Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Myto
LAV021, ti radis u obezbedjenju, ili se samo trudis da zvucis kao jedan od njih?
Da radim u obezbedjenju :panker: :panker:

ali ne u HS :indijanac:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by LAV021
Originally posted by Delete
koliko sam primetio obezbedjenje na ulazu extra radi svoj posao, ni jedan klub nema tako detaljan pretres prilikom ulaza (Vip je posle icidenta svojevremeno isto uveo strogi pretres)
To sto je neko grub prema tebi na ulazu i sto te sa uzivanjem pretresa, nije pokazatelj da obezbedjenje dobro radi svoj posao.
A ovaj propust je dokaz za to.
SVE OVO NA ZALOST GOVORI STA SMO SAMI SEBI SPREMNI DA NAPRAVIMO, A TO JE SRAMOTNO I PONIZAVAJUCE ZA CELU ZAJEDNICU :( (

JEL SUZAVAC JE BACIO GAY MOMAK A NE NEKI NAVIJAC I SL... :( (

TO SU CINJENICE !!!!
Da li je prijavljen policiji?
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Egmont

Da li je prijavljen policiji?
ja se iskreno nadam da jeste, ali opet je pitanje kakav je zakon oko toga...

trebala bi da ide zajdenicka tuzba: kluba i organizacija ciji su clanovi bili na licu mesta

mislim da bi tu osobu trebali mediski da exponiiramo, Uhvacen napadac i sl....

:avalon: :avalon:
By Hans
Suzavac je bacio gay momak??? :qqlele:
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas

verovatno treba izcitati ceo post, ja makar jesam i koliko sam procito suzavac je ubacen kroz prozor u VIP roomu.
licno smatram da su momci na ulazu profi, rade svoj posao i boli ih k.... da se smese svakoj tetki koja ulazi u klub.

Koliko sam procitao pocinilac je poznat... a nesumljam da se uprava pozabavila doticnom personom... ne bih bio u njegovoj kozi...

icidenti se dogadjaju i to je tako... i bice tako.... uvek... sami znamo gde idemo i da postoje rizici... cim zakoracis na prag znaci da si prihvatio rizik i to je tako....

ko ne zeli ili nema muda za to ne treba da izlazi....

Mi smo vazda ne zadovoljni, zalimo se na ovo, na ono stalno nesto smeta i sl....
setite se samo u kakve smo sve rupcage izlazili pre par godina...
u sustini sve je to biznis, koliko para toliko muzike.....
kad ulaz u klub budemo placali 1000- 2000 dinara onda cemo i moci da zahtevamo extra uslove i sl... ko na zapadu...

a kao sto je vec receno:

Red je da se nesto promeni i da mi sami sebi ne podmecemo noge i ne pokusavamo da se potamanimo medjusobno ...
Ne znam da li ces "incidentom" nazvati i kada neko izgine zbog tudje neodgovornosti???

Sa druge strane, nikada nisam izlazio u "rupcage" i nemam problem da platim 1000, 2000 ili 3000 (sta god) za kvalitetno provedeno vreme u kvalitetnom gay klubu, gde me na ulazu nece docekivati konjskom spermom nabildovanbi chobanin koji ocima ne moze da gleda mog decka i mene - a, ima tu jos toga...

Da li me to cini manjim pederom od tebe? :oskar:

Onaj deo "setite se samo..." me podseti da sebe zapitam sta ce meni struja u 21. veku? Jer, kad se setim kako smo to u kameno doba radili, odmah se postidim...
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Galakticki Kompas

Ne znam da li ces "incidentom" nazvati i kada neko izgine zbog tudje neodgovornosti???

Sa druge strane, nikada nisam izlazio u "rupcage" i nemam problem da platim 1000, 2000 ili 3000 (sta god) za kvalitetno provedeno vreme u kvalitetnom gay klubu, gde me na ulazu nece docekivati konjskom spermom nabildovanbi chobanin koji ocima ne moze da gleda mog decka i mene - a, ima tu jos toga...

Onaj deo "setite se samo..." me podseti da sebe zapitam sta ce meni struja u 21. veku? Jer, kad se setim kako smo to u kameno doba radili, odmah se postidim...

Mislis nase ne odgovornosti?

Pa druze, ti mozda imas da platis 1000-2000-3000, pa ti ja preporucujem da odes do beca ili vec...
na zalost realnost je drugo i vecina ljudi su studenti i nemaju da plate to....
zamisli zurku ti tvoj momak i jos 5 likova u klubu... extra provod.... ;)
ne moras biti bas tako sebican.... pomisli bar i na druge ljude....

a i kvalitetno provedeno vreme u kvalitetnom klubu.... shvatices vremenom da mesto nije bitno i da svaki dan moze biti @kvakitetan@ ali to je vec stanje psihe....

druze ako ti imas problem kako ce te ko pogledati i naterati da se postidis..... onda imas jako veliki problem sam sa sobom....

Ne znam koliko imas godina i gde si izlazio do sada sumnjam da nisi ranije isao u neki od gay klubova ali ok ako tako kazes....

meni je drago sto sam u mogucnosti da budem ocevidac i veoma vaznih promena i razvitka gay zajednice u srbiji...
upravo sto si rekao od sijalice...... pa do mikro talasne ;)
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas

Mislis nase ne odgovornosti?

Pa druze, ti mozda imas da platis 1000-2000-3000, pa ti ja preporucujem da odes do beca ili vec...
na zalost realnost je drugo i vecina ljudi su studenti i nemaju da plate to....
zamisli zurku ti tvoj momak i jos 5 likova u klubu... extra provod.... ;)
ne moras biti bas tako sebican.... pomisli bar i na druge ljude....

a i kvalitetno provedeno vreme u kvalitetnom klubu.... shvatices vremenom da mesto nije bitno i da svaki dan moze biti @kvakitetan@ ali to je vec stanje psihe....

druze ako ti imas problem kako ce te ko pogledati i naterati da se postidis..... onda imas jako veliki problem sam sa sobom....

Ne znam koliko imas godina i gde si izlazio do sada sumnjam da nisi ranije isao u neki od gay klubova ali ok ako tako kazes....

meni je drago sto sam u mogucnosti da budem ocevidac i veoma vaznih promena i razvitka gay zajednice u srbiji...
upravo sto si rekao od sijalice...... pa do mikro talasne ;)
Nakon sto si mi odrazao jedno skromno predavanje o prirodi svesti i podsvesti (pohvalno) nekako ne znam sta bih ti rekao...

No, u inostranstvu sam po klubovima bio, i odlazim s vremena na vreme, pa znam o cemu govorim... to i jeste perspektiva od "sijalice" do "mikrotalasne"...
Medjutim, plasi me da svest gay populacije u Srbiji nije makla dalje od kamenog doba (cast pojedincima, ima ih). U tome i jeste problem.

Prijatelju, nema to ama bas nikakve veze sa novcem...

Toliko o tome :crveni:

Btw, mene je tesko posramiti - opusti se...

:whatever:
Korisnikov avatar
By LAV021

Nakon sto si mi odrazao jedno skromno predavanje o prirodi svesti i podsvesti (pohvalno) nekako ne znam sta bih ti rekao...

No, u inostranstvu sam po klubovima bio, i odlazim s vremena na vreme, pa znam o cemu govorim... to i jeste perspektiva od "sijalice" do "mikrotalasne"...
Medjutim, plasi me da svest gay populacije u Srbiji nije makla dalje od kamenog doba (cast pojedincima, ima ih). U tome i jeste problem.

Prijatelju, nema to ama bas nikakve veze sa novcem...

Toliko o tome :crveni:

Btw, mene je tesko posramiti - opusti se...

:whatever:
Cinjenica je da zivimo u srbiji koja je nazalost na granici siromastva i gladi...
a to ima veze sa svima nama... i nasom mogucnoscu implementacije u drustvu...
no tako je bilo i u Greenwich Villageu u New Yorku a vidi de su sada :)
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Isto tako je cinjenica da svako od nas moze da se pozabavi samim sobom....
gde bi nam tek tada bio kraj... :)
Korisnikov avatar
By LAV021
Laku noc :)
:soping::
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Морам да скокнем до тоалета....

Мислим да ћу добити пролив од појединих коментара овде....

:пролив:

:uplasen:
By Hans
A pa pa pa pa pa pazi seee...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kakva je situacija bila proslog vikenda u klubu H.S?
Jel bilo posetioca uprkos suzavac-incidentu proslog vikenda?
Jel se miris suzavca i dalje oseti u klubu? :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by hlaefdige
samo po "dajkacama" :panker:
Militantne/agresivne dajkache su krive za sve :lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Lakiboy_ns
Klub je bio pun. :dance:

Osecao se samo miris dobrog provoda.
Korisnikov avatar
By Myto
LordOfSex, prestani da promovises klub koji te ne placa. Cak ti ni pice ne daju besplatno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by LordOfSex
Originally posted by Lakiboy_ns
Klub je bio pun. :dance:

Osecao se samo miris dobrog provoda.
Extra :cheer:

Eto mene onda jopet tamo uskoro :D

:cowboy:
Korisnikov avatar
By m..
Ocigledno su mi trebale nedelje da provalim da u naslovu teme pise: Incidident iz Hrabrog Srca ovog vikenda.

:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!