Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Elem, trebalo bi u petak da sa zenom idem u Osijek zbog neke dokumentacije, pa me zanima zna li neko o potencijalnom postojanju gay kafica tamo? Ako iko ima neku info, pp molim! :)

TNX!
Korisnikov avatar
By Delete
Predlazem da zamolis nekog gay druga, koji ima profil na romeu (posto pretpostavljam da ti nemas), da kontaktira gay momcad iz Osijeka, pa da ih priupita o postojanju nekog takvog mesta.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nemam takve drugove, Delete! :) Pripomazi na pp ako mozes. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Preimenuj temu u "O, dragi muski forumski zivlju...", mozda ti neki forumas pomogne.
Korisnikov avatar
By Azdaja
aaaa, da pitas na forumu gay.hr ? :)

imala sam tamo profil, ali ne secam se vise lozinke, idem ga "prodrljati" ako se ulogujem, pitacu ih za kafic :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koliko ja znam bio je jedan u centru Osijeka pre nekih mozda vise od godinu dana ali se zatvorio.

U HR je generalno jako losa situacija sa gay lokalima...i u ZG mislim da ima samo jedan klub...tamo je scena jako, jako lose razvijena.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa bila je negde pre par godina vest da su otvorili gay kafić u Osijeku...
Korisnikov avatar
By Marvin
Da, evo :

"The place is called Time (Bartola Kasica street 52, near railway station). It is a very small place popular among both gay men and lesbians."
Korisnikov avatar
By Oziris
Cool! :D Hvala svima! Inace, prevashodno idem(o) poslovno, ali nam se poklapa sa godisnjicom veze, pa eto, rekoh da spojimo lepo i korisno! :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lakiboy_ns
.i u ZG mislim da ima samo jedan klub...tamo je scena jako, jako lose razvijena.
ah, ne znam, ima global, i fino je tamo, nego bila sam za vikend u zg - nisam mogla da cujem svoje misli koliko mi je gaydar pistao, tamo lezbe endemska vrsta, ono razgovarala sam s bar 5 za jedno vece.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene zanima da li u Tuzli i okolini postoji neki takav kafe, jer mi bliska rodjaka od skoro tamo obitava, pa je došlo vreme da je posetim, a nikog ne poznajem, sem nje i njenih koleginica.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by m..
.i u ZG mislim da ima samo jedan klub...tamo je scena jako, jako lose razvijena.
ah, ne znam, ima global, i fino je tamo, nego bila sam za vikend u zg - nisam mogla da cujem svoje misli koliko mi je gaydar pistao, tamo lezbe endemska vrsta, ono razgovarala sam s bar 5 za jedno vece.
Istina je da je Zg puuun gay ljudi ali je i istina da im je scena jako lose razvijena...mislim da se desava da kada se taj jedan gay klub zatvori ZG ostane bez gay mesta za izlazak do otvaranja novog kluba na nekoj novoj lokaciji...BG bar ima 2-3 kluba uvek pa ako se jedan i zatvori opet ostanu drugi klubovi.
Korisnikov avatar
By Oziris
Elem - provereno danas - Nekadasnji Time vise ne postoji... :(
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Istina je da je Zg puuun gay ljudi ali je i istina da im je scena jako lose razvijena...mislim da se desava da kada se taj jedan gay klub zatvori ZG ostane bez gay mesta za izlazak do otvaranja novog kluba na nekoj novoj lokaciji...BG bar ima 2-3 kluba uvek pa ako se jedan i zatvori opet ostanu drugi klubovi.
da, za one koji se satiru od karleuse. ako ne volis turbo dziber folk i zene lavice, izbor se drasticno smanjuje.
Korisnikov avatar
By Stripi
To je živa istina da je scena jako loše razvijena, no vjerojatno je to zato što nismo nešto jako poduzetni a ako i jesmo onda se nađe barem 300 pederki da te svaki vikend pljuje zbog sitnica koje stvarno nisu nikome bitne. U svakom slučaju je jako nezahvalno imati gay klub u Zagrebu, jer neki naši pederi misle da je dvoljno da se oni tamo pojave i to je to, klub će opstat samo na njihovom sjaju, ne moraju potrošiti ni kune a ako ih pitaš da plate upad budi siguran da će ti čitav sljedeći tjedan, ravno do subote bojkotirati klub i olajavati te na svh 480 kava koji će taj tjedan obaviti.
Enihju, sada je otvoren G-Bar, radi Rush koji je malo ali bar postoji i počeli su se, napokon, organizirati queer partyiji :yes:
Ali, nije u pitanju Zagreb, nego Osijek, zar ne? :blush:
Mislim da taj Time zapravo nikad i nije bio nikakav gay-club, nego da je to razglaslila neka lokalna žena. Čini mi se da sam jednom bio ispred tog "gay kluba" i da sam tamo vidio neke sumnjive ljude koji mi nisu izgledali ne gay, nego ni gay friendly. Koliko ja znam, nekakvi gay friendly klubovi su bili u Tvrđi ali moram nazvat supruga da mi kaže, on je otamo, valjda će znati bolje :D
Korisnikov avatar
By Stripi
ETo, sad pričam sa suprugom i on kaže da u Osijeku nema ništa, ali eto, odite u bilo koji klub u Tvrđi, to je urbanije i ok je. Nije da ćete se moć žvalit nasred kafića ali veli da su kafići i klubovi ok. Samo nemojte otić u "Tufnu", tamo su sama djeca. Ok, ne znam šta ko voli :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!