Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Paranoid Androgynoid
:lol:
divna jedna diskusija stvarno..
i kako da ne dodjete na sledecu zurku posle svih ovih pojasnjenja? :trep:

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By faksa101
pozdrav za gorilicu,zurka je po meni bila uspesna,jes da sam ja tamo bio najstariji ali nije mi smetalo jer nisam ni igrao,ali smo ostali do skoro 4 ujutru tako da je po meni bilo lepo i zanimljivo pogotovu za prvi put,nadam se da ce se uskoro opet organizovati zurka jer je to potrebno jugu srbije-kisss za sve
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Swanheart
i sta sam propustila :trep:
zilion zena u prolazu na moru kojima nisi smela da pridjes a cak ni da pogledas i odgledas kako treba?! :trep:
..dok smo se mi lepo druzili ovde i zabavljali uz sarenolike taktove..

:rotflmao:

sledeci put bi ti bolje bilo da dodjes ovde a ne na moru da blejis, bar ne moras da pazis gde gledas + dajes podrsku jednom divnom gradu sa jos divnijim ljudima. :lizalica:
By Swanheart
Originally posted by untouchable
Originally posted by Swanheart
i sta sam propustila :trep:
zilion zena u prolazu na moru kojima nisi smela da pridjes a cak ni da pogledas i odgledas kako treba?! :trep:
..dok smo se mi lepo druzili ovde i zabavljali uz sarenolike taktove..

:rotflmao:

sledeci put bi ti bolje bilo da dodjes ovde a ne na moru da blejis, bar ne moras da pazis gde gledas + dajes podrsku jednom divnom gradu sa jos divnijim ljudima. :lizalica:

cujem treba ti neki kamion a za vozace ces se sama snaci :ugriz:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni je bas zao sto se nisam lepo organizovala i dosla.
Ali bice toga jos, ne? :)
By polarlicht4.1
E i treba da ti bude žao. Doduše, ne baš toliko zbog same žurke koliko zbog onog pre...

Samo jedna reč je dovoljna - višnjevača. :bale:
Korisnikov avatar
By Egmont
Aj organizujte to subotom. Treba potegnuti za Niš... ;)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by polarlicht4.1
E i treba da ti bude žao. Doduše, ne baš toliko zbog same žurke koliko zbog onog pre...

trešnjevača _ :nokti:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by faksa101
pozdrav za gorilicu,zurka je po meni bila uspesna,jes da sam ja tamo bio najstariji ali nije mi smetalo jer nisam ni igrao,ali smo ostali do skoro 4 ujutru tako da je po meni bilo lepo i zanimljivo pogotovu za prvi put,nadam se da ce se uskoro opet organizovati zurka jer je to potrebno jugu srbije-kisss za sve
I tebi jedan veliki pozdrav. :mama: :D
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by djo
Originally posted by polarlicht4.1

trešnjevača _ :nokti:
:shok:
znala sam da onako nesto :bale: ne moze biti napravljeno od nekakve kisele visnje!

:up:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Meni je ovo bila prva gay zurka... Dobro, bio sam na jednom rodjendanu i dve sedeljke, ali ovo je prvi put u klubu... Pa ne znam... Voleo bih da je bilo vise ljudi i da je muzika bila malo bolja. Ali ok - posto je ovo pocetak... Valjda nije lose. Kako cujem - sledeca ce biti mnogo bolja i verovatno sa vise ljudi.

pozZz
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Jeste, jeste. :)

Mada sam ti ja to i rekao na zurci, al' se ti ne secas! ;)

Nekako sam uvek bio pomalo paranoican po pitanju tog "eksponiranja" na javnim mestima... A sada se sve vise "outujem". Da l' je to dobro ili ne - pokazace vreme. :(

Skontao sam da mogu da krenem i na zurku jer sam za godinu dana ionako preko net-a upoznao pola ljudi koji su tamo bili. :D Sa mnogima od njih sam se upoznao i uzivo, na kafi i to...

Sta cu - ipak je to deo mog identiteta. Jeste da "outovanje" moze imati i lose posledice, ali treba prihvatiti sebe. Zar ne?!

Uff - sto je ovo van teme! :P

K'o da sam kod psihijatra u ordinaciji! :)

:psiholog:
By Paranoid Androgynoid
meni zao sto ne videh gorilicu.. :(
voz aj blajndid or samtin .. :lol: ..ne znam kako mi je to uspelo. :roll:
Korisnikov avatar
By gorilica
29.08.2008. na istom mestu, u isto vreme i po istoj ceni

edit:
ipak nece biti zurke. Ja se izvinjavam.
By Swanheart
da li bolji provod znaci vise cece, jece i grka
ili vise "normalnije" muzike?

:trep:
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:
Veruj mi, ne znam.
Samo dobih ovu informaciju. Nisam neshto mnogo kontaktirao sa organizatorima ovog puta.
Korisnikov avatar
By faksa101
nazalost pre 10-tak minuta i mene su obavestili da NECE biti zurke ovog petka u Nisu zbog preseljenja cluba ili kafica kako hocete,nadam se da ce zurka biti ubrzo organizovana:balon:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!