2013. godinu, a to je Željko Joksimović, zbog napada na transrodnu osobu Filipa Jenevskog Fifi, učesnicu X faktora Adria.
Korisnikov avatar
By toba
Gledali smo kako je Zeljko napao Fifi u ovoj godini kako moze biti izabran za najveceg homofoba u prosloj godini?
Ako se to tako odredjuje onda Fifi treba da bude No1 za ovu i proslu godinu.
Kakvo je to favorizovanje tih baba u crnom.
Fifi nam je svima odrzala lekciju, niko nema takva muda na Balkanu.
Svi smo mi picke naspram Fifinih muda.

Slika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615190#p2615190]toba napisao:[/url]Gledali smo kako je Zeljko napao Fifi u ovoj godini kako moze biti izabran za najveceg homofoba u prosloj godini?
Ako se to tako odredjuje onda Fifi treba da bude No1 za ovu i proslu godinu.
Kakvo je to favorizovanje tih baba u crnom.
Fifi nam je svima odrzala lekciju, niko nema takva muda na Balkanu.
Svi smo mi picke naspram Fifinih muda.

Slika
Napad se desio u novembru 2013. godine.
By Sixto
Mislim da bi trebalo gay aktivisticke organizacije da se udruze u bar jednoj akciji u toku godine, a to je sto sveobuhvatniji izbor za homofoba godine. Ozbiljno biranje, ozbiljni kandidati, ozbiljno obrazlaganje i naravno na sva zvona afirmacija 'nagrade' u glasilima. Da se ustanovi kao javni stub srama za nekih XYZ godina ili koliko vec...

To ko od nas koga proglasava za ikonu je irelevantno. Pedera, ikona i Rusa 10.000 milijardi. #bacevic

Zeljko je po meni retardiran covek,secam se da je za jednu evroviziju izjavio kako je rock n roll satanisticka muzika,ovo sto je izjavio nije nista novo a interesantno je da je namazan kremama i da je cupao obrve,ocekujem jos njegovih "pametnih" izjava.Ne pratim X factor ali Fifi ima sjajan glas,mislim ima sluha
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ne znam bas za Zarka, ne secam se da je ikada rekao otvoreno da je gay, ogradjivao se od cele te price, cak je imao neke antigay izjave. To sto su ga slikali da se ljubi sa tipom ne znaci nista.

I zbog cega nema nagrade za transrodnu osobu nego samo za muskarca i za zenu?
Jeste da ih nema toliko puno, ali predhodne godine je bila Fifi. Svaka zasluga njoj.
Korisnikov avatar
By Mars
Utisak odgledanog snimka gore: koliko je očigledno velika razlika u kvalitetu ljudskog materijala Kristine KOvač i one nakaze skroz desno.

Ot: nemam pojma za ikone. Onaj gore je daleka mozdana uspomena na neki glupavi rijaliti sou, a zenu znam sa svih mogicih protesta, respect.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615218#p2615218]antibiotic napisao:[/url]Pa ne znam bas za Zarka, ne secam se da je ikada rekao otvoreno da je gay, ogradjivao se od cele te price, cak je imao neke antigay izjave. To sto su ga slikali da se ljubi sa tipom ne znaci nista.

I zbog cega nema nagrade za transrodnu osobu nego samo za muskarca i za zenu?
Jeste da ih nema toliko puno, ali predhodne godine je bila Fifi. Svaka zasluga njoj.
Gordana Mitrović koja je trans je bila ženska gej ikona prošle godine.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615256#p2615256]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
Gordana Mitrović koja je trans je bila ženska gej ikona prošle godine.
Ona bi trebalo da dobije slično priznanje i u drugim kategorijama. Znam je preko 10 godina, još dok je živela u NS-u, sama je odgajala dete, radila, paralelno se bavila i umetnošću. I uvek bila pristojna i lepo vaspitana.
Svaki respekt.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ponosno nosim titulu muške gej ikone

Žarko Stojanović, pobednik poslednje sezone „Velikog brata“, ponosan je što ga je portal „GayEcho“ proglasio za mušku gej ikonu za prethodnu godinu.

- Mogu samo biti ponosan i srećan zbog toga jer su na svetskom nivou tu titulu poneli Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam. Ako sam pomogao da ljudi budu otvorniji i pametniji, drago mi je. U Srbiji ima dosta hejtera koji ruže osobe koje se od njih razlikuju po polu, frizuri ili garderobi.
To nije normalno. Ima mnogo frustriranih ljudi kojima je lakše da pljuju druge nego da gledaju sebe. Prošao sam mnogo zemalja i Srbija je jedina zemlja u kojoj mrze gejeve, a navijači ih maltretiraju. Naša zemlja je lepa, ali ludaka ima dosta, nadam se da će jednog dana svi ljudi koji su različiti normalno šetati Srbijom i da ih ovi nenormalni neće napadati - istakao je za “Alo!” Žarko, koji trenutno živi u Francuskoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!