Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Radeci vec 2 godine u Budimpesti sa gay turistima http://www.budapest-gay.com/ i novi site koji je u pripremi http://www.hungary-gay.com/ resio sam i za Beograd da napravim isto. Mnogi koji su dolazili ovde isli su posle i za Beograd i trazili su gay smesaj gde ce se osecati opusteno ali to kod nas nije postojalo. Site Gay guide Belgrade je pod konstrukcijom i dostupan na http://www.belgrade-gay.com/
Vas na forumu molim za pomoc, trebaju mi informacije o gay mestima u BG za site. Znam da je to siromasno i oskudno, ali mora od neceg da se pocne. I ovde je pre 10 godina postojao samo 1 club i 2 kafica a sad ih ima oko 15.
Za sada su mi potrebne informacije o onome sto raspolazemo. Nedostaje mi tacna adresa X-a, cena ulaza petkom i subotom, adresa Trezora i cena ulaza ako se tamo jos uvek organizuju zurke i koliko cesto, jednom mesecno? Tacna adresa Temple bara i da li se placa ulaznica ili ne, radno vreme. Da li je Temple ustvari jos uvek otvoren jer kada sam dolazio za BG poljubio sam vrata popodne oko 6, bilo je zakljucano; adresa Downtown-a kao relativno gay friendly mesta u toku dana. Takodje gde su cruising mesta osim Usca i leti Ade.
Ako neko ima apartman koji je slobodan, a vlasnik je voljan da primi gay ljude iz inostranstva koji dolaze da vide BG i Srbiju mozemo da probamo da i njega stavimo na sajt.
Unapred hvala na saradnji!
N.
By magnum
Zar stvarno niko nece da mi posalje informacije koje sam zatrazio od vas jos pre nedelju dana? Nisam trazio roman, samo par informacija. Kao da sam trazio informacije o gay mestima u Gani, a ne o vasem Beogradu! Zar ja treba licno da dodjem iz Budimpeste u X i da vidim koji je broj zgrade gde je smestena Rupa i da pitam onu krezubavu babu ako jos uvek tamo radi koliko je cena ulaza petkom a koliko subotom? Kakvi ste vi to ljudi? Pa dobro kazu ljudi koji su pobegli kao ja iz te vase Srbije, kakvi ljudi, takva i drzava. Necu samo ja imati koristi od tog sajta belgrade-gay.com vec i vi takodje. Ako nista drugo, onda cete imati vise stranaca na raspolaganju za seks koji ce doci zahvaljujuci tom sajtu i mojim reklamama. Dizajn ce biti kao na novom sajtu http://www.budapest-gay.com Prikupljamo informacije koje su nam hitno potrebne jer radimo na projektu za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. Nadam se da ce sve biti gotovo do kraja aprila. Umesto sto na forumu vecno raspravljate o glupostima, piskarate sve i svasta, uradite neki put i nesto korisno!
N.
Korisnikov avatar
By tramp
vrlo je moguce da ljudi ne zele da stave adresu javno iz raznih strahova - mozda gresim :puzzle:

ja i onako adrese ne znam ... a da bi bile korisne bile bi, mada ako postoji strah od objave adresa mogli bi se dati brojevi telefona ili mailovi gde se podaci mogu dobiti ...
Korisnikov avatar
By Rei
Jedan savet: Engleski ti je losh, ima dosta greshaka. Koristi spellcheck pri kucanju. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
A koji ?e ti kurac ovo: "Belgrade is city in the Europe which survived 5 wars in one, last, century: two Balkans Wars, two World Wars, and bombing by NATO." Koji to europski grad piše kao turisti?ku zanimljivost da je bio bombardiran i preživio gomilu ratova do danas? Nigdje nisam vidio: preživio stogodišnji rat, tridesetogodišnji rat, rat za austrijsko nasljeðe, revoluciju, prusko-francuski rat, bombardiran u 1. svjetskom ratu od njemaca, bombardiran u 2. svj. ratu od saveznika... itd. Gluparije... :doh:
By magnum
Sajt je tek u izradi, tako da naravno ima gresaka, mada nista novo za nekog kome maternji jezik nije engleski i koji ne zivi u engleskom govornom podrucju. Do adresa cu doci, hteli vi da posaljete ili ne, makar sledeci put kad budem dosao za BG isao od zgrade do zgrade i sam pisao brojeve. A cega se bojite? Sto gay zajednica u Srbiji ne preduzme neke konkretnte korake, makar kao vase kolege iz Hrvatske koji sada imaju kakav takav zakon o gay zajednicama i antidiskriminacioni zakon. Srbi dizu nos od svih suseda, Rumuna, Bugara,a oko Srbije je celicni zid u svakom pogledu. I za Rumuniju, i za Bugarsku, Hrvatsku mogu se naci normalno adrese na internetu za sva gay mesta, jedino je to u Srbiji iza kulisa. Pa zar ste toliko zaostali? Sto vi ne uzmete stvar u svoje ruke pa ucinite nesto da vas zivot postane ljudskiji i dostojanstveniji a ne vecno skrivanje, puno ponizenja i prepreka?
Korisnikov avatar
By tramp
magnum, ja sam inace samo pogadjala - nemam pojma sto ti se niko ne javlja i mislim da nema potrebe pljuvati po citavoj grupi ljudi bez dovoljno informacija - u krajnjem slucaju pojavio si se i odmah krenuo sa trazenjem informacija - mislim da bi bilo logicnije traziti informacije od vlasnika?
Korisnikov avatar
By Boshko
Ajde bre beogradjani dajte te informacije coveku, sta ste se usrali?! :machevi:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja bih dala ali ne znam adrese ne pamtim adrese nego lokacije... :( X ti je preko puta "Politike",a Trezor ti je pored bioskopa "Takvud",templ bar ne znam jer jos nisam bila tamo a Arara lezbejski kafic iako ima i tipova tamo je preko puta spomenika "Vuk" valjda sam malo pomogla. :) Nek me sad :ua: ionako svuda negde po forumu sve to ponesto pise.... :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
X- Sreda, ?etvrtak i petak (kao glavni dan) ulaz besplatan, subota (200din). :carica:
By magnum
Hvala vam puno na informacijama! Pomogle su! Site je 90% gotov, http://www.belgrade-gay.com/ samo da iskopam jos par fotki, par informacija, da ubacim na novi dizajn koji ce biti kao na http://www.budapest-gay.com/ i onda da se bacim na web promotion. Nadam se da ce Beograd postati otvoreniji grad i da ce poceti da se nesto pozitivno desava u gradu. Ako nista drugo, a ono barem da stranci vise dolaze. Ako neko ima neku primedbu ili sugestiju, slobodno mi uputite. Takodje, ako neko ima veliku mapu Beograda preko 1000x1000 pixela, molim da mi posalje na mail belgrade@belgrade-gay.com
Hvala na saradnji!
N.
By Tea
Originally posted by magnum
Takodje gde su cruising mesta osim Usca i leti Ade.
Karadjordjev park..... :nokti:

Bar sam ja sa cimerom tamo ganjala pederke pre 2 meseca. ( Ja isla s njim da mu cuvam strah )

:flasher:
Korisnikov avatar
By Vlada T
"Island on the Danube called Ada Ciganlija, during the summer nudist area is visited by gay guys."

Uzgred, Ada nije na Dunavu :saint2:

Jes da za one koji jure po sumici to zaista nije ni od kakve vaznosti, ali cisto pravde radi treba reci...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ma popustite choveku, svaki trud je za nagradu, shto se neko od vas so called aktivista nije setio da napravi slichan sajt...
Rado bih ti dao adrese, ali nisam na sceni, a nikada nisam bio u x-u. Mada za pola sata mogu da ga lichno nadjem uz minimum greshaka, jer sam jednom proshao pored istog i video jednog lika sa too much stomakom, i to josh u body majici, da nisam bio nervozan i besan na moju banku jer je blokirala sve bankomate, mozda bih se od srca nasmejao....:ves:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Morgan Le Faye
Ma popustite choveku, svaki trud je za nagradu, shto se neko od vas so called aktivista nije setio da napravi slichan sajt...
Rado bih ti dao adrese, ali nisam na sceni, a nikada nisam bio u x-u. Mada za pola sata mogu da ga lichno nadjem uz minimum greshaka, jer sam jednom proshao pored istog i video jednog lika sa too much stomakom, i to josh u body majici, da nisam bio nervozan i besan na moju banku jer je blokirala sve bankomate, mozda bih se od srca nasmejao.... :ves:
ja sam siguran da bi mogao da ga nadjes i "sirom zatvorenih ociju", jerbo to je samo zov krvi i tla....

i nemoj da budes besan na banku sto ne daje da se puno ide u minus. prevelika kreditna aktivnost podgreva inflaciju
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Vlada T
Originally posted by Morgan Le Faye
Rado bih ti dao adrese, ali nisam na sceni, a nikada nisam bio u x-u. Mada za pola sata mogu da ga lichno nadjem uz minimum greshaka, jer sam jednom proshao pored istog i video jednog lika sa too much stomakom, i to josh u body majici, da nisam bio nervozan i besan na moju banku jer je blokirala sve bankomate, mozda bih se od srca nasmejao.... :ves:
ja sam siguran da bi mogao da ga nadjes i "sirom zatvorenih ociju", jerbo to je samo zov krvi i tla....

i nemoj da budes besan na banku sto ne daje da se puno ide u minus. prevelika kreditna aktivnost podgreva inflaciju
Moguce, ali u lokale koji saradjuju S DB-0m, nemam zelju da ulazim i izlazim, i tako ponovo....
aktivnost je uvek pozeljna, posebno ako je u pitanju neki sladak tip koji moze da izdrzi a da ne upadne u inflantorne probleme u toku moje aktivnosti
By SHY
Klubovi

Srbija

Novi Sad
Klub Obsession - klub zatvorenog tipa
Radno vreme od 20 do pono? vikendom do jutra
Kontakt telefon: 064/22-34-757

Beograd
Privatni Klub X, u centru Beograda
Radno vreme: petak i subota od 23 do jutra
Kontakt telefon: 063/8471-453]

Subotica
Rupa - u centru Subotice
Petra Drapsina ??
zurke narodnjacke svake druge subote

Hrvatska

Zagreb

Global club - ulica Pavla Hatza 14
Radno vreme: od ponedeljka do petka 12-04;
subotom i nedeljom 16-04
Tel.: 385 (1) 487-61-45
Fax: 385 (1) 487-61-46
Sreda - SINGLE PARTY - želite li da upoznate nekog za druženje, a možda i više, sreda je idealan dan da posetite klub.
?etvrtak - SEXonTheBEACH - Luda zabava do kasnih no?nih sati uz hitove 70-ih i 80-ih, disko i pop muziku, uz brojne izložbe i modne revije mladih neafirmisanih umetnika.
Petak - SEX&TheCITY uz ve? dobro poznatu DJ Daemiju i vru?u atmosferu.
Subota - Hitovi DJ Mr.Tea

Maðarska

Budimpešta
Klub Alibi
Trans šou
Radno vreme: svaki dan u nedelji
- restoran: 12:00-23:30 (petak, subota: no?ni meni do zore)
- klub: 21:00-do iznemoglosti
- radnim danima i nedeljom ulaz besplatan, petak i subota: 800 forinti

Po?etak programa:
nedelja - ?etvrtak: 23:00
petak - subota: 1. nastup: pono?, 2. nastup: 02:00

Adresa:
Budapest IX, Üllõi u. 45. (Ferenc krt. - Üllõi sarok)
infoline: +36(20) 314-1959; EN: +36(20) 965-9285
web: www.clubbohemian.hu
email: kronie-webdesign@axelero.h

Action bar, Magyar utca 42
Radno vreme: svaki dan 19-04
Tel.: (99-36)-1-266-9148
Angyal bar, Szép utca 33
Radno vreme: od ?etvrtka do nedelje od 22 do zore

Aztek Choxolat, Semmelweis utca 19, Kly Krt 22
Tel.: (99-36)-1-266-4496

Cafe Capella, Beogradski kej (Belgrád rakpart) 23
Tel.: (99-36)-1-318-6231

Chaos Music Pub, Dohány utca 38
Tel.: (99-36)-1-3-444-884

Darling bar, Szép utca 1
Kontakt telefon: (99-36)-1-267-3315

Mistery bar, Nagysándor Jozsef utca 3
Tel.: (99-36)-1-312-1436

Bugarska

Sofija
Barovi i klubovi

Expose, ulica M. Bichev 1 (kod pozorišta "Sofija")
Radno vreme: svaki dan 18-06
Tel.: 359-2-9434-342

Ex_it, ulica Kniaz Boris 122 (preko puta Pozitano Cinema)
Radno vreme: svaki dan od 18.30
Tel.: 359-2-987-1114

Flamingo, ulica Cara Simeona 208
George, ulica Lavele 17
Radno vreme: svaki dan 19-04
Tel.: 359-2-9817-111

Kayo's Private Club, ulica Venelin 27
Radno vreme: svaki dan 19-06
Tel.: 359-2-807-646

Luna Lounge, ulica Malko Turnovo 2
Radno vreme: svaki dan od 18
Tel.: 359-2-981-3202

Vital-LS, ulica Alabin

Why Not?, Alexander Stanboliyski bulevar 31 (kod picerije Capri, preko puta KFC-a)
Radno vreme: svaki dan 20-04
Tel.: 359-986-66-30

Diskoteke
Club Amor, Evlogi Georgiev bulevar i ulica Friteuf Nanasen (kod hotela "Hilton")
Radno vreme: od 23

Spartacus, Bulevar Vasil Levski i Bulevar Cara Osloboditela (kod Sofijskog univerziteta)
Tel.: 359-87-44-56-28; e-mail: spartacus@mail.bg

Smeštaj
Moriah hotel flats (HG)
Tel.: 359-2-986-1246, 359-0-88-948-001

Slovenija
Ljubljana

Tiffany, Masarikova 24 (plava zgrada)
Radno vreme: svaki dan od 21

Monokel, klub za lezbijke, pored kluba Tiffany
Radno vreme: ?etvrtkom projekcije filmova, petak i subota

K4, diskoteka, Keršnikova 4
Radno vreme: nedeljom roza ve?e za gejeve i lezbijke
Ulaz besplatan do 23 sata, posle 23 1.000 SIT (oko 250 dinara)

Gej frendli kafi?
Plo?nik, u blizini Prešernovog spomenika i Tri mosta u centru grada

Kafe Lan, Galusovo nabrežje 27
Radno vreme: svaki dan

Gymnasivm, jedina prava gej sauna u Sloveniji, Pohorskega bataljona 34 u Bežigradu, u blizini Smelta i WTC-a

http://decko.campware.org/look/magazin/clubbing.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=1&NrIssue=27&NrSection=20
Korisnikov avatar
By radoznala
Za 3 nedelje se na bulevaru otvara ogroman gay club! Kazu da ce biti perverzija koliko je dobar!:eu:
By жњ
Originally posted by radoznala
Za 3 nedelje se na bulevaru otvara ogroman gay club! Kazu da ce biti perverzija koliko je dobar! :eu:

daj tovarish :lol:
By Bombina
Originally posted by radoznala
Za 3 nedelje se na bulevaru otvara ogroman gay club! Kazu da ce biti perverzija koliko je dobar! :eu:
sta kazes koji je bulevar zezas me
oces da objasnis gde je too
tinke na u2
By Sixto
Sto se tice NS
slobodno brisi podatke za Obsession, jer ne radi vise od dve godine!
A ako slucajno imas ikakve podatke o bilo kakvom lokalu u NS i to brisi jer bilo bi glupo da ljudi procitaju nesto zapute se ovamo i kad vide o cemu se radi da dobiju Infarctus Miocardii!
U NS nema gde da se izadje, tj ima ako ti nije stalo kakva je stala, sa tri stola i bez potvrde sanitarne insprkcije, u pitanju!
Sve najbolje u daljem radu!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by REI
Jedan savet: Engleski ti je losh, ima dosta greshaka. Koristi spellcheck pri kucanju. :)
yup :)

i ne samo spell check, vecc i grammar check
Korisnikov avatar
By .L O S T
Umro sam za "When do you arriving?" :roflmao:

I "opposite FROM Beneton" nije lose:lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Bože, šta iskopaste... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!