Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kolepg
Ne znam koliko zapravo na forumu ima Crnogoraca i ljudi koji zive u Podgorici (kao sto vidite, nov sam ovdje), ali da li postoje neka kvazi gay mjesta u PG? Zna li iko? :)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Gay mesta u PG!?!

Mora da se salis...

Znam, recimo nekoliko mesta gde izlaze neki moji gay prijatelji, ali daleko od toga da su to "nasa" mesta... Ja slabo zalazim po PG, Kotor mi je sasvim dovoljan... Ovde ima par mesta koja su...pa, vise nego frendli... :) mada, frendli su za turiste*, ne znam da li bi i mi mestani bili isto tretirani...

*za docek i reprizu sam bio svedok nekoliko dugih i strastvenih poljubaca izmedju dvojice momaka i niko ih nije ni popreko pogledao, a kamoli komentarisao.
Korisnikov avatar
By malac
Ja nisam Crnogorac ali jako volim Crnogorce,Crnu Goru i sve njene gradove ukljucujuci i gay mesta :-)))

Kada sam bio u Podgorici,rucao sam u jednom prelepom restoranu u centru "CARINE".Video sam prilican broj pedera.
Korisnikov avatar
By malac
I da...jedva cekam tople dane da odjezdim na more:love:
By dragan34yu
gay ruski momci masovno odlaze u budvu cak i zimi:opacupa:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ima ali necu da ti kazem .... dokazi da si gay :shmi: :shmi: :shmi:
Korisnikov avatar
By kolepg
Jel treba da se kresnem sa nekim? :)
Nije problem, samo reci :P

Ne, ozbiljno - kad covjeku dosade chatovi, oglasi i sl, kako u glavnom gradu Crne Gore vidjeti gay osobu i pretpostaviti (ako ne i znati) da je gay? Kako ga "muvati"? U kom lokalu?

Dok sam u BG to sve ima (manje vise) svog smisla. U PG, koliko ja znam, i nema. :)
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
sala mala .... koliko znam nema u PG tih "modernih" lokala
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Alexandrus Magnus
mada, frendli su za turiste*, ne znam da li bi i mi mestani bili isto tretirani...
ja mislim da je bas obrnuto...

kako? pa eto tako!
Korisnikov avatar
By frivolus
mislim da ne postoji nista takvog tipa jer da postoji vjerovatno bih znala za to :D
Korisnikov avatar
By Loni
Na sajtu gay romeo imaš oko sto oglasa iz Crne Gore.
Mislim da će oni bolje znati.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da takvog sta nema... Dok je Seaman ziveo u Crnoj Gori nije mogao da nadje muskarca za ozbiljnu vezu... Uglavnom su bili ozenjeni ili planirali da se zene. Ovde bar ima nadu da ce ostvariti vezu, tamo nije bilo ni nade. Nije bilo ni gay drustva, ni izlazaka na gay mesta... Imao je jednog gay prijatelja i obojica su se preselili u Beograd. Nazalost, moj utisak je da je situacija u Crnoj Gori mracna i srecna sam da je Seaman ovde :yay: Ali on ce bolje znati da ti napise, uputicu ga na ovaj topic...
Korisnikov avatar
By Seaman
Spasavaj se brale dok mozes. :D

Dok sam zivio u Cg, spominjao se lokal greenwitch kao gay friendly, mada sumnjam.Takodje i onaj lokal sa neobicnim zelenim vratima u kojem ima zanimljivih eksponata, viteski oklopi i sl, vjerovatno znas o kojem se lokalu radi, ne mogu da se sjetim imena.

Nije ni u Bg sjajno, ali je bolje po pitanju gay mjesta, mada ne i po pitanju pronalazenja momaka koji zele nesto vise od sexa.
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
A bash nam fali jedno takvo mjesto... Ja sam chula da je u Pg bilo pokushaja otvaranja nekog gay kafica i da se to tragichno zavrshilo :) Odje su ljudi strashno zadrti oko toga.. Jebeno chojstvo i junashtvo.. Patrijarhati.. Zato ja bjezhim odavde chim budem mogla. :)
Korisnikov avatar
By IceBerg
nema bre ljudi... niti ce ikada toga biti... u skorijoj buducnosti... ove mladje generacije gejeva su toliko isfrustrirani i transparentni da je to ne daj boze... upoznate jednoga odma se pojavite svugde... ili pola cg dobije vas broj... a stariji da ne pominjem nadju klinca pa se redaju na njemu... CAST IZUZETCIMA... MISLIM DA GAY SCENA U CG JOHS DUGO NECE DA SE FORMIRA NE ZBOG OKOLINE I DRUGIH... VEC ZBOG SAMIH GAYEVA... Mladje generacije str8 ljudi su totalno ok po tom pitanju, znam iz lichnog iskustva... ali pederke su krive za loshu gay mne scenu
Korisnikov avatar
By malac
Gej scena u CG je formirana i te kako!Ako jedno Sutomore ima nekoliko autovanih tetki onda za Podgoricu necu ni da pitam!
Korisnikov avatar
By IceBerg
postoje gayevi... postoje upoznavanja... ja sam skoro bio na gay privatni party, ima ih minimalno 2 put u mesecu al prichao sma o sasvim dugome... wht ever... ne zelim da duzim o ovome... :) previshe znam
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by malac
Kada sam bio u Podgorici,rucao sam u jednom prelepom restoranu u centru "CARINE".Video sam prilican broj pedera.
hahaha...slazem se sa tobom... restoran je fenomenalan, ni Beograd nema nesto takvo...a pritom konobari su njami:)....i ima dosta gay ljudi (odokativno)...

:D

:cvece:
Korisnikov avatar
By kolepg
Ma, Podgorica ima 4-5 interesantnih lokala u kojima denifitivno izlazi mnogo gay tipova, ali.. nije to - to :) . I ko zna kad ce postojati neso malo transparenntije :) .

Naravno, kucne varijante, privatne zurke i okupljanja postoje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel se nesto promenilo po ovom pitanju, u svetlu novih momenata u CG?
Korisnikov avatar
By deran
...to svetlo novih momenata si otfikarila i bačila u dyr... :burka:

...dante... :lol:

...malo smisla za ironiju ne bi škodilo...:)
Korisnikov avatar
By Hys.
pušti, opet bi bio belaj da sam ostavila.

so...nesto OT?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja sam nacuo da neko planira neki klubic zatvorenog tipa. Ali ono - tipa da ne smije da se zna za njega, i da se moze dovesti samo provjereno drustvo.
Totalna glupost iz 2 razloga:

1. ako je tako, mjesto ce da bude potpuno prazno most of the time.

2. kad su tetke znale da sacuvaju tajnu? :blenta:
Korisnikov avatar
By blenta
gej mesta za crnogorce su beograd i novi sad
Korisnikov avatar
By bern
nema ih da ja znam.

gay plaže za koje sam čuo ne računam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!