Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Još prošle nedelje me je jedan poznanik pitao da li sam čuo da se Šonesa ubila.
Odmah sam odbacio tu mogućnost, jer Šonesa je bila ekscentrična lujka, koja je često najavljivala samoubistvo i sama o sebi puštala buvu da je umrla, tako da vremenom niko više te glasove, koji su redovno stizali o njenoj navodnoj smrti, nije shvatao ozbiljno.
Međutim, ovoga puta je to učinila. Nema više Šonese, legende novosadskog andergraund pederaja srednje generacije.

Našao sam njegovo ime na sajtu lisje.com, na stranici na kojoj se objavljuje raspored sahrana.

http://www.lisje.com/sr-lat/component/content/article/373-raspored-sahrana-i-ispraaja-petak-08oktobar-2010

Bio mi je drag taj Nenad Škarić, zvani Šonesa, imali smo periode nezaboravnih druženja i turneja, tako da imam osećaj tuge zbog njegove smrti. Poslednji put smo se čuli letos. Konačno ti više niko ne može ništa, na boljem si mestu.
Počivaj u miru, Šonesa i laka ti crna zemlja.
:deni:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Moje saučešće, Deni.
Korisnikov avatar
By Loni
O tako mi je žao.

Nedavno sam od fejsbuk prijatelja iz Kragujevca čuo da se i u KG ubio jedan gej.
Dvadesetak i nešto godina.

Jezivo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, Šonesa je jako volela i cenila Milenu Plavšić, kao umetnicu i jaku i čistu ženu, pa sam mu sklopio jedan video spot :

''

:opatica:
By Sixto
Cuo sam to od drugara kad se desilo, nisam isprva verovao al posle cuh iz jos par usta pa skontam da je ipak istina.

Na stranu ko je kakav i kako se rukovodi sobom dok je ziv, zalosno je kad neko tako mlad odluci da digne ruku na sebe.

RIP
Korisnikov avatar
By *deni*
Umeo je Šonesa da bude baš pun iznenađenja. I prijatnih i neprijatnih.
Umeo je da mi javi prepodne da budem spreman uveče i onda dođe po mene svojim taksi vozilom ( bio je taksista ), pa nas odveze čak na Zlatibor. Putovanja sa njim su često bila neplanirana i puna događaja i iznenađenja, što je meni vrlo privlačno.
Jednom smo odlučili, od puke dosade, da idemo da prepadamo pedere u parku kod bolnice.
Upali nas dvojica u park u sitne sate, malo pod gasom, i ja krenuo da se derem : '' Aranđeleeeeeee !!!!!! '', imitirajući Risku iz '' Srećnih ljudi ''. :lol: Kao, tražimo našeg dementnog deda Aranđela, koji je još jutros otišao od kuće i nije se vratio... :lol:
Kako su samo ispadali pojedinci iz žbunja i hvatali maglu, valjda misleći da su u parku homofobi koji će da ih tuku. :lol:
Eh, moja Šonesa.... :placko:
Ima da se obučem u crno, stavim maramu i da ti dođem na grob, kao što sam i obećao, dok sam ti kroz zajebanciju odgovaro na tvoje dosadne najave samoubistva. Nisam ni sanjao da će se to stvarno i desiti.
:opatica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*

Još prošle nedelje me je jedan poznanik pitao da li sam čuo da se Šonesa ubila.
Odmah sam odbacio tu mogućnost, jer Šonesa je bila ekscentrična lujka, koja je često najavljivala samoubistvo i sama o sebi puštala buvu da je umrla,
Ovo je trebala da bude prva crvena zastavica ... Samoubice uvek najavljuju svoje samoubistvo!!! Ja sam u porodici imao jedan pokušaj samoubistva, i ona je to najavljivala godinama svojim ukućanima (posebno svojoj majci koja je tada još bila živa). Jedva su je spasli i posle je išla na lečenje ...

Žao mi je .... moje iskreno saučešće.
Korisnikov avatar
By Mage
Za razliku od većine ljudi, ja ne sažaljevam samoubice. Jeste, umrli su, ali šta onda... oni koji su umrli više ne pate, ne osećaju bol i vrlo je verovatno da će nama koji smo ostavljeni biti sto puta gore. Mnogi kažu: ali oni neće iskusiti svu lepotu življenja... ali život nije lep... Život je surova borba za opstanak, gde samo najjači ostaju i ma šta mi sebi govorili, to neće promeniti tu jednostavnu činjenicu.

Život je sranje, a onda umreš...

U svakom slučaju, moje saučešće. Znam kroz šta prolaze ljudi sa egzistencijalnom krizom i znam koliko je to užasno i nepodnošljivo... i za njih i za ljude kojima je stalo do njih.
Korisnikov avatar
By Blady
Poslednji put kada sam ga videla, igrao je skroz go u Dzokeru....
Nisam ga nesto poznavala, ali mi je svakako zao.
RIP Deni
Korisnikov avatar
By mili86
mali off: Dzoker... da li to mesto i dalje radi... bio sam samo jednom mrtav pijan... ne pamtim kako sam dopuzio do hotela...
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam znala coveka, a znam kako je kad ti ode neko drag...

primi moje saucesce...
Korisnikov avatar
By Blady
Ma ne postoji vise Dzokus... samo Yellow
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mage

Za razliku od većine ljudi, ja ne sažaljevam samoubice. Jeste, umrli su, ali šta onda... oni koji su umrli više ne pate, ne osećaju bol i vrlo je verovatno da će nama koji smo ostavljeni biti sto puta gore.
jel se ti zajebavas sa nama?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mage

Za razliku od većine ljudi, ja ne sažaljevam samoubice. Jeste, umrli su, ali šta onda... oni koji su umrli više ne pate, ne osećaju bol i vrlo je verovatno da će nama koji smo ostavljeni biti sto puta gore. Mnogi kažu: ali oni neće iskusiti svu lepotu življenja... ali život nije lep... Život je surova borba za opstanak, gde samo najjači ostaju i ma šta mi sebi govorili, to neće promeniti tu jednostavnu činjenicu.

Život je sranje, a onda umreš...

U svakom slučaju, moje saučešće. Znam kroz šta prolaze ljudi sa egzistencijalnom krizom i znam koliko je to užasno i nepodnošljivo... i za njih i za ljude kojima je stalo do njih.
ti si jako mlad, je l' da? ono kao, jedva legalan?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mili86

mali off: Dzoker... da li to mesto i dalje radi... bio sam samo jednom mrtav pijan... ne pamtim kako sam dopuzio do hotela...
pa, ako si bio u zenitu, onda nisi mnogo puzao... :-)))
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ns.happy
Originally posted by mili86

pa, ako si bio u zenitu, onda nisi mnogo puzao... :-)))
Ma neki... soba mi je gledala na gradfsku kucu... ili kako se vec zove ta zgrada... blizu Meka :)

Necu vise off, ali stvarno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!