Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
:uplasen: zbog posla :D

Jeste, neko polomljeno ogledalo :lol: ili tako nekako. Moracu da uzmem i one detektivske koje si kupila. :) Maza vjati bjzo :sweet:
Korisnikov avatar
By Dina
Pa zar nisi vratio to polomljeno ogledalo? Onda i ta... Nego neka novija od Agate - sudbina neka, to si uzeo jednom prilikom, mislim da mi je Tot vratio a Maza uzeo... :)
Korisnikov avatar
By Dina
Hahaha Maza uplasen od nerada pa od rada...
Korisnikov avatar
By Seaman
Sad vidjeh Napuklo ogledalo, kod mene je. A imam i neku knjigu SVINGERI :lol: jel mi i to dala Dina? :lija:
Korisnikov avatar
By Dina
E ta je! :smeh: Pa da, ti si vratio Mariju Jovanovic, a to ogledalo si ostavio i uzeo jos jednu Agatu... tako si obezbedjen za citanje ove nedelje, sledece nedelje ionako neces imati vremena :lukavi:

Odoh da doruckujem i pijem kafu...

Vidimo se :grouphug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa pa fufka, ja moram konacno da ustanem. :)

I da smislim sta da radim. :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Meni je omiljen film sto se tice te tematike - Intervju sa vampirom, gledala sam ga vise puta, odlican je! I citala sam knjigu po tom filmu ali ona nije tako dobra, ima jos dve ali njih nisam procitala...
"Intervju sa vampirom" je prvi deo trilogije "Vampirske hronike" Drugi deo se zove "Vampir Lestat" a treci "Kraljica prokletih". Sve tri knjige su sjajne i zaista ih treba procitati u celosti da bi se dobila kompletna slika.

Film "Intervju sa vampirom" je super ali samo kao celina za sebe, odn. kao jedna kompletna prica, bez zelje da se ide dublje. No, knjiga je malo drugacija, tj. taj prvi deo, ali to je zato sto slede jos dva dela koja je dopunjuju. Mozda ti se zato i ucinilo da knjiga nije tako dobra kao film. To je zato sto su film pravili da bude jedan film, a ne da ima nastavke, sto je zapravo dobro jer su time izbegli neke lose strane u citavom tom procesu pretvaranja knjige u film.

Inace knjige je napisala En Rajs, ako te bude interesovalo da ih procitas...
By Bombina
hahahahaaa kako sam nasmejala sa Dinom,he he
prosao je uskrasnjii praznik,jedva na posao,idem sledece nedelje u skolu,auuuuuu jbt kolokvijume
a ,ja gledala filmove the road,the fourth child
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
hvala... planirala sam da procitam sve tri knjige jos odavno. No ova prva mi se nije narocito svidela pa nisam onda citala ni te dve druge. Ali sad si mi razjasnila u cemu je tajna pa cu kad ih nadjem procitati.

Bombi,
ja danas katastrofa, jako slabo ucila, valjda cu se maci sa neta i popraviti do veceras...
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni je dan bio ok. Vidio se sa dragim ljudima. Jedino nisam sa NJIM. :) Ali dobro...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro Mazo, vidim da si ti zatvorio kafic i da otvaras. :giggle:

:kafa: :jutro:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Huh, do kraja nedelje moram da resim nekoliko dilema koje su izronile. Ajde, jednu sam ustvari znao, ali sam u poslednjem trenutku reagovao - za dva rada. A imam i novonastalu, zato sto ne gledam na vreme sta se od mene trazi, pa ce sad biti stani-pani... (<-je l' se tako pise? :nesiguran: )

Sve u svemu, gustoooo... :vruce:

Evo, meni jedan smajli od - mene: :die: To moja savest leshi moje ja. :smeh:

:grom:
Korisnikov avatar
By Seaman
:sladoled:

A ja mislio da sam slucaj za :psiholog:

:smeh:

Salim se, zelim ti da izGURAS do kraja :D

Bice sve ok, ne brigaj. :fige: Zapni, smanji net i odradi to kako treba. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Vala, ja sam skroz slucaj za :psiholog: , da isceprka kojesta i baci mi u lice - "Vi ste jedan -pata, -fob, -tik, -log..." :smeh:

:D

Net cu morati skroz da smanjim, sad sam dosao da se uz dorucak malo muvam ovde. :D Dorucak je gotov, a ovim postom se oprastam. Mozda jos svratim na 5 minuta u toku danasnjeg dana. (je l' mi verujes za 5 minuta? :smeh: )

:fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
Vjerujem da ces da se vratis za 5 min :lol:

Ma svi smo mi za :psiholog: Nema dovoljno psihologa, koliko je pacijenata.:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum

E, necu! :durenje: :lol:

Trebalo bi tako da mi govorite, sad iz inata necu uopste da se vratim, da pokazem da sam ipak karakter. :smeh:

Odoh! :sesir:
By Bombina
uh meni je karakteristicno raspolozenje,i pa cu malo naspavati,pa ucenje
uh,pritiska me zbog toga
Korisnikov avatar
By Seaman
Ovo vrijeme je bas grozno. Oci su mi bile na pola koplja, jedva sam stigao kuci. :zev:

Sad je malo bolje, posle spavanjca.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
:sesir:

:yay:

Koliko kratko? Imasx li vremena za kaficu? :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, bas sam je sad zavrsio, i pre ulaska u Kafic uzeo tacnu sa soljicom da je nosim u kuhinju, pa da begam sa Foruma... :lol:

:bye: :sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Uh vidim da Singi i Bombi uce :cita: :cita: nadam se i Maza :lija:

a ja ako mislim da sutra ucim moram da se nateram na spavanje...

Pa pa i od mene :bye:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :kafa:

Lose sam spavao. :zev:

Danas moram ponovo da se aktiviram :teg: Nisam isao 5,6 dana zbog Uskrsa.
Korisnikov avatar
By Dina
O Maza vec tu... nadam se da je pocistio kafic... :lija:

Ja cu da skuvam kafu :kafa: :kafa: :kafa:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!