Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by RACABG
Originally posted by the1whowished
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
Ti si retard.
a tebi je mama kurva

RACOBG, znaj da ostrim sekiru ne bih li odbranila Jasminkinu cast, a-ha. :yes:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ali ostaje činjenica da je u Van Helsingu bezveze... Bio jednom i drugu šansu ne dam... Van Helsing liči na propalu diskoteku iz 90-ih (što i jeste)...

Ipak glasam za Hrabro srculence...
By RACABG
meni rekli da je teska socijala
Korisnikov avatar
By TheBoy
Zar ti UVEK imas nesto protiv ? :bic:
By RACABG
Originally posted by TheBoy
Zar ti UVEK imas nesto protiv ? :bic:
kazu da podseca na menzu
mada o ukusima znas ono .... svako ima pravo da voli i da mu se svidja razlicito.
By Hans
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
ali je vazno da ti je zabranjeno da igras lastish i da se igras sa lutkicama
A koji je Vaš maternji, Raco? Neka mešavina srpskohrvatskog i nekog od jezika nastalih mešanjem religije i politike? Još ćete posle tvrditi kako je pravilno 'ne znam' pisati spojeno ili nešto tome slično...Uzdržite se od verbalnih napada ostalih forumaša. Hvala
on: Prisustvovao sam nemilom događaju bacanja suzavca u klubu 'VIP' pre dve godine skoro. To je tada, ako se dobro sećam, bilo zbog nekakve konkurencije koja vlada među klanovima. No, mi smo takvo društvo u kome vladaju klanovi. Počev od ovog foruma, preko podzemlja do baka koje kupuju mleko svako jutro. Moj glas ide klubu VH, jer nekako više verujem Borisu i više mi odgovara muzika. Ne znači da ne bih otišao u HS. Sa druge strane, ta priša o praziluku i o tome ko je urban a ko ne , je pomalo izlizana. Zašto pitate se vi. Zato što biti urban ne znači slušati muziku za koju niko nije čuo, već to znači i poštovati sagovornike, tuđe stavove, tuđe pravo na život. Urban znači biti van ruralnog načina razmišljanja,a to opet znači da ne bi trebalo praviti podele, tabore i poređenja. Naša nesreća je što ovom zemljom vlada hibrid nekadašnje folk muzike, a mi smo očigledno njegove aktivne ili pasivne žrtve, kako vam drago.
By Hans

a tebi je mama kurva
Zbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
By Ulix
Originally posted by Hans_87
Prisustvovao sam nemilom događaju bacanja suzavca u klubu 'VIP' pre dve godine skoro. To je tada, ako se dobro sećam, bilo zbog nekakve konkurencije koja vlada među klanovima. No, mi smo takvo društvo u kome vladaju klanovi.
I ja sam isto, sa nekoliko forumaša. Bilo je to ludo i nezaboravno iskustvo. :giggle:

Ali se ne sećam da je ikad razjašnjeno ko je to uradio i zašto.
By RACABG

a tebi je mama kurva
Zbog ovoga bi trebalo da dobiješ dobre batine, iako si gay. Jer neki od vas misle da biti gay znači da imate pravo da ne poštujete žene, pošto to str8 mudžahedini Srbije ne rade. E pa nemate! Sram te bilo!
ajde ne seri i ne drami finocu

kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi, tako je i onog turskog vozaca slepera udarila sa praznom flashom od stomaklije da su ga jedva pokrpili na urgentnom..... em mu je maznula tata novcanik em je zaradio pet kopci

i ti nekome kazes da bude fin pu djubre usrano
By Hans

a tebi je mama kurva

kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi, tako je i onog turskog vozaca slepera udarila sa praznom flashom od stomaklije da su ga jedva pokrpili na urgentnom..... em mu je maznula tata novcanik em je zaradio pet kopci

Biće da želiš da budeš duhovit. A istina je da ćeš biti banovan. :napitak:
By RACABG

a tebi je mama kurva

Biće da želiš da budeš duhovit. A istina je da ćeš biti banovan. :napitak:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne drami finocu
Hit! :dance:
kako tebe nije sramota otac ti travestiran u krinolini sa shumanovom notankom pod mishkom obilazi novo-bezaniske kafane i laze narod da je profesorka klavira, startuje kamiondzije na zmaj 2 pumpi
Eeeeee!!!! Ai da mu njegov otac nije bio travestiran u krinolini sa..... i da se moja majka nije kurvala, Hans i ja ne bismo sad isli na skole! :D

Ont: Sram da te bude.
By Hans
Theone, kako ste ovih dana? :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Svidja mi se tvoje raspolozenje, mada ih ne slusam. :)
Jesi li polozio onu istoriju jezika? :D
By Hans
Ne slusham ni ja TO, ali...jun je ipak jun. Hehehe...ja sam pop, remember?
Zasad ide sve kao podmazano, nadajmo se da dajem svih 5 prijavljenih za ovaj rock :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nadajmo se. :mazi:
Ovo je btw moj najneproduktivniji rok ikada, tako da sve svoje nade i zelje polazem u tebe. :) :kiss:
By Hans
Spes moritur ultima. :carica:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja mislim da ekipe iz Toxica i Van Helsinga treba da organizuju neku tuču... Pa da vidimo ko će da pobedi...
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Zwezdica
Da vam dam nozeve? :eya:

Pssst, prijavice te za rasturanje oruzja na forumu.
By RACABG
a jel stvarno u tom VH kao u menzi, zar je stvarno socijala u pitanju ?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Myto
Originally posted by Zwezdica
Da vam dam nozeve? :eya:

Pssst, prijavice te za rasturanje oruzja na forumu.
:shocked:

Nemoguce, ja shirim mir.. :okret:
By Flash_master
Da li je moguce da jos uvek niko nije zatvorio ovu temu?!

S. obrisi ovo, nije vredno rasprave, vidis sa kim imas posla.

Povraca mi se od pojedinih komentara.

A ovaj je objasnio:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!