Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by just_me

E sad, poenta teme :D (da ima je)... Kako bi ste vi odreagovali? Idete li vi na te "blind dates"? Kako se osiguravate? Dajte neke savete :D Hvala unapred :)
Dosad nisam imao takav hepening... mislim da me neko zajebe.

Osiguravanje:
Ako te zavlači tako po "mračnim mestima" mesto po centru, povedi neki bekap.
Ja ako konstatujem da je zajeb ima da ga mlatnem po tintari kad tad
(evo sad mi kroz glavu prolazi Aždajin avatar :love: )
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Morgan Le Faye

Lično sam veoma konzervativan i volim da upoznam mladića, njegovu ličnost, fizičku pojavu, roditelje i rodbinu (tim redosledom) pre nego što se obostrano usrećimo. :kissing:
nikada nisam voleo da upoznajem ni roditelje, jos manje ostalu rodbinu, a uvek sam se uzasavao (cak i posle par godina veze) mama koje sve znaju i odobravaju (a sve su me obozavale i zelele sto cesce u njihovoj kuci, na rucku, na kafici, kolacima itt)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
izvinjavam se na oftopickarenju

nsc, ajde keve ti skloni taj avatar, zivot mi se zgadi kad ga vidim
By deka
BTW zar je ovoj temi mesto u sceni !?!
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel su svi sem mene i Denike Morganelu s'vatili ozbiljno :iskolacen: ?
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Morgan Le Faye

Čitajući ovu temu shvato sam da pederi imaju samo dve opcije, da budu kurve kao što ste vi, ili svetice poput nas ostalih. :geisha:

Odmah da se ogradim, da reč "kurva" nisam upotrebio da bi uvredio nekoga, već da označim osobe koje su željne za snošajem s mladićima čije ime retko kada znaju.
Nema u tome ništa loše, naravno pod uslovom da vas nije sramota takvog stila života... :kesa:

Lično sam veoma konzervativan i volim da upoznam mladića, njegovu ličnost, fizičku pojavu, roditelje i rodbinu (tim redosledom) pre nego što se obostrano usrećimo. :kissing:

U ovoj reci života, neki su somovi a neki od nas su štuke koje retko daju da se upecaju. :peca:

ovaj je jedan od retkih postova za koje mogu samo kazem svaka cast
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa prosto je.
cim tip pocne da muti i ponasa se cudno shvatis da to nije to, prekines chat i gotovo.

mozda je sve to zabuna ili ne znam vec sta, ali bolje i prekinuti chat nego se nervirati i nekim titrati muda a da ne znas sto to radis
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada se nisam previše opterećivao razmišljanjem ko je, šta je, da li je neki psiho... i siguran sam da sam imao 100 puta više sreće nego pameti.

A pošto imam koga da zovem ako me baš zasvrbi... nikada nisam gubio vreme na budale.

Ako hoćeš, može, ako nećeš, ne moraš, počev od upoznavanja.

Ne volim dramu, od književnosti pa nadalje... dakle odgovor na temu je zbogom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!