Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by J...Originally posted by lornaDa, moze se upoznati donekle. Vec sam negde rekla da se stavovi i misljenje najlakse upoznaju, naravno ako osoba nije lazov ili je kratko vreme na forumu i sl. Posle duzeg konstantnog citanja necijih postova mislim da se slika o tome moze dobiti, sem u slucaju ako te tvoj ego sprecava da vidis bilo koga drugog sem sebe (a to vazi i za upoznavanje ljudi uzivo).
Da li smatrate da se neko može upoznati na forumu?
Upaznati u smislu stavova, mišljenja, pa i karaktera, ili je vizuelni
efekat neophodan, mimika, telo?
Malo teze se upoznaje karakter ali nije ni to nemoguce narocito ako se forumu doda i neka privatna komunikacija kao sto je U2U ili chat.
Ipak uzivo se dobije i ta dodatna i kompletirana slika o nekome kroz neverbalnu komunikaciju, oseti se temperament te osobe, koliko i kako prica, kako gestikulira, koliko se smeje itd. To se na forumu ne vidi a za potpuni utisak o nekome svakako da je potrebno i to.
Originally posted by lornaSmatram. Forum je mesto gde ljudi svracaju kad su manje i vise raspolozeni, srecni, zadovoljni, ljuti, besni, ogorceni, usporeni, ubrzani...forum je (obicno) mesto gde ljudi mogu da se ponasaju opustenije nego u realnom svetu, jer ce uvek imati izgovor za svaki svoj stav da je to samo forum i da su se oni zezali iako obicno to nije tako.
Originally posted by lornaZavisi kome je sta bitno. Ako ti je vazno da neko dobro izgleda, ima blistavo bele (i sve na broju) zube, savrseno dugu, mekani kosu, kratke/duge, nalakirane nokte, a da ne zna ni 2 i 2 da sabere, onda ne izlazi iz teme Moja fotka, pa kad naidje neko dovoljno impresivan, naskoci, zaskoci, zajaci i ne ispustaj ga iz vida.
Originally posted by ns.happy
aha, nisam znao... znaci ovde se svi pretvaraju?
Originally posted by lornameni treba vise. pa sad zavisi za sta te osoba interesuje i do kog nivoa zelis da upoznas. na forumu se mozes upoznati sa necijim generalnim stavovima i nacinom razmisljanja, za sve ostalo tu je 1:1. btw, meni ni slika ne znaci puno, on mi je dovoljna samo da mogu da prepoznam osobu na ulici.
Originally posted by J...Kako J. ume lepo da sroci ono sto mislim, a fina devojka i uzivo, da se znaOriginally posted by lornaDa, moze se upoznati donekle. Vec sam negde rekla da se stavovi i misljenje najlakse upoznaju, naravno ako osoba nije lazov ili je kratko vreme na forumu i sl. Posle duzeg konstantnog citanja necijih postova mislim da se slika o tome moze dobiti, sem u slucaju ako te tvoj ego sprecava da vidis bilo koga drugog sem sebe (a to vazi i za upoznavanje ljudi uzivo).
Malo teze se upoznaje karakter ali nije ni to nemoguce narocito ako se forumu doda i neka privatna komunikacija kao sto je U2U ili chat.
Ipak uzivo se dobije i ta dodatna i kompletirana slika o nekome kroz neverbalnu komunikaciju, oseti se temperament te osobe, koliko i kako prica, kako gestikulira, koliko se smeje itd. To se na forumu ne vidi a za potpuni utisak o nekome svakako da je potrebno i to.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!