Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam neki cudan osecaj da su svuda muskarci u ogromnoj vecini... gay, str8, bi, na gay sajtovima, na strejt sajtovima, u klubovima, u kaficima... A opet tolike strejt zene same, onda ispada da nema muskaraca... :puzzle:

Uglavnom i za gayeve imam osecaj da ih je vise nego lezbejki, znatno vise... e sad da li ih je stvarno toliko vise ili su samo glasniji, vise se pojavljuju i tome slicno, to ne znam... :neznam:

Mozda jedino gde je broj u korist zena je biseksualnost... Imam opet utisak da je vise biseksualnih zena nego biseksualnih muskaraca.
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Dina
Ja imam neki cudan osecaj da su svuda muskarci u ogromnoj vecini... gay, str8, bi, na gay sajtovima, na strejt sajtovima, u klubovima, u kaficima... A opet tolike strejt zene same, onda ispada da nema muskaraca... :puzzle:

Uglavnom i za gayeve imam osecaj da ih je vise nego lezbejki, znatno vise... e sad da li ih je stvarno toliko vise ili su samo glasniji, vise se pojavljuju i tome slicno, to ne znam... :neznam:

Mozda jedino gde je broj u korist zena je biseksualnost... Imam opet utisak da je vise biseksualnih zena nego biseksualnih muskaraca.
Ima puno smisla u ovom što zboriš :) . Ja sam godinama unazad bio uglavnom bio upućen na gay muškarce i bio okružen njima (gle čuda)... I naravno, lezbejke su bile skoro pa "nevidljiva" grupa...

Ali, u poslednje vreme upoznajem sve više homoseksualnih žena koje daju jednu novu, fantastičnu dimenziju mom životu... I posajem itekako svesniji njihovog prisustva :) .
Korisnikov avatar
By Hys.

I ja imam takav utisak :smirk:
A biseksualni muskarci su posebna prica...sve nesto imam utisak da koliko ima bi zena, toliko nema bi muskaraca... :neznam:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Hys.

A biseksualni muskarci su posebna prica...sve nesto imam utisak da koliko ima bi zena, toliko nema bi muskaraca... :neznam:
Mozda ipak "Koliko zena sme da prizna da su bi, toliko muskaraca ne sme..."
Korisnikov avatar
By Hys.
moguce.
'es ti bi :smeh: ?priznaj!

a da...obicno i "bi" muskarci ispadne da tek jedva mogu da spavaju sa zenom u sve nekim specijalnim uslovima...pokrenula ja i onu temu, valjda su dva forumasa mogla opusteno i jednako da kresu i musko i zensko :nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam neku "teoriju" da jedan deo bi muskaraca ostaje u strejt populaciji, naravno zbog pritiska sredine. Mozda ponekad varaju zene sa muskarcima, ali nisu u gay svetu na taj nacin da izlaze na gay mesta, druze se, pisu na forumu...

Ono sto ja primecujem je da kada kazem - e taj xyz je biseksualan, onda mi gay prijatelji kazu - ma kakva biseksualnost, on je gay pa nesto izmislja. Mislim ne znam sto bi se coveku negiralo da je biseksualan ako sam izjavljuje da je takav, valjda sam najbolje zna.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
moguce.
'es ti bi :smeh: ?priznaj!

a da...obicno i "bi" muskarci ispadne da tek jedva mogu da spavaju sa zenom u sve nekim specijalnim uslovima...pokrenula ja i onu temu, valjda su dva forumasa mogla opusteno i jednako da kresu i musko i zensko :nerd:

Ne priznajem nista bez advokata! :lol:

Salu na stranu, ja sam mislio da sam bi, pa onda da sam gay, pa opet bi, pa opet gay, i eto od pre par dana sam cvrsto ubedjen da sam ipak bi, ali videcemo, mozda ti i kazem nesto novo za nedelju - dve :D

Mislim da je nama, muskarcima, mnogo teze da se pomirimo sa cinjenicom da smo gejevi jer generalna slika (ili ti lakse receno - predrasuda) o homoseksualcima predstavlja sve ono sto su nas ucili da ne treba da budemo.

Verovatno zato vecina bi muskaraca ne zeli da prizna to, jer ima mogucnost da vodi uobicajen seksualni zivot za zenom, koji je opste odobren od strane drustva. I zasto bi onda to rizikovali.
Korisnikov avatar
By broX
ako uzmemo kao reprezentativan uzorak posetioce u gay klubovima, cini mi se da je 60:40 u korist tipova, a ranije sam mislio da je taj odnos mnogo veci u korist tipova :D

mada jedan gay klub nikako ne moze biti reprezentativan uzorak
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by m..
idi u nlo, lol.
A mozes li mi na pvt napisati gde je to?
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, u Novom Sadu negde. Nisam bila, al mi je bivsa devojka pominjala da su tamo sve neke butch zene koje misle da je ona strejt i tako se ophode prema njoj, te da je plase.
Korisnikov avatar
By MaryJane
Sta cu onda tamo! hehehe :) Lepo je meni i ovako! :p
Korisnikov avatar
By m..
jebiga, mislila sam da je predlog konstruktivan.
Korisnikov avatar
By m..
eto mozes i u barselonu da odes, ako igras fudbal.

ups, to je bilo prsle godine.
Korisnikov avatar
By Dina

Mene u poslednje vreme zivot resio da demantuje... upoznala sam vise biseksualnih muskaraca... Ili ih ima ali se uspesno kriju :lol: ili je to neka slucajnost da bas ja nalecem na njih iako su inace u malom broju... ;)

Ali nekako imam utisak da i kod njih ili je izrazenija gay strana, ili je izrazenija strejt strana, naravno to su mi poznanici pa ne mogu da pouzdano kazem, samo utisak...

Ali Loni i ja cesto utvrdjujemo da je muska i zenska seksualnost nekako drugacija... ono na mnogo primera uzivo koje znamo, da je muska odredjenija ili-ili a zenska manje (najcesce) pa bi i to moglo da bude uzrok sto ima manje biseksualnih muskaraca...

Mada ja ipak uzrok nalazim prvenstveno u slobodi... i mozda najvise u slobodnijem gledanju na zensku biseksualnost nego sto je to na musku...
Korisnikov avatar
By Mage
ima tu puno faktora... ali ja mislim da je najvažniji prihavaćanje pojedinca od strane okoline.

Najbolja drugarica moje setre joj je nedavno rekla kako misli da je lezbejka jer stalno mašta o devojkama a muškarci je totalno ne intersuju. Inače, devojka je extra riba.

Dobro, moja sestra je umrla od smeha jer je mislila da je zajebava ali je posle skontala da se ne šali. Ima brata pedera, bila je zaljubljena u pedera dugo vremena dok nismo saznali za njega a sada joj je i najbolja drugarica lez :D

U svakom slučaju, ona je imalo toliko ponuda tipova koji su extra u svakom pogledu da ja ne mogu da verujem šta je ona sve odbacila! :) Nju tipovi ni najmanje ne zanimaju, mašta o drugim devojkama ali se plaši i zato neće ništa povodom toga da uradi... tako da... kriv je STRAH!
Korisnikov avatar
By Tungi
Dokaz da su muskarci ipak pozeljniji i LEPSI pol:jezik:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Cruiser
Originally posted by Val
Ko zna do cega je. Ali kontam kako brojno stvarno ima vishe pedera nego lezbejki. U stvari, mozda ne pedera, ali likova koji se kreshu s mushkarcima.... :zev2:
Iz svega se, po Val, može jasno videti da su najbrojnije:

TETKE, zatim

LIKOVI koji se krešu sa muškarcima, zatim

PEDERI, a njih je skoro isto koliko i LEZBEJKI.

Lezbejke se dele na FEM i BUTCH, a po brojnosti idu

BUTCH LEZ i, tek stidljivo na kraju,

FEM LEZ.

----------------------

Suma sumarum: U Srbiji su, po Angelini, prihvatljive samo TETKE i FEM LEZ :D

Amnesia, ti si fem lez (spolja naravno) i zato nemoj da brigaš. :)
hahahah hahhah
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Mage
ima tu puno faktora... ali ja mislim da je najvažniji prihavaćanje pojedinca od strane okoline.

Najbolja drugarica moje setre joj je nedavno rekla kako misli da je lezbejka jer stalno mašta o devojkama a muškarci je totalno ne intersuju. Inače, devojka je extra riba.

Dobro, moja sestra je umrla od smeha jer je mislila da je zajebava ali je posle skontala da se ne šali. Ima brata pedera, bila je zaljubljena u pedera dugo vremena dok nismo saznali za njega a sada joj je i najbolja drugarica lez :D

U svakom slučaju, ona je imalo toliko ponuda tipova koji su extra u svakom pogledu da ja ne mogu da verujem šta je ona sve odbacila! :) Nju tipovi ni najmanje ne zanimaju, mašta o drugim devojkama ali se plaši i zato neće ništa povodom toga da uradi... tako da... kriv je STRAH!
pih ,shto ja nemam tako neku drugaricu <333
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by EYA
mislim da nas ima podjednako.
u pitanju je samo razlicita psihologija kod muskaraca i kod zena, pa samim tim i razlicita vidljivost.
ipak, jos uvek, zivimo u muskom svetu u kom je musko, cak i ako je peder, opet vredniji od zene.
istina :(
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by coka
ne znam da li je ovo odgovor na ovu temu ali od lezbi koje sam ja tu i tamo slucajno srela i koje su od skoro def kao lezbe ne dolaze na forum jer ih kuliraju a i niko ne zeli da im kaze gde se klubovi nalaze jer svi pisu o njima a niko ne daje adresu... a i gay-ovi se vise druze i prilaze jedan drugom dok ribe se drze po grupicama. neke od lez koje sam upoznala ni neznaju da ima gay club:shocked:
hahah to bi bila ja . kuliraju me na forumu . kuliraju .
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ima ih vise u odnosu na lezbejke, a i vise se pojavljuju... :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
muskarci su slobodniji, a zene su suptilne,
smatram da je jednak broj lezbejki i gejeva..
samo sto mnoge lezbejke zive lazni strejt zivot,
ZA to krivim patrijalhalno vaspitanje..
devojke moraju da se uklope u neki kalup inace ce biti odbacene od drustva
Korisnikov avatar
By zozefin st
i smatram da je gey muskarcima mnogo lakshe, jer se muskarci drze zajedno, i pomazu jedni drugima..
a lezbejke bas i ne podrzavaju jedna drugu............
pricham uopsteno)
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Broj je verovatno jednak...tj. nema velike razlike samo muška gay populacija se više 'primeti' kako zbog činjenice da u većem broju (spram ženskog dela) izlazi, tako i zbog tog nekog stereotipa na osnovu kog većina ljudi vrši to 'prepoznavanje'.

Devojke nekad to lepše zamaskiraju. :giggle:
Korisnikov avatar
By toni79
hmmm... ni ja ne volim izlaziti na lez mjesta. mislim, ponekad mi je okay, ali ta segragacija mi se ne svida. imam feeling ko da sam dosla na sajam mesa i sad kako ko ude kroz vrata svi ga/je odmjeravaju ne sa ciljem da upoznaju neku novu kul osobu, nego sa ciljem da te povale. a cim vidim da me neko tako gleda mi se smuci (vjerovatno jedan od razloga zasto su mnuski koji mi se svide pederi, zasto mi se ne svidaju butch lez, i zasto su mi super fem lez).

s druge strane, kad i odem na gay mjesta i ja zjakam okolo (bez :vampir: pogleda, jesus) ne bi li vidila nekog normalnog, cisto da se prodruzimo i zajebavamo (sto ne znaci da ne bi flertovala ako je cura bas kewl), uglavnom ne vidim nikog tko bi me zainteresirao. tako da mi je na takva mjesta ok izac ako nemam apsolutno nikakvih ocekivanja,ako nas je 5+ u ekipi tako da znam da ne niko od :vampir: nece startovati, i ako sam se dosla samo isplesati.

puno vise volim izlaziti na nekakva alternativnija mjesta di nema tog pressinga i segregacije a moze se naci i lez i bi i straight zena i muskaraca, puno je lakse zapoceti razgovor s obzirom da vas ocito spaja nesto vise od sex orijentacije (ti si lez i ja sam lez NE ZNACI da moramo spavat skupa) e.g. muzika. i tako...

eto... my two cents.

ah.., OT pretpostavljam da ima jednak br lez i pedera samo sto imamo drugacije zivotne stilove pa pedera ima vise na gay mjestima nego lez. pederi su iz mog iskustva puno vise na sceni nego zene i to vrijedi na balkanu, u EU i u USA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!