Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaIma puno smisla u ovom što zboriš . Ja sam godinama unazad bio uglavnom bio upućen na gay muškarce i bio okružen njima (gle čuda)... I naravno, lezbejke su bile skoro pa "nevidljiva" grupa...
Ja imam neki cudan osecaj da su svuda muskarci u ogromnoj vecini... gay, str8, bi, na gay sajtovima, na strejt sajtovima, u klubovima, u kaficima... A opet tolike strejt zene same, onda ispada da nema muskaraca...
Uglavnom i za gayeve imam osecaj da ih je vise nego lezbejki, znatno vise... e sad da li ih je stvarno toliko vise ili su samo glasniji, vise se pojavljuju i tome slicno, to ne znam...
Mozda jedino gde je broj u korist zena je biseksualnost... Imam opet utisak da je vise biseksualnih zena nego biseksualnih muskaraca.
Originally posted by DinaI ja imam takav utisak
Ja imam neki cudan osecaj da su svuda muskarci u ogromnoj vecini... gay, str8, bi, na gay sajtovima, na strejt sajtovima, u klubovima, u kaficima... A opet tolike strejt zene same, onda ispada da nema muskaraca...
Uglavnom i za gayeve imam osecaj da ih je vise nego lezbejki, znatno vise... e sad da li ih je stvarno toliko vise ili su samo glasniji, vise se pojavljuju i tome slicno, to ne znam...
Mozda jedino gde je broj u korist zena je biseksualnost... Imam opet utisak da je vise biseksualnih zena nego biseksualnih muskaraca.
Originally posted by Hys.Mozda ipak "Koliko zena sme da prizna da su bi, toliko muskaraca ne sme..."Originally posted by DinaI ja imam takav utisak
A biseksualni muskarci su posebna prica...sve nesto imam utisak da koliko ima bi zena, toliko nema bi muskaraca...
Originally posted by Hys.
moguce.
'es ti bi ?priznaj!
a da...obicno i "bi" muskarci ispadne da tek jedva mogu da spavaju sa zenom u sve nekim specijalnim uslovima...pokrenula ja i onu temu, valjda su dva forumasa mogla opusteno i jednako da kresu i musko i zensko
Originally posted by Hys.Mene u poslednje vreme zivot resio da demantuje... upoznala sam vise biseksualnih muskaraca... Ili ih ima ali se uspesno kriju ili je to neka slucajnost da bas ja nalecem na njih iako su inace u malom broju...Originally posted by DinaI ja imam takav utisak
A biseksualni muskarci su posebna prica...sve nesto imam utisak da koliko ima bi zena, toliko nema bi muskaraca...
Originally posted by Cruiserhahahah hahhahOriginally posted by ValIz svega se, po Val, može jasno videti da su najbrojnije:
Ko zna do cega je. Ali kontam kako brojno stvarno ima vishe pedera nego lezbejki. U stvari, mozda ne pedera, ali likova koji se kreshu s mushkarcima....
TETKE, zatim
LIKOVI koji se krešu sa muškarcima, zatim
PEDERI, a njih je skoro isto koliko i LEZBEJKI.
Lezbejke se dele na FEM i BUTCH, a po brojnosti idu
BUTCH LEZ i, tek stidljivo na kraju,
FEM LEZ.
----------------------
Suma sumarum: U Srbiji su, po Angelini, prihvatljive samo TETKE i FEM LEZ
Amnesia, ti si fem lez (spolja naravno) i zato nemoj da brigaš.
Originally posted by Magepih ,shto ja nemam tako neku drugaricu <333
ima tu puno faktora... ali ja mislim da je najvažniji prihavaćanje pojedinca od strane okoline.
Najbolja drugarica moje setre joj je nedavno rekla kako misli da je lezbejka jer stalno mašta o devojkama a muškarci je totalno ne intersuju. Inače, devojka je extra riba.
Dobro, moja sestra je umrla od smeha jer je mislila da je zajebava ali je posle skontala da se ne šali. Ima brata pedera, bila je zaljubljena u pedera dugo vremena dok nismo saznali za njega a sada joj je i najbolja drugarica lez
U svakom slučaju, ona je imalo toliko ponuda tipova koji su extra u svakom pogledu da ja ne mogu da verujem šta je ona sve odbacila! Nju tipovi ni najmanje ne zanimaju, mašta o drugim devojkama ali se plaši i zato neće ništa povodom toga da uradi... tako da... kriv je STRAH!
Originally posted by EYAistina
mislim da nas ima podjednako.
u pitanju je samo razlicita psihologija kod muskaraca i kod zena, pa samim tim i razlicita vidljivost.
ipak, jos uvek, zivimo u muskom svetu u kom je musko, cak i ako je peder, opet vredniji od zene.
Originally posted by cokahahah to bi bila ja . kuliraju me na forumu . kuliraju .
ne znam da li je ovo odgovor na ovu temu ali od lezbi koje sam ja tu i tamo slucajno srela i koje su od skoro def kao lezbe ne dolaze na forum jer ih kuliraju a i niko ne zeli da im kaze gde se klubovi nalaze jer svi pisu o njima a niko ne daje adresu... a i gay-ovi se vise druze i prilaze jedan drugom dok ribe se drze po grupicama. neke od lez koje sam upoznala ni neznaju da ima gay club:shocked:
Originally posted by DinaIma ih vise u odnosu na lezbejke, a i vise se pojavljuju...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!