Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By guy friendly
nisam razumeo pitanje, ali ma kako nisu bre ljudi spremni, pa na sta su spremni ako nisu spremni da lome uz Dzef Milsa, onako sirovo, tvrdo i nepreradjeno samo da bije, sto se kaze...
Korisnikov avatar
By peepingtom III
entuzijast'

ideja je toliko sf da me zabavlja. detroit zurke u beogradu ne uspevaju ni sa str8 publikom. ako ikada bude bilo organizovano nesto slicno, dobrovoljno se prijavljujem da pustam :)

and, yeah...
long live the underground.
Korisnikov avatar
By guy friendly
ideja je toliko sf da me zabavlja. detroit zurke u beogradu ne uspevaju ni sa str8 publikom.
ne razumem, zvuci kao da predlazem nesto potpuno van pameti, kakve veze ima sto detroit zurke u beogradu ne uspevaju sa strejt publikom, cak ni ne znam ko to u beogradu organizuje tematske detroit zurke. nije mi jasno, ako ljudi zele tehno i tvrdo, ono bas da se sabija, detroit je realno taj izbor.

sta je zapravo problem sa ovime ?

"If you' gon' call it techno, know what techno is!...pick up...buy some shit from detroit and then you'll find out".

''
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Egmont
Originally posted by guy friendly
ma kako, ma daj jebote jedna tematska zurka da se napravi detroitska, zna se ko je furao to radikalno "underground resistance" sranje... da se izlomimo i iznojimo kao ljudi uz suv gruv... ove komerc stvari smaraju, treba nam nesto masno i cvrsto celu noc... cak i nama strejtashima :s
Iskustvo mi govori da još nije vreme.
ih brate
sta sad kao, nije vreme za minimal, toliko je daleko ispred nas :zev2:
da se izlomimo uz james browna ili neki booty bass pa da kazes da je bilo nesto, da je bilo masno i sirovo.
Korisnikov avatar
By peepingtom III
Originally posted by gneeebo
Originally posted by Egmont
Originally posted by guy friendly
ma kako, ma daj jebote jedna tematska zurka da se napravi detroitska, zna se ko je furao to radikalno "underground resistance" sranje... da se izlomimo i iznojimo kao ljudi uz suv gruv... ove komerc stvari smaraju, treba nam nesto masno i cvrsto celu noc... cak i nama strejtashima :s
Iskustvo mi govori da još nije vreme.
ih brate
sta sad kao, nije vreme za minimal, toliko je daleko ispred nas :zev2:

...a million years ahed of ya...

http://youtube.com/watch?v=gwR4n9cwVH4
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!