Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By lorna
Blic je na današnjoj naslovnoj strani posvetio znatan prostor ljudima koji su promenili pol, tačnije problemima sa kojima se oni suočavaju, veoma afirmativno. Jako sam srećna što je to lično svedočanstvo dostupno svima, ljudi se "prže" na te lične priče.

http://www.blic.rs/reportaza.php?id=105801
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmm..interesantno...samo si rokuno/la temu u pogresan folder, ovde se pise o izlascima, clubingu i slicno a tvoja tema je vise za aktivizam ili eventualno DIP.

Et cock

:snob:
By RACABG
Bravo za nas, bez jedne reci scene
sentis za kraj za tebe i za mene
bravo za nas, pa neka zivot nekud krene
Bravo za nas, Bravo za nas
Korisnikov avatar
By ns.happy
“Naterao me da kopam septičku jamu, i na dubini od četiri metra počeo da me zatrpava zemljom vičući ‘umri, umri’... ja sam dozivao u pomoć. Komšija je dotrčao, mog oca gurnuo na zemlju, mene izvukao... Nije mogao da prođe dan da me nije tukao. Smetalo mu je moje prisustvo, moje biće. Govorio je da bi voleo da ne postojim”, počinje svoju ispovest podgoričkim “Vijestima” Marko Bojanić, muškarac rođen u telu žene. ''

mene ovakve price uvek jako potresu... :-((
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa trebao je uzeti tu lopatu i raspizditi oca sa njom poslati ga u p.m i otici negde da ga vise ne vide nikada i da im se nikada ne javi.

Takvi ljudi ne zasluzuju da se zovu ocem :sudija:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by ns.happy
“Naterao me da kopam septičku jamu, i na dubini od četiri metra počeo da me zatrpava zemljom vičući ‘umri, umri’... ja sam dozivao u pomoć. Komšija je dotrčao, mog oca gurnuo na zemlju, mene izvukao... Nije mogao da prođe dan da me nije tukao. Smetalo mu je moje prisustvo, moje biće. Govorio je da bi voleo da ne postojim”, počinje svoju ispovest podgoričkim “Vijestima” Marko Bojanić, muškarac rođen u telu žene. ''

mene ovakve price uvek jako potresu... :-((

strašno :(
razmišljam o psihi ljudskog bića nakon svih tih tortura :(
Korisnikov avatar
By lorna
"Majka me je razumela, ali mi nije mogla pomoći. Znala je sve. Kada sam napuštao dom, izvinila se zbog svih tih godina moje nesreće - priča Marko, napominjući da su ga i tada mnogi gledali kao muškobanjastu devojku, i kao takvog ga voleli."

Strašno je i to što je majka bila nemoćna.
By RACABG
Originally posted by lorna
"Majka me je razumela, ali mi nije mogla pomoći. Znala je sve. Kada sam napuštao dom, izvinila se zbog svih tih godina moje nesreće - priča Marko, napominjući da su ga i tada mnogi gledali kao muškobanjastu devojku, i kao takvog ga voleli."

Strašno je i to što je majka bila nemoćna.
htela si reci zatucana da odrzi brak po svaku cenu ...... majka je monstrum u ovoj prici gori od oca koji je samo lud
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Pa trebao je uzeti tu lopatu i raspizditi oca sa njom poslati ga u p.m i otici negde da ga vise ne vide nikada i da im se nikada ne javi.

Takvi ljudi ne zasluzuju da se zovu ocem :sudija:
nije sve crno belo jbg. i nije sve u vracanju istom merom...
Originally posted by emo_haos_

strašno :(
razmišljam o psihi ljudskog bića nakon svih tih tortura :(
i posle svega oni uspeju da se izvuku i nekako srede zivot. svaka im cast! meni su i neki nasi forumasi koji imaju slicnu pricu oduvek bili pravi heroji, poput andjelike i andre87...
Korisnikov avatar
By lorna
Pasivna majka, otac autoritet. Jedna od najgorih i nažalost, najčešćih kombinacija. Između ostalih i moja kombinacija je neki nusproizvod ili surogat te situacije, samo što nije tako tragična i strašna.
Korisnikov avatar
By Blady
Majka je majka, dete je dete, a otac otac.... koliko sada ima tih agencija za zene, koje trpe maltretiranje od strane muza.... ili deca koja su maltretirana od strane roditelja.... kao treba da mi bude zao sto mu joj/njemu nije mogla pomoci...
Pa to joj je dete, treba da joj bude prece od svega, pa cak i od muza... nikada nisam razumela, niti cu- biram samostalno... takve ljude, tj takve zene...
Korisnikov avatar
By lorna
Valjda te majke/žene ne kontaju da su ugrožene i da tako ugrožene ugrožavaju decu, jer u suprotnom ne razumem zašto ne traže pomoć? Možda se i boje muža.
By RACABG
te majke su saucesnici u delu zlostavljanja deteta .... to bi ja po kratkom postupku usijan zarac u picku pa da nikada ne pomisli na muza i kurac a onda nek sedi u braku sa budalom da joj se selo ne smeje.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Kakvo seruckanje.. . recimo da majka nije imala od koga da trazi pomoc. Ona je cesto osudjena da zauvek zivi svoj odabir (surprised?). Verovatno i taj otac zivi svoj nezadovoljan izabir. ('Cause money makes the world go round, 'cause people ain't smart.)
A dete, bez pitanja 'izmiksovano', pa je ipak, hvala Bogu, uspeo da se dovede u prirodno stanje stvari, skucio se, stvorio sebi zivot u Rimu, daleko od familiJe bez da ih je oterao od sebe verbalno ili motikom, tj. pokazao se covek :) i sve se zavrsilo najbolje moguce. Majka jeste mrtva, no cini se da ga je poslala u zivot sa razumevanjem i dobrim zeljama: "Majka me je razumela, ali mi nije mogla pomoći. Znala je sve. Kada sam napuštao dom, izvinila se zbog svih tih godina moje nesreće". Cale je nazadan, hebiga, ali ipak ziv pa je i dalje mogucno 'kasno paljenje'.
:) Bitno da je happy end! :klap:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by RACABG
to bi ja po kratkom postupku usijan zarac u picku pa da nikada ne pomisli na muza i kurac a onda nek sedi u braku sa budalom da joj se selo ne smeje.
boze, boze... koliko mrznje u jednoj recenici...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by E.c.h.o...
Kakvo seruckanje..
na sta se odnosi ovo?
Korisnikov avatar
By Madonna
bravo
a takvih prica samo neispricanih ima i previse
roditelji.. vise sam im(tim nesrecnim ljudima) ja roditelj nego sto su to ova gamad
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Black Lady
Kakvo seruckanje..
na sta se odnosi ovo?
Komentar da je majka monstrum, a u clanku se nigde ne navodi da mu je odmagala, mrmljam sebi u bradu i tako to.
By RACABG
Originally posted by Black Lady
Kakvo seruckanje..
na sta se odnosi ovo?
Komentar da je majka monstrum, a u clanku se nigde ne navodi da mu je odmagala, mrmljam sebi u bradu i tako to.
moja majka bi ostavila mog oca da je pomislio samo da me zlostavlja a kamoli da pokusha tada bi mu presudila.

a time sto nije ucinila ama bas nista je saucesnik u zlostavljanju i monstrum koja nije zastitila svoje dete iz razloga cuvanja braka

a meni je zao ako bi se tebi tvoja majka samo izvinila
ja gledam iz svog ugla
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!