Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by maka
:shamar:

:( zasto me nije bilo na forumu 8 meseci? to su bila vremena..

a dolazi sutra u vece,da,da!! :love:

:mazi:

A gde sve ima maskenbal u Bg-u?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam da li idem ikuda, ali bih odabrala silent hill nurse. Ko ne zna kako to izgleda:

Slika

Slika

Ili, ako ipak odustanem od setkanja u krvavom belom mantilu i zavojima preko lica, nesto i rockabilly fazonu:
Slika
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Ne znam još.
Pozvan sam na dva mesta, jedno je public a drugo neka kućna žurka.
Na stranu što sam više za te home varijante, ekipa koja dolazi mi nije previše interesantna.

:drama:
Korisnikov avatar
By unic0rn
necemo ici, mada bih jednom voleo da dozivim i to ali u ameriki recimo. ako kuce i ulice izgledaju upola kao u filmovima definitivno bi to bio super trip.

:pumpkin:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sutra (tacnije danas!) idem na fax i na slavu :shtap: , nista od sexa pod maskama za mene...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
upravo me zovu da idem napolje da gledam maskare, a mene mrzi. :peca:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni došla neka maskirana deca na vrata, ali nisu tražila slatkiše, nego PARE za slatkiše.

Džiberčići. :D
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by unic0rn
necemo ici, mada bih jednom voleo da dozivim i to ali u ameriki recimo. ako kuce i ulice izgledaju upola kao u filmovima definitivno bi to bio super trip.

:pumpkin:
izgledaju
Korisnikov avatar
By mitrandir
Onda, blento, mogao bi i neku fotku da nam okačiš, da vidimo kako to izgleda.
Korisnikov avatar
By Azdaja
bila sam plavokosa prostitutka u crvenom minicu (rodZeniiii me roditelji nisu prepoznali)

:katemoss:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
follow up. je*eni vampirski zubi. lepim ih vec 15 minuta. ko je i smislio ovaj idiotski praznik.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
odhebao sam maskaradu i bilo je super - samo se zurka zavrsila u 3am?! fotoaparat sam poneo, ali su mi baterije crkle, tako da jbg, ako nas blenta ne spase niko nece. bilo je super kostima ali dzaba kad nemam foto dokumentaciju. (i pritom sam pijan kao zemlja, pa ako ovo sto sam napisao nema smisla, samo recite)
Korisnikov avatar
By *deni*
hehehehe, Angra, sladak si....
:lol: :sweet:

Bal pod maskama na kojem smo bili počeo je ovako

Slika

Vrlo nemaštovita, konfekcijska maska, pa zato i ne čudi što nisam osvojio nikakvu nagradu, ali zaista nisam imao volje da se ozbiljnije posvetim i učestvujem u euforiji oko proslave Noći veštica, čisto formalno sam ispoštovao temu večeri..
:dina:

A završio se ovako, u blizini šipke. Kao što se da videti, neki posetioci su se odlučili za poluEvin kostim na Balu.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!