Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :kafa:

I meni je bilo prijatno drustvance. :) Domacin nas je dobro ugostio.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina, nadam se da ce se alergija smiriti. :mazi:

Javi sta je rekla doktorka. :fige:
Korisnikov avatar
By Dina
Doktorka ne radi danas... a sestra je rekla da moram to da pijem pa ako ostanem ziva dobro jeste a ako se upokojim to je kolateralna steta :cheer: Salim se naravno, nije tako rekla ali da moram da pijem to :shocked: Cekam sad da se cujem sa drugom lekarkom da vidim ima li mi spasa... :roll:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa moras da ispijes do kraja, sta ces. :mazi:

Nisam izlazio pa jos nisam dopunio tel zato ne odgovaram na poruke.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Znam samo je pitanje da li cu biti ziva kad popijem do kraja... sve mi je losije...

Vidim ja ti ne odgovaras...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
@Dina - i ja obozavam spansku muziku... odnosno te latino ritmove... tursku i ne bas, izgleda da u meni i nema nesto turske krvi... mozda jedino u tragovima, mada je i to pitanje, posto mi je jedna strana cisto iz Austro-Ugarske (Madjarska i Hrvatska), a dotle Turci ipak nisu dosli... za drugu stranu se ne zna... mozda su pobegli pred Turcima severno od Dunava, ali odakle tacno, pojma nemam

srecno kod doktora :)
Korisnikov avatar
By Seaman
NsBeckie :kiss:

Hvala sto si postavila moj posto u temu najsmesniji post u 2010 :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
hvala... jos cekam... :cekam:

Pa i ja ne znam za te turske pretke, zvanicno se ne pominju, to ja pretpostavljam onako nezvanicno...

Idem malo da legnem, sva sam nikakva i propustam vazan dan na poslu :(
Korisnikov avatar
By tintily
Evo me :) sa podnevnom kaficom, jutarnju sam pila jos u 7 ne znam koj mi.... bio pa sam ustala tako rano. Dina nadam se da ti je bolje. Bila sam kuci desetak dana , uvek mi je tako lepo kad odem ali vec nakon par dana se unervozim i jedva cekam da se vratim za Beograd. E sad ja ne b bila ja kad malo ne bih kukala uz kafu ;) pa tako... meni se ide na koncert crvene jabuke i to ni manje ni vise u drustvu zene , a njoj nema ko da cuva dete :( smrc smrc ... Pocinjem da shvatam da deca nisu samo mala slatka bica kojima se radujemo i koja nam zivot cine lepsim vec da uz to ide i odricanje i podredjivanje svega u zivotu njima, valjda konacno i ja prestajem da budem dete.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa onako sam... I moje muke proizlaze iz zelje za detetom, presedne mi nekad... ali valjda cemo stici nekad dotle :beba: Sta znam, kad se dete dobije zivot nikad vise nije isti. Mislim da mora da postoji vreme i zrelost za to, onda je sve nekako lakse, a naravno i ako se ljudi dobro organizuju. Mi imamo sve planove kako cemo ziveti, izlaziti itd, samo kazem jedna sitnica da do te tacke stignemo :lol: Mislim da deca jako vezuju za kucu u prve tri godine zivota a nakon toga su i ona malo samostalnija pa ne vole da gledaju non stop roditelje... a naravno lakse je ako vise ljudi tu, pa ako postoje babe, dede koje dete mogu da pricuvaju... Meni je i ujka Maza obecao da ce ponekad cuvati dete, ali samo ako izlazimo zajedno, svaleracije nece da potpomaze :lol:

Raspisah se ja, vidi se da sam u toj prici...

U svakom slucaju, nadam se Tintily da ce tvoja devojka naci nekog da pricuva dete te da cete vas dve ipak otici na koncert :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :kafa:

Od juce je radna atmosfera, konacno da se malo aktiviram. :) Za sada je dobro, a direktorka nije opasna. ;)

Kiss za Tintli i Dinu.:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Ahaha cekala sam da Maza prvi komentarise... Loni i Maza super rade, odusevljena sam... Znala sam da su vredni ali da mogu tako brzo da se uklope u nov posao to nisam ni je mislila da ce biti.... Ja malo odmaram danas, od sutra opet radimo zajedno... juuupiiii...

:pivce: :pivce: :pivce:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bzv sto ne mozes danas, ali dobro. Druzicemo se narednih dana. :cheer:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
opa, seaman - poslovni covek! :D

cestitke :yay:
By Bombina
Dobra vecer,sram je bilo za Mazu i Dinu odmah nisu meni javili da cestitam Totija za rodjendanko
Morala sam Totija da cestitam
Izvini ,Toti nisam stalno na forumu,vec sedim vezbam,stalno sam na predavanju...
Tote,tebi sve najbolje srecan rodjendaaan...jescemo se negde greet cafe nesto prirodno za vocni frapica
I tek sam stigla iz fitnesa
Mazo i Dina,pusti oblaci,sta fali za kisu,kad izlazite kad ti je toplo vani ,ha

Beckiee oooh moras malo da izadjes,pa fitnes,uzmi biblioteku,izlazke ekipici u grad,itd
Kad uzmi olovku nesto crtaj kao pikaso
pusti muziku aaaaa
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by nsBeckie

opa, seaman - poslovni covek! :D

cestitke :yay:
Bilo je krajnje vrijeme da se pokrenem :D

Mozda mi Dina bude srecne ruke, jer je na pomolu mozda i neki drugi posao. :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
Umoran sam. :zev:

Mislim da cu ranije da legnem. :)

Bombi, nisam se sjetio da ti javim za rodjendan, mislio sam da si procitala u kaficu. :)

Javicu ti sledece godine:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi i ja sam mislila da posecujes kafic pa da znas za rodjus... sto rece Maza - javljam sledece godine :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mada cu uskoro u krevet. Bas sam umoran.:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Unisti me alergija, kijam neprestano :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako ne bude htio da gleda, sjutra ce raditi bez pauze. :lija:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!