- 18 Avg 2008, 18:39
Originally posted by Ivananema nista gore od laznog moralisanja...Originally posted by EifranlooOriginally posted by horus.Horuse ovo uopste nije prikladno. To sto neko ne zna da obradi sliku ne mora da znaci da se nije trudio. Sta sad ja treba da radim? Pljujem po svima vama koji svoje fotke obradjujete losije od mojih?Originally posted by untouchablenemoj tako...Originally posted by *STATUS*jel na ovu slicicu mislis majke ti?!
toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku
pa ovako se ne reklamira ni broj tezge na kojoj se prodaju carape na pijaci
nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te hejtujem i zao mi je sto nisi uspeo u planovima, ali ova 'slicica' je krajnje neozbiljna.. ako je ona odraz onih stvari u organizaciji koje 'iza slicice' stoje, onda nije ni cudo sto je puklo.
malo ozbiljnosti ne bi skodilo.
ta slika je tako lepa, tako savrsena, tako deviantart...
Kao sto PhotoImpact ne moze da parira Photoshopu tako ni taj slikomat koji Status koristi ne moze PhotoImpactu. Nije lepo ismevati se ljudima koji pokusavaju da nauce i svakako NIKAD ne treba pljuvati po tudjem radu. Svasta sam video na ovom forumu ali nikad sebi nisam dao za pravo da urnisem neciji rad svojom kritikom. Kako ocekivati dalje nesto kreativno ako nekog u startu ubijes u pojam?
Ismevanje tudjeg rada i ne konstruktivna kritika su vise nego neprofesionalni. Sad bi ja kao fotograf i dizajner trebao da vam se svima smejem?
NE. Nego da pomognem i podelim sa vama savet ako zatrazite.
Sto se tice deviantart-a, please, na njemu si mesec dana i dajes sebi za pravo da govoris skupu od desetine miliona slika. Znanje treba podeliti a ne ismevati se.
Sto se tice Statusove zurke. Licno sam bio vise nego iscrpljen zadnjih dana ali sam uvek rad za upoznavanje novih forumasa. Toliko...
Previse je ovde osnovackog mentaliteta.
jukie iz d men