[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361551#p2361551]Popeye napisao:[/url]@deran: zbog svoje patetike, kompulzivnosti u raspravi, nesposobnosti da ikome ikad uspjesno spusti... i jos mnogo drugih razloga
svaki bezveznjak ovog foruma misli da moze s njime obrisat pod (ili mislis da su mozda neki ljudi prestali pisati po forumu zbog vel boya? ). s druge strane, vel boy je moralniji od (odokativno) 80% forumasa, medju kojima doista ima spektakularnih govana u jako lijepoj ambalazi.
ja na vel boyevoj strani ne mogu biti, jer se uvijek sam saplete (a beskrajno me iritiraju takvi), al nema sanse da se ikad ukljucim u kolektivno podjebavanje njega. i'm better than that.
Mogu samo da zamislim sta je to ''moralno'' i po tvom ukusu pisao vel boy kad imam na umu koliko si i sam ''moralan''.
To sto je u politickim raspravama pisao ono sto tebi odgovara ne cini ga moralnim kredibilitetom, tako da ne znam po cemu je moralniji od vecine forumasa.
Inace, grubo ismevanje necije licnosti i neprestano izrugivanje nikad ne odobravam.
Koliko se secam, ti si se dosta puta se s njim segacio, a davno, davno si ga cak vredjao i na nacionalnoj osnovi.
Ono sto pises bi imalo nekog smisla da vel boy nikom nije uzvracao na uvrede istom merom, sam vredjao bez puno razloga, dodvorao se forumskoj vecini kao svaka jadna ulizica, udarao u pateticnu kuknjavu da ga neko progoni i zalio se da mu drugi rade ono sto je sam radio.