Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
BEZ MAJICE???

da mi je znati kako cete naterati ljude da se skinu...

:nokti:
Korisnikov avatar
By *deni*
ja sam vise puta do sada ispostovao zahtevanu ikonografiju zurki, ali sam se uverio da to niko ne zarezuje ni pet posto, nego dolazi ko kako hoce.
Pa kazu, npr. "Zurka u belom", ja ocekujem da svi dodju u belo odeveni, kad ono - samo ja u belom.
A organizatori ne prave pitanje, jer im je bitno da dignu pazar, pa bili prisutni u majicama ili bez njih.
By Bombina
dakle dakle
fazzo fazzo da te nisam procula onu guzu
mars!
dakle dakle nek zivlje nek nose na belom majicu
naslov zurke na belom
Korisnikov avatar
By CanCan
U sredu 22. juna od 19 do 20 h možete podi?i flajer u prostorijama kluba.

Don't be cool, feel the heat!:sunce:
Korisnikov avatar
By Abyss
Naravno da bih došao kada bi mi neko garantovao da ?e biti 30+ ljudi, i da ?e žurka trajati do, na primer, 6 ujutro.

Baš mi se i ne ?eka prevoz do ku?e od 2 do 8 ujutro!
Korisnikov avatar
By Marble
Hmmmmmm...

Sta smo mi? Otpadnici od drushtva? Nakaradne greshke prirode?

Dodjite, skinite majice, dajte nam pare, dobicete 500m2 prostora, tuc-tuc muziku i zamrachenje..... ko ne dodje chastim ga picem!

Prava kampanja.... ali milsim da malo pljuje nekim ljudima u lice. Tachno je da je u CC dolazilo puno ljudi, sa svih strana, i iz inostranstva, ne samo iz unutrashnjosti, ali daj, to je past tense. Zaista ne znam ko ima zelju da dodje u polu prazan podrum, u kojem je jedina atrakcija fantomska figura koja se opushta za fancy gornjim shankom, i koji u 02:00 postane potpuno prazan? Prazan zato shto u onoj rupetini X-u imaju bolji nachin da privuku ljude. Jednostavno, malo vishe udovoljavaju gostima, a manje sebi.

Dalje, mislim da je ovo sa dress-code -om, smeshno, za shta vi trazite dress-code?! Dress-code i face-controle moze da uvede neki fancy club kao undergraund, basement ili plastic..... kad CC napishe to - izaziva smehotresno-kompulzivne napade.

Jedno vam priznajem, to par ljudi ako bude toliko ochajno da dodje, (inache X radi sredu, chetvrtak i petak, a chetvrtkom free cocktails), stvarno ce doziveti feel the heat - jer ventilacioni sistem je kanta. Taj deo kampanje vam priznajem.

Toliko za sada tebi CanCanicu, a shto se tiche tvog raspolozenja, ne znam kako ljudi ne vide - partybraker!
party - zurka
braker - razbijach. Mislim da neko ko razbija zurke i nije pravi chovek da ih promovishe.....

P.S. Za ljude koji hoce REAL GOOD TIME & FUN, dodjite lepo u klub sa najboljim lighshow-om i najboljim ozvuchenjem - Plastic, 2. jun.

:alexis:
Korisnikov avatar
By EYA
a mi kao ne znamo ko je pisac :zid:
Korisnikov avatar
By Marble
Ahhhhhhh......
Ti i dalje ne kapirash ko se ovde osramotio? I da, dzaba ti shto pokushavash na bedne fore da se izvuchesh sreco, jer, i mi znamo ko si ti. Vidish, tu je caka....

P.S. A to shto se pravish da si fina naivna devojchica, to ti ne ide, jer uopshte nisi fina naivna devojchica koja trepce dugim trepavicama. Mogu ja da budem mnogo bolja chednica od tebe. Kiss honey!

Korisnikov avatar
By Marble
Sreco, ne morash. Samo, josh jedna napomena, prepisivati nije povratni glagol. 6. razred osnovne.

I wish u luck!

Korisnikov avatar
By CanCan
Originally posted by CanCan
Can*Can posle kra?e pauze, u ?etvrtak 23.juna, ponovo kre?e sa organizacijom gay zabava...

Slika Slika

info telefon: 063.650.596
Korisnikov avatar
By CanCan
Originally posted by CanCan
23. juna od 23h

Can Can najavljuje summer party no.1 "Feel The Heat"

dj music mix, koktel retro 80's, kao i aktuelnih hitova!

dress code: bez majice/vazi i za devojke :lol:

dance animation boys

ulaz: 150 dinara uz flajer

and don't be cool, feel the heat!!!

flajer info: 063.650.596

za Vasu sigurnost brinuce policija kao i obezbedjenje kluba
Korisnikov avatar
By CanCan
jos samo 3 dana, 3 dj-a , 3 puta razliciti mix, retro '80, aktuelni summer hitovi and more....vidimo se!!!
Korisnikov avatar
By wroom
~~~feel the SHIT~~~?etvrtak 23.jun bi pre odgovaralo (verovatno) :D

PS ipak,rupa X je i dalje van konkurencije po naj-shit-arskijem shitu
:lol:
Korisnikov avatar
By CanCan
ovoga puta gay dj-ejevi! vidimo se!!!
jos samo dva dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!