Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Loud & Queer
ima veliko zadovoljstvo da vas obavesti da će po prvi put sva četiri festivalska dana imati svoj stejdž - Loud & Queer Cruising Point na jednom od najboljih evropskih muzičkih festivala, EXIT festivalu.

EXIT festival oduvek daje podršku zajednici gejeva, lezbejki, biseksualnih i transrodnih (GLBT) osoba u Srbiji. Loud & Queer je još 2008. godine organizovao prvu gej žurku na EXIT festivalu, koji je naredne i 2010. godine podržao i održavanje gej parade u Beogradu.

Prošle godine Loud & Queer je ponovo organizovao gej žurku na festivalu, a ove godine EXIT i mi idemo korak dalje u radu na prihvatanju i uključivanju GLBT zajednice u glavne tokove tako što će naš četvorodnevni program ugostiti mnoge muzičare, performere, video i filmske stvaraoce, kao i razne druge talentovane umetnike iz Srbije, regiona i celog sveta koji će sa svima nama podeliti svoj jedinstveni šarm.

Ovo će biti prilika za sve posetioce EXIT festivala da saznaju više o gej i lezbejskoj subkulturi i zajednici, pošto nam cilj nije konfrontacija sa mainstream javnošću već međusobno upoznavanje.

Na jednoj od najudobnijih lokacija na tvrđavi, Loud & Queer Cruising Point će biti mesto susreta na kome će se zabava zagrevati do tačke ključanja, ali i mesto na kome se opušta i voli bez granica.

Ovom prilikom pozivamo sve stvaraoce kojima je GLBT zajednica ciljna grupa da nam se jave na konkurs za izbor izvođača na Loud & Queer Cruising Point do 25. juna 2011. godine na e-mail adresu exit@loudandquee.rs.

Loud & Queer je najstarija GLBT event management organizacija u Srbiji koja od 2004. godine organizuje žurke, koncerte, festivale i druga dešavanja kojima nastoji da podigne kvalitet kulturnog, umetničkog i zabavnog života u GLBT zajednici. Loud & Queer dodeljuje godišnje nagrade javnim ličnostima za doprinos borbi protiv homofobije i organizuje IDAHO Week festival.

Dodatne informacije o Loud & Queer možete dobiti na: http://www.loudandquee.rs ili na mail info@loudandquee.rs, kao i na telefon 064/212-79-63.
Petak 01.07.2010. od 23h u KC Gradu!!

Loud & Queer je još 2008. godine prvi put organizovao žurku na EXIT-u, da bi se ova ova tradicija uspešno nastavila i svih sledećih godina.

Ove godine slavimo LOUD & QUEER CRUISING POINT koji će biti otvoren sva četiri dana ovog omiljenog nadrealnog festivala od 7 do 10. jula u Novom Sadu!

Na ovogodišnju L&Q EXIT promo žurku u KC GRADU (...jer nam je tamo strava!) iz Hrvatske stiže BAND FROM JAPAN, deo BlitzKidz ekipe koja će sve vas kruzere dočekivati i jedne od uzbudljivih večeri na festivalu.

BAND FROM JAPAN / BlitzKidz (Zagreb)

On je DJ iz Zagreba, organizator i rezident poznatih zagrebačkih BlitzKidz i Pantera večeri. Nastupa od Ljubljane do Beograda,
na electro-hip-hop-techno-house-rave+acid putanji.

Nice hair, good legs.

Supported by:

illillillillill / Hunkadelique (Beograd)

sea, sex & sun... smoky disco trick & treats.
blood, sweat & tears... hardcore music gang-bang!
p
Ulaz je pre ponoći besplatan
...a posle ponoći, opet besplatan.

cmok :*

Slika
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Zahvaljujemo se Telekom A.D. koji je omogućio da na Loud & Queer Cruising Point @EXIT Festival imamo 10Mbps wireless Internet tokom festivala. Imaćete prilike da čekirate mailove, FB naloge, twitate i radite šta vam god duša poželi sa tim Internetom. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Loud & Queer

Petak 01.07.2010. od 23h u KC Gradu!!

Loud & Queer je još 2008. godine prvi put organizovao žurku na EXIT-u, da bi se ova ova tradicija uspešno nastavila i svih sledećih godina.

Ove godine slavimo LOUD & QUEER CRUISING POINT koji će biti otvoren sva četiri dana ovog omiljenog nadrealnog festivala od 7 do 10. jula u Novom Sadu!

Na ovogodišnju L&Q EXIT promo žurku u KC GRADU (...jer nam je tamo strava!) iz Hrvatske stiže BAND FROM JAPAN, deo BlitzKidz ekipe koja će sve vas kruzere dočekivati i jedne od uzbudljivih večeri na festivalu.

BAND FROM JAPAN / BlitzKidz (Zagreb)

On je DJ iz Zagreba, organizator i rezident poznatih zagrebačkih BlitzKidz i Pantera večeri. Nastupa od Ljubljane do Beograda,
na electro-hip-hop-techno-house-rave+acid putanji.

Nice hair, good legs.

Supported by:

illillillillill / Hunkadelique (Beograd)

sea, sex & sun... smoky disco trick & treats.
blood, sweat & tears... hardcore music gang-bang!
p
Ulaz je pre ponoći besplatan
...a posle ponoći, opet besplatan.

cmok :*

Slika
ja idem ovo mace da slusam :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
e,
za mene je july cleansing month. :isus:

m'rsh blOOdu, m'rsh od mene, shic !! :opatica:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Počele su prijave za Loud & Queer Cruising Point Exit Festival 2011 SMS listu. Ako i vi želite da primate besplatna obaveštenja putem SMS-a o dešavanjima na stejdžu tokom festivala pošaljite SMS sa tekstom "EXIT" na 064-212-79-63. Ovaj SMS se naplaćuje po ceni SMS-a vašeg mobilnog provajdera. :)

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
ja sam bila par puta, prvi dan je bilo bas super. skakala sam i druzila se sa nekim likovima, koji su mi razbili naocare. jes.
svaka cast LnQ! :klap:
Korisnikov avatar
By Laerem
Bio sam samo zadnji dan, kad je bio ex-Yu dernek, ali fenomenalno sam se zabavio. Dakle, ja sam bio onaj sexy momak u baby blue kratkim hlacama, tamno plavoj kosulji i sav zmazan od Grinderman koncerta, koji je plesao kao epilepticar na speedu. U jednom trenutku sam se infiltrirao u drustvo tri zgodna momka i jedne dame. Bili ste full simpaticni, ako ste zainteresirani za neku poliamoriju, javite se! :cheer:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
treći dan je bilo baš zanimljivo sve sa filmićem u pozadini :giggle:
Korisnikov avatar
By Stanwik
žao mi što ne stigoh na enči roks treći dan ali mi je svejedno bilo super tamo iako sam bio preumoran i nisam standardno histerično skakao
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja sam, kreten, od ne znam ni ja kog stejdza mislila da je LnQ i to citave tri veceri, da bi u setnji zadnje vece sva odusevljena zacijukala na ono cvece "jao sto je leeeepo i sarenoooo"... i kasnije se prepirala sa drugaricom pola sata "pa to je taj tvoj"..."nije"..."jeste"..."nije"..."jeste"... i sad moram da joj kupim pertle :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!