Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Eto Maza postade andjelce :dina:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ciao :)

joj sto mi je dobar ovaj smajli.... prodajete li u ovom kaficu neke carobne napitke?... :napitak:
samo sto ja ne bih onaj Asteriksov za snagu, nego neki za izdrzljivost... ili jos bolje, neki koji kad popijes on uradi sav posao umesto tebe hehe :) :djavolak:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zamuticu ti jedan :napitak: Jos samo da Dina donese krila od slijepog misa :D

Nikako da se sjetim napitka za ljubav ;) Ako neko zna, neka mi zamuti.:D
By Bombina
dobra vecer kako ste?
Evo mene dosla sam sa malog grada,odmorila sam se lepo,cula sam da je poceo serbia open kako smo lepo provele posle godine
By Bombina
nsBeckie kuc kuc dodji ovamo gde si,sta si radila praznicne odmoranje aaa
Korisnikov avatar
By Seaman
Da Bombi, bilo nam je super sa Dinom. :tenis:

Ove godine ne idem :(

Ti?
By Bombina
ma ja ne,moram da ucim,ima puna posla,sledeceg meseca pocinju ispiti
Korisnikov avatar
By Seaman
Drzim ti :fige: da polozis sve sto si naumila. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Bice sve ok, ako naucis polozices.:lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
cao Bombina, evo me... jos se drzim :lol:

nisam nigde isla za praznike, htela sam da ih iskoristim da nesto radim, ali sam se vise odmarala nego sto sam radila, i gubila vreme po Internetu... tako da sam ljuta na sebe sto nisam vise stigla da uradim... brzo mi proslo ovo vreme, kao da nije ni bilo praznika... :S

hvala Mazo na napitku...
ja ti trenutno muckam ovaj tvoj ljubavni :mucka:
bice gotov uskoro ali za potpun efekat moras da ga popijes kada je mladi mesec u konjunkciji sa Venerom i Marsom, dok trcis unatraske po tek zasadjenoj detelini sa cetiri lista :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
:smeh:

Uvjezbao sam trcanje unazad, nasao livadu prekrivenu djetelinom sa 4 lista, jos da mi kazes kad je taj mladi mjesec :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
he he .. cek, prvo dobro uvezbaj da pijes nesto dok trcis unazad po toj livadi :eureka:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Pozdravi od mene :grouphug:

Ja sam izgubila silno vreme bolujuci a sad ga jos vise gubim po netu... Tako da tesko da cu izaci na ispit i bas se nerviram zbog toga...

Jeste Bombi i Mazo, divno je bilo prosle godine,ici cemo valjda opet nekad... :tenis:
Korisnikov avatar
By Seaman
Becki, vjezbam, vjezbam :obesen:

Dina, pusti fax, od njega nikakve vajde. Ja sam ti primjer :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ma znam ali ja sam dosla pred kraj i jako sam mnogo energije ulozila u to... te sam sad opet jako nezadovoljna sto ovaj ispit nisam spremila vec i izasla... Ali sad su me stvarno bolesti sprecile. Loni mi kaze da ako ne budem bila u drugom stanju izaci cu uskoro, ako budem opet cu izaci samo ne mogu prva tri meseca ali da ce posle on ici sa mnom i da cemo pitati da odmah odgovaram. To me sve malo tesi no opet me uhvati bes na samu sebe... ovo je prvi put da sam podbacila planove koje sam imala...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja mislim da treba da izadjes kad si toliko ucila. Nikad se ne zna.
Korisnikov avatar
By Dina
Problem je sto nisam toliko :lol: Mislim ucila sam ja i ucim ali za taj ispit treba jos mnogo vise...

Mislim da cu prijaviti ispit pa cu videti do tada... mada pre da necu izaci, no videcemo...
By Bombina
joooj vreme trci uskoro junski ispit,nema vise pred krajem,jedva ocekujem od sledeceg meseca bit cu na godisnjem odmoru,to je stari hvala boguuu stici cu makar zatrpati zbog ispita
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
srecno... super za godisnji da mozes da se skoncentrises na ispite...

Ja i dalje kasljem i tako ali imam danas neki sastanak, neki stranci pa bi trebalo da budem reprezentativna a ja sam bas sad jedna takva ovako bolesna ali sta da se radi... :peva:

Kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
By Bombina
naravno Dina,to je za mene pravo vreme ,bude gotovo...sledece sedmice bit ce dva kolokvijuma pred krajem maja je zavrsen predavanja
Korisnikov avatar
By Delete
`bar dan kaficani.

Glave gore i gledajmo pozitivno na sve sto nas okruzuje...uvek moze bolje, ali i gore...budimo srecni jer je dobro i ovako kako jeste.

:kiss: za sve.
By Bombina
na dve nedelje imam prijava za junski rok oooj
gledam tenis ,pa ucim,sad bas jako duva vetar
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro!

:jutro: :kafa:

simarrGl dobro dosla :kafa: skuvao sam ti kaficu :)

Delete, slazem se, bice, bice :) Sta ima kod tebe?

Bombi uci.. :kiss:

A Dina ce malo da pocisti kafic. :lija:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!