Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heaven Parties
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550451#p2550451]Heaven Parties napisao:[/url]Dragi prijatelji Heaven žurki,
Nakon što je Dunji Ilić, poznatoj pevačici i gošći subotnjeg HeavenParty-ja, ukradena izvesna suma novca, poslednjih dana u javnosti postoje razne informacije u vezi naših žurki. Kao organizatori iskreno žalimo zbog ovog incidenta i nadamo se da istih ili sličnih u narednom periodu neće biti.
Upravo zato naglašavamo da će naša dešavanja i dalje biti vrhunski obezbeđena i da vam Heaven Parties garantuju potpunu bezbednost. Nama je, kao organizatorima, obaveza da vam garantujemo fizičku bezbednost, kao i zaštitu od drugih oblika diskriminacije do koga bi eventualno moglo da dođe. Ono što ostaje na posetiocima je da obezbede svoje lične stvari (novac, mobilne telefone, foto aparate...), kako bi zajedno smanjili rizike da dođe do incidenata poput gore navedenog.
Dakle, za stvari koje su ostavljene na šanku, stolu, za DJ pultom, u WC-u ne snosimo odgovornost ukoliko dođe do nestanka istih.
Nadamo se da ćemo i dalje uživati u najboljim žurkama u gradu!
Vaš,
HeavenParties
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550659#p2550659]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]nije joj 'nestao novac' vec je niste isplatili.
Nema potrebe da se raspravljamo, sama biraš u šta ćeš da veruješ. U saopštenju sve piše.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ja sam postavila njeno saopstenje.. izjava protiv izjave

ja cu naravno verovati osobi po kojoj je moja omiljena rakija dobila ime

:zvizdi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!