Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Posto sam primetila, da bas naprsno povezujes doticnog i mene, te info nisu tacne. :calista: :calista:

A to sto nas je podrzao u reklami i serovao ivent i pozvao ljude, ne znaci da je vlasnik..

Jedina i prava vlasnica sam ja. Mislim i da si nebitan da bih ti se se pravdala. Svako ima pravo na svoje misljenje. To sto Stanwik pusta muziku ne znaci da je doticni u prici, Stanwik radi za novac. E sada, jedno su mogucnosti, jedno su zelje kod koga ce on raditi i ko ima novca da plati za njegov deo posla.
Sto se tice tebe, ako ti smeta sto neko pokusava da organizuje zurke i da otvori klub i ako vec imas takvo misljenje da je to zafrkavanje ljudi i uzimanje para, mogao bi za promenu da ustanes sa sa kompa, prestanes da hejtujes. Ako si vec toliko pametan i inteligentan, pocni da organizujes zurke ili otvori kafic, klub kad vec vidim da si veoma iskusan u davanju komentara ..

a Sa doticnim ako imas neke nesuglsice i neresene racune obrati mu se znas verovatno njegov profil pa resi to sa njim. Mislim da ovde nije ni vreme ni mesto da to resavate. :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i to sto ako zelis da radis u klubu ti daju njegov broj i to sto kad god treba nesto sa gazdom kluba pojavi se on sigurno nema veze sa klubom i njim nego, eto, tako, slucajnost da njega uzimaju za reprezentativno lice.

cemu laganje?

meni ne smeta sto se otvaraju klubovi i zurke (super je stvar imati izbor) ali mi smeta ako taj klub otvara neko ko je poznat po sitnim pljackama svojih gostiju i zaposlenih. pogotovu sto je vec ranije otvarao klubove i kafice.
Kako god, dalja rasprava o tome je besmislena.

Da sumiramo :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571485#p2571485]Klub_Amnezija napisao:[/url]

Slika

Senzacionalno otvaranje novog queer kluba AMNEZIJA!
Amnezija se nalazi u srcu Beograda, Ul. Admirala Geprata 14.
Klub je kompletno renoviran i smešten je u nekadašnji prostor kluba Hrabro srce. Poseduje vrhunsku klimatizaciju i odličnu ventilaciju, tako da je svim mukama oko mokrih majica i propalih lokni, napokon došao kraj! Pored najsavremenije rasvete (laseri, neon, light-show efekti, stone diode itd.), klub je opremljen odličnim ozvučenjem. Bina, šankovi za igranje, podijum, mračna soba za radoznale i VIP separei su ono što Amneziju čine jednim od najmodernijih klubova u Beogradu.

Muzika je onakva kakvu vi volite, a istu će vam u noći otvaranja puštati svima dobro poznat Stanwik.
Od 23:00 do 03:00 najveći elektro-pop, house i r'n'b hitovi, a nakon 3h nastaje prava ludnica jer Stanwik pušta najveće domaće pop i folk hitove koji će vas ostaviti bez daha i… odeće :)
Tu je i Amnezija plesna grupa koja će ceo klub podići na noge!

Za vašu sigurnost brine se policija i 8 članova privatnog klupskog obezbeđenja.
Beograd konačno dobija queer klub po svim evropskim standardima!
Garantujemo vam provod koji ne može da se zaboravi nikakvom amnezijom :)

Uskoro fotke kluba!

• Amnezija info: 062/963-05-34
• Amnezija Facebook: https://www.facebook.com/klub.amnezija" target="_blank
• Amnezija Twitter: https://twitter.com/KlubAmnezija" target="_blank
• Amnezija Romeo http://www.gayromeo.com/klub_amnezija" target="_blank
• Ulaz: 250 rsd

Petkom - house/electropop hitovi BEZ folk muzike. Biće tematskih večeri ali ne tako često. Rijane i Britni neće biti u skorije vreme.
Subotom - domaća pop/folk muzika kreće od 02:00.

Nego... da naglasimo i ovde da Amnezija ima darkroom :)

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ko se raspravlja? :lol: ja ne, ja samo kazem da je vlasnik kluba poznat po potkradanju musterija i zaposlenih.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
hihi, što mene zabavlja kada PRovi klubova ne umeju pristojno da razgovaraju sa potencijalnim gostima.
Korisnikov avatar
By zguba_91
a gde je taj dark rum u spotu??!! njaaaaaaaah
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a koji su to svi ljudi tu ako jos nije otvoren klub? :puzzle:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Je l' Azijat sa crnim kačketom stalno tu ili je samo za spot?
Korisnikov avatar
By Klub_Amnezija
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574982#p2574982]zguba_91 napisao:[/url]a gde je taj dark rum u spotu??!! njaaaaaaaah
Planirali smo da slike objavimo u četvrtak ali evo ako BAš insistiraš :)
Ugao darkroom-a. Crveni fenjeri se gase naravno :)

Slika
Anhedonie napisao:a koji su to svi ljudi tu ako jos nije otvoren klub? :puzzle:
Magija.
RetributioN napisao:Je l' Azijat sa crnim kačketom stalno tu ili je samo za spot?
Videćeš u subotu :)
Korisnikov avatar
By zguba_91
ah ja to pitah ovak, jer mi dosadno. :D
ne obracajte paznju na mene.

mada, ne svidja mi se glas osobe koji prica u spotu. podseca me na pink tv.
Korisnikov avatar
By IriS
Maki, srce, trudiš se ti sa tim PR-om, al nije da ti baš dobro ide.
de, javi mi se kad otfikariš te kandže sa prstića, pa da ti objasnim u dark room-u par stvari o PR-u na ovom forumu.

pusa.
Korisnikov avatar
By Klub_Amnezija
Svakako se više neće ponoviti takva komunikacija. Pojedinci iz ove teme su se nakon prepiske javili na oglas za posao u našem klubu i bez problema bi razmotrili njihove prijave da nisu stigle kasno.
No hard feelings, let's party :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Zamisljam sebe sa Shoplifterom na otvaranju. Kolutamo ocima i polako pijemo pivo koje se meni ne pije.
Bilo bi dobro da sam sa Simorom, da se uhvatimo za ruke i trazimo WC.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!