Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
haha, bilo je krajnje vrijeme da se opustim :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by sing&dunum

^

:lol: :lol: :lol:

Beckie, lijo stara. :lija: :lol:

:hug:

Edit

Aaaaa... To su oni sto stoje uz topove u shancu i trpaju djulad...? :giggle:
Ja sam bio nisandzija. A oni najvise ginu u ratovima :lol: Ovi ostali napune i begaju u rovove a ja mamac :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Beckie

:smeh: Ne znam, onako. :lol: Kao, zbog chikanja Novosadjana... :D

Lele majko. :uplasen: Ako izbije novi rat, s tobom da se prvo pozdravljamo. :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie

@ Beckie

ma to ja zato sto ne volim da cujem da NS nije nekoga lepo ugostio i ostavio zadovolj(e)nog :giggle:

ali posto seaman kaze da nije do novosadskog gostoprimstva, onda je sve u redu :D cast grada Novog Sada je netaknuta

:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako izbije novi rat, ja palim preko grane. :smeh:

Nikad vise vojna uniforma, ni pod razno! :nono:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Beckie

:smeh: :smeh:

I lija sita, i zeke na broju. :smeh:

@ Seamn

Vala bas, makar trazio azil od Eskima. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by nsBeckie

@ Beckie

ma to ja zato sto ne volim da cujem da NS nije nekoga lepo ugostio i ostavio zadovolj(e)nog :giggle:

ali posto seaman kaze da nije do novosadskog gostoprimstva, onda je sve u redu :D cast grada Novog Sada je netaknuta

:lol: :smeh:
U Ns sam bio par mjeseci, posle su nas poslali na teren jer smo bili pod uzbunom. Nisam najbolje ni upoznao Ns a nikako da ponovo dodjem. :)
Inace sam bio na Petrovaradinskoj tvrdjavi, Trandzament.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne mogu kod Eskima, hladno je.:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
More, vid'o bi ti tek sto je hladno kad te ozezi metak u ratu... Molio bi Eskime za jos jednu shansu. :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
nije NS preko sveta ;) slobodno dodji da te ugostimo :)

osim ako ne odes kod Eskima pre toga

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Nadam se uskoro. :)

Singi :bic:

A nadam se da vise necemo ratovati. Valjda smo to prerasli. :D

MAda nisam siguran da li me Srbija ima u evidenciji u vojnom odsjeku :lija:
Korisnikov avatar
By Dina
Vidim da pricate o vojsci... Vec sam pisala u kaficu ali Maza uvek zaboravi da napise - tamo je imao devojku, pisao joj i pisma :sweet: Loni je pisao o oficiru koga je posle niza godina sreo na gay romeu pa se prepoznali iz vojske. A i moj bivsi je oficir... Asocijacija na vojsku - romantika :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Djevojku sa kojom se nisam ni poljubio :smeh: Joj uzas, gdje me podsjeti na to. :blush:
Korisnikov avatar
By Seaman
Maza je vampir jer gleda seriju TRUE BLOOD a Dina pe princeza. Moram da je gricnem da i ona postane vampirica :D
By Bombina
Beckie kako si,kako si ti provela uskrasnje sarene jaje..?
By Bombina
Hehe Vidis,Dina kad je Loni ne spase prinzecu umesto vampirica Drakule :D
Korisnikov avatar
By Dina
Kuku tesko meni ako su i Loni i Maza vampiri... :uplasen:

A ja sam princeza to je jasno :dina: upsss :icequeen:

A ti Bombina, jesi li ti jedna princeza ili vampirica? A Ns Beckie? ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Djevojku sa kojom se nisam ni poljubio :smeh: Joj uzas, gdje me podsjeti na to. :blush:
Mazo,
ne izvlaci se sad na te detalje! Znam da su bila pisma i drzanje za ruku, bas slatko za te godine :sweet:
Korisnikov avatar
By Seaman
:lol: Uzas, ovo je zadnji put da mi to spomenes :bic:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
bombi nisam farbala uskrsnja jaja ali sam ih skuvala i pojela :) toliko o tome :lol: odmorila se jesam, dobro mi dosao ovaj mali raspust... gledala sam seriju Charmed ... kako su to nasi preveli? Carobnice? o one tri vestice Pru, Pajper i Fibi...

pa posto vidim da se ovde bira izmedju princeze i vampirice, posto sam u tom magicnom svetu ;) biram da budem vampirica :D

inace Vampirske hronike - jedno od omiljenih stiva o vampirima, jeste citali? ja imam sva tri dela i samo jednu rec za njih - intoxicating :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ns Beckie,
znaci i ti si vampirica... Kuku pa necemo onda ni Bombi i ja ostati dugo princeze medju tolikim kaficanima i kaficankama vampirima i vampiricama :uplasen:

Meni je omiljen film sto se tice te tematike - Intervju sa vampirom, gledala sam ga vise puta, odlican je! I citala sam knjigu po tom filmu ali ona nije tako dobra, ima jos dve ali njih nisam procitala...

Mazo,
mracne strane proslosti :zvizdi:

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! Niko ne komentarise moj avatar :lol: Jel toliko ruzan? :smeh:

I dalje ostajem vampir :D

Sta da radim danas? Odgledao sam sve moguce serije, filmove :smeh: Prijatelji rade, onaj koji ne radi danas nije slobodan :sigh: i tako.

Jako je dosadno bez posla. Uzecu knjigu Lovac na zmajeve, bilo bi krajnje vrijeme da je procitam i vratim vlasniku. A mislim da i Dini dugujem neke knjige. :lol: :seronjo:
Korisnikov avatar
By Dina
Lep ti je avatar... nego znas da mi je ekran mracan pa ne vidim najbolje, a zaboravih da ga osmotrim sa lap topa...

Bice posla uskoro :lija: Kako mi se cini vec sledece nedelje ces raditi po ceo dan :gatara:

Jesi li procitao one Platonove dijaloge? Da, neka Agatina knjiga je kod tebe, cini mi se samo to, ostalo vratio Maza... A ja sam dobila neke knjige od Maze i bivseg cimera za stalno... sad ih ne citam, posto ne moram da ih vracam, pa uvek za kasnije ostavljam... :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!