Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By WoWLover
Elem, sutra je the Noc muzeja, pa me zanima ko sve planira da ide?

Buduci da su svi moji ortaci otisli nekim svojim putem, koristim priliku da nekog sa foruma, ako je zainteresovan, povedem sa sobom. Znaci, samo bez guranja molim :D

Erm, nisam neki tvrdokorni ljubitelj muzeja, manifestaciju koristim kao neki vid zabave, da cisto malo obidjem i iskomentarisem eksponate. Ne shvatam umetnost preterano ozbiljno, vise na to gledam kao na izlozbu velikog broja zanimljivosti kojima se cudim, zapanjim, ismevam ili smejem.

Dakle, ne ocekujem vruci seks posle 02 kada se za posetioce zatvore sve kapije. Samo malo druzenja i zezanja, ako neko misli da je to moguce sa likom koga sam tek upoznao. Mada nikad se ne zna, zato ako si zainteresovan, a pored toga:

- prosecno lep,
- imas izmedju 20-26 god,
- duhovit si, pricljiv, komunikativan, pristojan, kulturan, razvijen (dobro, ovde sam vec dao malo masti na volju :p), neupadljiva gej osoba koja sebi moze da priusti oko 300 dindzi za kartu (toliko je bar kostala prosle god),
- dozivljavas noc muzeja slicno kao i ja,
- nemas pametnija posla,
- video si moju fotku u Moje slike i nisi se pritom ispovracao...
- ili bar pola od svega ovoga

Mislim da su slicice jos tu, pa ako bi neko hteo da nastavi druzenje sa mnom i posle Noci muzeja (mislim na neki drugi dan, ne odmah posle u nekom apartmanu :) ), slobodno se javite ovde ili na p2p, moze i slika, naravno - jos bolje.

Eto tako, nadam se da ce biti nesto od svega ovoga, jer na romeu ljudima kurac iz ociju izlazi i ne moze da se upozna neko normalan.

Naravno, dobrodosli su i drugi postovi vezani za noc muzeja, ko sve ide, ko sta ocekuje, utisci sa proslogodisnjih noci i sl. poz :)
By Swanheart
ne ocekujem nista
program je golo govno u poredjenju na prethodne godine
idem samo zato sto moram da vidim gde su mi objavljene fotografije i to je to
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Swanheart

ne ocekujem nista
program je golo govno u poredjenju na prethodne godine
idem samo zato sto moram da vidim gde su mi objavljene fotografije i to je to
Čestitke :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
ako ti je stvarno potrebno drustvo samo za noć muzeja, cemu onda tolika uslovljavanja...ili je ovo samo neka zajebancija? :glupan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Oglasi na ovom sajtu su prva vrata levo :mete:

Ova tema je perfidan nacin pokusaja krsenja pravila foruma...predlazem da ga prvo :fuckbed: pa da ga onda lincujemo :giljotina: ali sve to tek kad mu prodje noc muzeja...neka uziva jos ovu noc buahaha :sveca:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Stvarno ste smaraci.

Ne vidim sta je toliko cudno. Ako su pravila sajta povredjena to je vec druga prica.

A da sam upoznao nekog ko mi je ok, zasto ne bismo nastavilli vidjenja i kasnije? Zato i ima toliko 'silnih' kriterijuma, jer prosto morao sam da znam njegovo bracno stanje, finasnsijsku situaciju, boju koze, cock size itd itd :S

Karte su inace bile 300 din, programi su nestali vec na pocetku pa masa ljudi nije imala pojma gde da se uputi, ukoliko se vec ranije nije spremila za ovaj ivent koji, eto i nije bio bas toliko bogat zanimljivim sadrzajima kao prethodne godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!