Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Krevet dobijas, jbg, mora tako :lol:
Za discretion nema problema, e sad, 1/2 je 19 eur po osobi, pa mozes za te pare od jutra do sutra u 11 pre podne :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
ih, za te pate mogu i u hotel. Ja bi nesto po satu ako moze.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by antibiotic
ih, za te pate mogu i u hotel. Ja bi nesto po satu ako moze.
:smeh: eh, sada .... :lol:
Korisnikov avatar
By m..
reci mu da moze, al da ponese svoje plahte :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
cuj "plahte", ovu rec nisam cuo od srednje skole...
pa nista, onda nema dogovora, nema posete kod greek lovera, nema para :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
ponesi svoje plahte a rucnike + kondome dobijate dzabe :smeh:
compliments of the reception :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
vesela neka recepcija nema sta :)
nadam se da imate i tuseve - u sobi, da ne bi go i umazan trckarao okolo :lol:
Korisnikov avatar
By m..
a ponesi vlazne maramice, sta mucis coveka?

:lol:

da sam na njegovom mestu rekla bih ti da ponesec i lahte i dusek na naduvavanje i sve ostalo, i ugostila te u spajzu :P
Korisnikov avatar
By m..
jbg ja sam grozna domacica.:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by *STATUS*
Објављујем интервју који сам дао виртуелном магазину "ФОРУМ"

Slika

"greek_lovera ЈЕ ФОЛИРАНТ ! "

"Поштовани најпопуларнији српски Форумашу, какви су ваши утисци о хостелу "Кod greek_lovera?

Немам скоро никакав коментар о том објекту, људи су једноставно обманути. На интернету су објављен информације које не одговарају чињеничном стању. Кад сте ме већ питали, ајде одвојићу мало времена да Вам одговорим и да се позабавим наведеним хостелом, ако то уопште може да се назове тако...

Приликом приласка том објекту, стиче се утисак да сте на неком месту у Америци, међутим, када се уђе, осећа се мирис "сиромашне Србије". Шанк, пар мушких полуголиш мушкараца, шипка на којој, само претпостављам, увијају свој витка тела, лево од шанка тоалет. Из знатижеље, а зарад свох истраживачког душа, пожелео сам да видим на шта то чудо личи и ушао сам унутра... Јад и беда.. тоалет смрди, нема чистог папира него неки искоришћен који виси преко напуклог водокотлића, чучавац као у предратним тоалетима, без апарата за сушење руку... Катастрофа...

Да не бих испао баксуз који је свратио само да "шуња" решио сам да попијем пиће...А онда ми прилази конобар са полуголим стомаком и црвеним тангама које ми парају поглед и скрећу негативну пажњу. Наручујем Кока колу која ми стиже након 15 минута чекања. Доносе ми чашу која није опрана сигурно месец дана. У том моменту сам замало повратио, али ми култура то није дозвољавала.

Попио сам Кока Колу с`ногу и кренуо да изађем, а онда ми је пришао умиљати дечачић који ми је цвркутавим гласом рекао "Добро вече, желите ли неку забаву можа?"... Мало ме је то заинтригирао јер сам помислио да можда постоји неки дарк-роом, али сам се врло брзо разочарао када ми је рекао да на спрату имају собе у којима се секс наплаћује. Питао сам "А колико кошта то задовољсто и шта се нуди", дечких се насмејао и процвркутао "Ако желите младе обдарене мушкарце, цена је 400 динара по сату, а ако желите пасивне, цена је 180 динара по сату, знате имамо велики избор, па је цена самим тим мања...а имамо и неке звезде које су познате, знате са телевизије, медија, интернета, ако желите да проведет сат времена са неким од њих, цена је 650 динара по сату" само што нисам умро од смеха... реших да му дам тих 650 динара и да видим какви су им ти са медија... јер уосталом, мом сензибилитету ни не одговара нешто што кошта јефтиније од понуђеног...

Пењем се уз неке уске степенице, и ту ме у ходнику дочека жена-мушкарац, ни дан данас нисам сигутан шта је, која ми прозвори "Добар дан, ја сам Далиборка, осећајте се као код своје куће, желите ли да купите кондоме"... видех да је враг однео шалу, окренем и кренем да тражим собу бр. 1. Једва извукох живу главу, запела жена да ме поседује по цену тога да ми кондоме да по најнижој цени...

Улазим у собу ,а унутра ни мање ни више него наш истакнути форумаш који ми се представио као Деми... био сам у шоку.. откуд он ту... ито још за 650 динара.... "

II у следећем броју

Сачекајте молим вас, па ја не могу да наставим са давањем овог интевјуа, толико сам се засмејао да не могу.. молим вас сачекајте...ма не... боље дођите за пар дана, када се смирим од свега тога што сам преживео у том хостелу код Грика Лобера, или како се већ правилно каже....

НАСТАВАК:

Крећем се ходником и уочавам натписе на собама.

Room No.1, великом фонтом исписано следеће "Transex Cokoladica SALE * PRICE 250 r.s.d " , сконтао сам да се ради о неком транвеститу одевеном у женску гардеродбу, и да је у питању неко снижење цена, али је знатижеља била јача од разума па сам отворио врата собе, а унутра прави шок, учинило ми се да сам препознао једног форумаша из иностранства који је у својој гузи имао дилдо од 30 цм набијен до пола... био сам у шоку...а он са црном периком, у розе брусу, мрежастим чарапицама са штиклама на ногама и дилом у гузи. Брже боље сам затворио врата и схватио да је 250 динара превисока цена за оно што се у тој соби нуди.

Room No. 2, велики настпис "Dr.N -...leci tetke od svih frustracija...*PRICE 350 r.s.d". Свестан себе и тога да заиста немам проблем са фрустрацијама, одлучио сам да ипак отворим врата и видим шта се унутра налази. Све је помало потсећало на ординацију а за главни столом седео је извесни "Др. Н" у белом мантилу са видном ерекцијом. Питао сам га кратко и јасно. "А како лечите тетке од фрустрација", насмејао се и рекао "Лек је испод мантила, сагни се да га узмеш" :) . Толику дозу вулгарности нисам скорије доживео, али сам схватио да је процена доктора да се тетке стварно тако лече.... Залупио сам врата бесан што тај "Др.Н" није препознао најпопуларнијег срспког форушама и што ми се није јавио, него је био званичан...

Room No.3,"Celebrity Zvonche *PRICE 500 r.s.d "

Зачуђен откуд сад селебрити у Србији, отворих врата и помало згрожен чињеницом да су на зидовима собе излепљени постери Бритни Спирс од које ми се кита никад не би дигла, уочих старлету Звончицу, са шеширом на глави и штаом у руци. Слатко ме насмеја призор и упитах га "А ви сте тај Селебрити" и чух одговор "Па знате како Стату, ви сте заправо већи селебрити у Србији од мене, али овде долазе, знате како, сељаци, и мами их натпис, па не жале паре... а молим вас да ми се потпишете на постеру Бритни".. Није ми био тешко да шкрабнем СТАТУ на том постеру а Звончица хтеде да ме пољуби у знак захвалности, али то веч својих фановима не дозвољавам....

Room No.4,"Лион 021 *PRICE 800 r.s.d "
Претпоставио сам да се у овој соби крије неки лав или тако нешто, али знатижења ме натера да помислим а на шта ли се односи оно 021... Удох у собу и тако прави шок. Симпатичан тип лежи на кревету а у руци ни мање ни више него кита од 021 центиметара. Отуда ми и би јасно откуд цена 800 динара, па за оноако нешто ваља платити. Боље то него Чоколадица и Звончица заједно са све кусуром... Нисам одолео а да га не пипнем за киту. Он се насмеја и рече "Питање је 20 динара"... Опет сам осетио дрскост јер ме није препознао, али након пар секунди се насмеја о рекао "Или Стату на ђоку, препознао сам те одмах, за тебе ова цена на вратима не важи, за такву гузу треба и доплатити, част ми је да будеш гост у мојој соби" ....

Обећао сам му да ћу се вратити док погледам шта се још нуди у преосталих 6 соба....

НАСТАВАК СЛЕДИ....
Korisnikov avatar
By LAV021

Room No.4,"Лион 021 *PRICE 800 r.s.d "
Претпоставио сам да се у овој соби крије неки лав или тако нешто, али знатижења ме натера да помислим а на шта ли се односи оно 021... Удох у собу и тако прави шок. Симпатичан тип лежи на кревету а у руци ни мање ни више него кита од 021 центиметара. Отуда ми и би јасно откуд цена 800 динара, па за оноако нешто ваља платити. Боље то него Чоколадица и Звончица заједно са све кусуром... Нисам одолео а да га не пипнем за киту. Он се насмеја и рече "Питање је 20 динара"... Опет сам осетио дрскост јер ме није препознао, али након пар секунди се насмеја о рекао "Или Стату на ђоку, препознао сам те одмах, за тебе ова цена на вратима не важи, за такву гузу треба и доплатити, част ми је да будеш гост у мојој соби" ....

Обећао сам му да ћу се вратити док погледам шта се још нуди у преосталих 6 соба....

НАСТАВАК СЛЕДИ....

HA HA :) )))))

Definitivno si kralj :) ):seaman:
Korisnikov avatar
By Dr. M

Room No. 2, велики настпис "Dr.N -...leci tetke od svih frustracija...*PRICE 350 r.s.d". Свестан себе и тога да заиста немам проблем са фрустрацијама, одлучио сам да ипак отворим врата и видим шта се унутра налази. Све је помало потсећало на ординацију а за главни столом седео је извесни "Др. Н" у белом мантилу са видном ерекцијом. Питао сам га кратко и јасно. "А како лечите тетке од фрустрација", насмејао се и рекао "Лек је испод мантила, сагни се да га узмеш" :) . Толику дозу вулгарности нисам скорије доживео, али сам схватио да је процена доктора да се тетке стварно тако лече.... Залупио сам врата бесан што тај "Др.Н" није препознао најпопуларнијег срспког форушама и што ми се није јавио, него је био званичан...

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ova ti je stvarno dobra... :klap:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
greek_lover, инвестирао си у објекат, а не знаш квадратуру :)

:блам:

хостел има 21 собу...

а о томе шта је у преосталим собама, читајте ових дана...

:budilnik:
By deka
Nisam siguran sta je gore-kada tzv.samo-proklamovana slava ili nesto drugo udari nekog u glavu...U svakoj corbi mirodjija,mozda je nekada bilo i simpa,a sad postaje degutantno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!