Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Kragi
Pošto smo redom oplakivali sve, od toseta preko mome do stručnjaka za promenu pola, red bi bio da malo žalimo i za baka Ljubinkom. preminula je prekjuče a pretpostavljam da je bila dobra žena.
RIP
Neka joj je večna slava
Korisnikov avatar
By VANGEL
Koja bre Ljubinka ?

Sta vise preminuo ovaj i onaj oooooooooooooooo :kiss:

Laka joj zemlja bila - al se nazivelaaaaaaaaaa .
By Hans
:klavir:

I am playing a requiem.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Molim Vas ko se ne slaže sa Ljubinkinom smrću neka momentalno napuste prostoriju.
Korisnikov avatar
By Mars
''

(...na šta neki kažu "Šta, jel treba da se UBIJEM sad?! Jel treba možda da PLAČEM?!"...što je tako...JADNO nekako, takva reakcija...)

Uostalom...
Korisnikov avatar
By Mars
Jao. Pa to je ono "Napusti sahranu!"

:lol:
By Kragi
šta? to što sam otvorio rip temu i što odajemo poslednju počast baka ljubinki?

btw castore, ta tvoja nije živa od 92e :sudija:
Korisnikov avatar
By acid drop
meni rahmetli ljubinka dolazi u snove i traži svoje opanke. upokoji se, ljubo, molim te.
By Kragi
ne, samo konstatujem da nije ova koju oplakujemo :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Jako je lep osećaj u prolazu i ničim izazvano srediti nečiji teško zapuštenii grob.

Onako randomly, nekog nepoznatog, na putu do nekog vašeg, koji ili nema potomke ili su i oni svi pomrli...ili se rasejali po beogradima, amerikama, australijama...Ili imaju ali ne stižu da odu ("Evo sledećeg vikenda")...Ili mogu ali veruju da je taj neko bio toliko loš da je nevredan to malo posthumne pažnje (ja u to ne verujem, da takvi postoje, posebno dete kad je u pitanju).

Ko to nije radio ne vredi da opisujem zahvalnost (posle čuđenja) kojom vas pogleda lice sa spomenika. I odmah posle radost i tog nekog vašeg ili vaših kod kojih ste pošli i usput uradili tu malu stvar.

I tamo se ili priča ili pa oni sve vide šta radimo, nemam pojma...

(u svoju odbranu mogu da kažem da sam takođe što organizovao što participirao i u više akcija za pomoć živima, ali je osećaj potpune ispunjenosti nekako izostajao...mrtvi su mnogo zahvalniji)
By dukkehjem
Originally posted by Mars

Jako je lep osećaj u prolazu i ničim izazvano srediti nečiji teško zapuštenii grob.

Onako randomly, nekog nepoznatog, na putu do nekog vašeg, koji ili nema potomke ili su i oni svi pomrli...ili se rasejali po beogradima, amerikama, australijama...Ili imaju ali ne stižu da odu ("Evo sledećeg vikenda")...Ili mogu ali veruju da je taj neko bio toliko loš da je nevredan to malo posthumne pažnje (ja u to ne verujem, da takvi postoje, posebno dete kad je u pitanju).

Ko to nije radio ne vredi da opisujem zahvalnost (posle čuđenja) kojom vas pogleda lice sa spomenika. I odmah posle radost i tog nekog vašeg ili vaših kod kojih ste pošli i usput uradili tu malu stvar.

I tamo se ili priča ili pa oni sve vide šta radimo, nemam pojma...

(u svoju odbranu mogu da kažem da sam takođe što organizovao što participirao i u više akcija za pomoć živima, ali je osećaj potpune ispunjenosti nekako izostajao...mrtvi su mnogo zahvalniji)
:love:
treba i jednima i drugima pomagati
Korisnikov avatar
By Srklet
jedna manje. sad jos treba srediti i darinku.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
kragi, otvori joj i temu na fejsu da ljudi lajkuju R.I.P.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!