Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584365#p2584365]Teniser91 napisao:[/url]
Ne možeš umixati Pop muziku koja je danas spoj velikog broja najrazličitijih žanrova u kojima tempo pesme varira od 105 BPM do 145 BPM.
Neko nije cuo za metricku modulaciju. :awesome:
Teniser91 napisao: Zašto ljudi misle da svi PR-ovi ovog sveta treba da budu smrtno ozbiljni kao predsednik države? Mi smo party organizacija, pobogu... Bavimo se ozbiljno neozbiljnim stvarima, zajebanti smo po prirodi.
Ni ne kazem da treba da budete ozbiljni nego da ne bi bilo na odmet malo tolerancije kritike (pa i pljuvacke kritike) ako vec hocete da privucete ljude. Mislim, meni je bizaran nacin na koji ti odgovaras ljudima ovde i izgleda mi kao da ti je cilj da odbijes ljude od dolaska na te zurke a ne da ih privuces.
Korisnikov avatar
By Waldorf
oba puta kad sam bila na WB žurkama, muvali su me muškarci. od jednog me odbranila IriS od drugog sam begala sama.
ne 'nam ja ništa.. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Waldorf
jeste. od tog me spasila IriSica..
Korisnikov avatar
By Teniser91
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584375#p2584375]IriS napisao:[/url]dobar DJ ume da napravi dobar prelaz pesme na pesmu, ako to zeli da uradi.
dakle DJ je ili los ili lencuga.

i da, to ume jako da zasmeta. tako mogu ja da osakatim pesme i napravim plejlistu.

postoje ljudi koji na zurke idu da bi djuskali i uzivali I UZ MUZIKU dok djuskaju, a ne samo da gledaju da li se neko polugolo telo prilepilo za njih i njise se u ritmu.

lepo je voditi racuna o SVIM gostima, da svi budu zadovoljni.
Zadovoljiti sve goste je nažalost nemoguće jer je često udovoljavanje jednim gostima uštrb drugima. Mi se trudimo da zato svima umereno udovoljimo i mislimo da smo našli tu zlatnu sredinu ali ostavljamo mogućnost da se dokaže suprotno i da promenimo neke stvari ako osetimo u nekom momentu da za time ima potrebe. U svakom slučaju, hvala na feedback-u.
Korisnikov avatar
By Teniser91
Ni ne kazem da treba da budete ozbiljni nego da ne bi bilo na odmet malo tolerancije kritike (pa i pljuvacke kritike) ako vec hocete da privucete ljude. Mislim, meni je bizaran nacin na koji ti odgovaras ljudima ovde i izgleda mi kao da ti je cilj da odbijes ljude od dolaska na te zurke a ne da ih privuces.
Okej, hvala na podeljenom mišljenju, možda si u pravu a možda imaš samo mnogo stroge kriterijume. Mislim da često ume da nastane problem i nesporazum u pisanoj formi jer se ne čuje u kakvom je tonu nešto napisano i ne vidi kakva faca/emocija stoji iza teksta (mada sam stavio plez da indicira na opušten ton) pa se lako mogu reči izvući iz konteksta na razne načine. Ja sam vrlo opušten i slobodan u komunikaciji a to što neko "scrutiny-zuje" sve što ja napišem mislim da je posledica sopstvene napetosti u odnosu na našu organizaciju i pokušava da izvuče uvek najgori kontekst iza onoga što se napiše, osim kada se robotski oglašavam sa prostim informacijama kao u prvom postu... Toliko o toleranciji.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584375#p2584375]IriS napisao:[/url]dobar DJ ume da napravi dobar prelaz pesme na pesmu, ako to zeli da uradi.
dakle DJ je ili los ili lencuga.

i da, to ume jako da zasmeta. tako mogu ja da osakatim pesme i napravim plejlistu.

postoje ljudi koji na zurke idu da bi djuskali i uzivali I UZ MUZIKU dok djuskaju, a ne samo da gledaju da li se neko polugolo telo prilepilo za njih i njise se u ritmu.

lepo je voditi racuna o SVIM gostima, da svi budu zadovoljni.
Evo, lepo ti je objasnila i sada stvarno ne smaraj.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa da, samo moraš malo da sereš jel :kiss:
Korisnikov avatar
By mOwbid
nego, da te pitam ja nešto ozbiljno. jel ovo specijalna prilika?
Korisnikov avatar
By mOwbid
ti si uvek nesiguran. ali i to što kažeš, zašto ne bi sačekao sledeći exit, jel.....NE!
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584418#p2584418]IriS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584402#p2584402]Waldorf napisao:[/url]jeste. od tog me spasila IriSica..
:lol:
je l to onda kad sam stala, naslonila se na onaj shank ili sta je vec bilo i mrko ga gledala sve dok nije pomislio da sam ti devojka pa otisao? :lol:
ili je mozda i mene pitao da li sam ti devojka...ah ne secam se naravno :lol:

a bas je bio sladak, pijan i umiljat :sweet:
jeste, tad. i jeste, baš meden.
ni ja se ne sećam jesi li mu nešto rekla, ali da je mislio da ćeš ga tući - jeste. brate, kad sam ja nesnađena i u šoku bila. mislim, koje su šanse da se opet desi i to baš na semafor žurci... samo što ne rekoh "ijuuu!" :kesa:

...kontam da jesam otišao bi on sam.
By luckyone
Morao sam da se registrujem :D

Bio sam na poslednjoj WB zurci u Mixeru i meni je bilo bas super.Jedina zamerka mi je na muziku sa kraja zurke-not my cup of tea :D Ovo ostalo je bilo po mom ukusu :)

Sto se posecenosti tice,koliko se ja secam,bilo je puno.Ljudi su poceli da se razilaze tek oko 3-3.30...

A sto se Sertab tice,nadam se da cete je pustiti i veceras na zurci B) :hail2: Mogla bi i Qele Qele od Sirusho :D
Korisnikov avatar
By Blady
Verovatno si samo zbog ovoga morao da se registrujes :facepalm:
Korisnikov avatar
By mOwbid
toi toi i vlažne maramice.

samo kažem :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!