Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
U gradu je haos :sigh:

Jedva stigoh kuci. Zatvoren tunel kod zelenjaka i kruzni tok na Nbg, a moji autobusi slucajno prolaze tuda. :roll:

Danas vise ne izlazim iz kuce, samo po kraju, preko mostova :nono:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Dina, slazem se za Egipat - to je i meni privlacnija destinacija... znam da ima onih tura voznja Nilom (sa usputnim stajanjima na zanimljivim mestima), pa naravno piramide... definitivno dugogodisnji san

jooj bice jednog dana valjda... toliko bih toga da vidim i obidjem :sigh:
By Bombina
eh sad je haos,pa sad je kisa kaze da ce biti oluja uh
Korisnikov avatar
By Seaman
Beckie ako ti je za utjehu i ja vec dugo planiram to putovanje ali za sada nista.
Bice, bice, bitno je da nesto jako zelimo.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ns Beckie, Mazo,
i zelje su vazne - prvi korak... pogledajte temu the secret ;)

Ja sam isto dugo planirala Egipat i na kraju otisla i zaista mi je ispunio ocekivanja... Zivopisna zemlja, puna suprotnosti a piramide i Sfinga su zaista fasccinantne. Sasvim je drugacije kad ih vidite na slikama a sasvim drugacije kad stanete pored njih, ogromni su, Sfinga tako pravilno radjena - da ne poverujete! Isla sam i u tu voznju NIlom, pa Kairo, Memfis, Aleksandrija, Luxor... ima dosta da se vidi... A zene - Beckie i Bombi ce to biti praznik za oci, vec sam pisala negde, sve lepsa od lepse, sa ocima izvucenim ajlajnerom i gledaju te pravo u oci, tamo kao da su sve lezbejke, biseksualke ili bar bi curious, a iako sve nose one marame (sto je meni smetalo) ako se zaboravi konzervativnost tog detalja, sve su u nekom svom stilu... ako je marama roze i cela garderoba je roze, pa jeste to sve dugi rukavi i do zemlje ali uz telo pa deluje jako zenstveno, ako je zelena cela kompozicija u skladu sa tim, pa onda isto ako je crvena, braon itd... Muskarci su meni mnogo manje upecatljivi ali videla sam tamo na plazi muskarca kako igra trbusni ples i masa muskaraca se pridruzila da igraju i skacu, nigde zena... bice uzivanja i za Mazu! Tako da - prikupljajte parice pa pravac Egipat, da cujem vase utiske...

I posle ovog ushicenja Egiptom, jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nešto sređivao slike iz te godine...odvojio neke, nisu uopšte tipične...al ove baš volim

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Uprkos kisi, jucerasnji dan mi je bas bio lijep. :)

Hello fufka, hello Mars :sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Marse,
divne su slike :love:

Mislim da si ih sad definitivno ubedio da krenu put Egipta :avion: :avion: a mozda i nas bivse putnike!

Mi smo i prosle godine hteli da idemo, samo sam ja nekad kad sam isla bila u Hurgadi a ovo je bio hotel u Sarm el Sejku... medjutim nije bilo mesta u hotelu koji sam odabrala i terninu... pa odosmo u Tursku... no ove godine... ko zna :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam daleko od putovanja :lol: Ali mozda se kolo srece konacno okrene. :)

Egipat mi je prvi na spisku. Prosle godine se izjalovilo. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
E jeste, tebi se bas ne da! Prosle godine je bas trebalo i otkaza se sve... bzzv

Ali tako je meni bilo isto za Egipat, nikako da odem, nikako... i na kraju otisla i... svo cekanje se isplatilo...
Korisnikov avatar
By Seaman
Izgleda da se oko tog Egipta svi namuce. :lol:

Mozda ce se i meni dati iz drugo, treceg pokusaja :D Bitno je da ne odustajem.
Korisnikov avatar
By Dina
Bice bice...

Veceras najzad prikazuju tenis ali oko devet te ne znam hocu li gledati...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina

Marse,
divne su slike :love:

Mislim da si ih sad definitivno ubedio da krenu put Egipta :avion: :avion: a mozda i nas bivse putnike!

Mi smo i prosle godine hteli da idemo, samo sam ja nekad kad sam isla bila u Hurgadi a ovo je bio hotel u Sarm el Sejku... medjutim nije bilo mesta u hotelu koji sam odabrala i terninu... pa odosmo u Tursku... no ove godine... ko zna :yay:
Dina, ove godine POŽURI!! Jer su izbacili ponude od 15 dana a TO je prava stvar. A vidim da se brzo prodaju ti aranžmani, bio je sajam u BG, sada je u Nišu...

Još kad ideš drugi put...pa ne juriš na sve izlete, sve da vidiš...svakom da doneseš poklon - MILINA, čisto UŽIVANJE!
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvaja :love:

Poznajem cak i ovaj park :D u centru Budve.

Moja Budva, eh, kad bih mogao da preselim malo mora u Bg :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kako se zove taj kafić? Imaju super palačinke, lep je prostor...na sprat, sve otvoreno, terase dole, terase gore...?
Korisnikov avatar
By Seaman
E najbolje da Dina ide dva puta a Maza nijednom. :durenje:

Ne moze!! Pisacu predstavnicima u Egiptu, da se sa granice vracaju oni koji su vec jednom bili tamo.U suprotnom angazovacu teroriste da vas srede kao zeceve :ostrisekiru: :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mars

Kako se zove taj kafić? Imaju super palačinke, lep je prostor...na sprat, sve otvoreno, terase dole, terase gore...?
Sole mio. Mislim da je ovo slikano iz tog kafica.

Sad je blizu tog parka otvoren super lokal, isto na spratu, mada je malo vise fancy, ali je prijatno.
:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina jesi li ti stavila taj pasulj da se kuva? :bic:
Korisnikov avatar
By Seaman
Loni 30 god kasnije... Posledice Dinine kuhinje :pucaodsmeha: :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Marse,
hvala... mada ja mislim da je i prosle godine bilo tih aranzmana od 15 dana, cini mi se da je ovaj bio takav... Nego mi jos ne znamo kad cemo na odmor... ali sto ti kazes, moracu da pozurim... cim budem znala - rezervisemo... Putujes li ti negde ove godine?

Mazo,
ne bih ja nego ja to zbog Lonija, nije bio u Egiptu a ne moze sam da ide :lija:

Pasulj stoji potopljen od sinoc... Maza se smejao kako Loni i ja gledamo farmu i ja trebim pasulj ahahaha Stavicu ga kasnije jos je rano za rucak, prvo dorucak valjda...
Korisnikov avatar
By Dina
:smeh: bice moj pasulj ukusan videces! Mozda se podmladi :beba:
Korisnikov avatar
By Mars
Sole Mio...

Evo ti još par uglova.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars

Putujes li ti negde ove godine?
:nope:

Hteo sam na Aljasku ali, prvo, celo leto moram da sam ovde, a drugo - trebaju mi dani za dolazak kući...
Korisnikov avatar
By Seaman

Marse,
hvala... mada ja mislim da je i prosle godine bilo tih aranzmana od 15 dana, cini mi se da je ovaj bio takav... Nego mi jos ne znamo kad cemo na odmor... ali sto ti kazes, moracu da pozurim... cim budem znala - rezervisemo... Putujes li ti negde ove godine?

Mazo,
ne bih ja nego ja to zbog Lonija, nije bio u Egiptu a ne moze sam da ide :lija:
Super, idealna prilika za mene i lonija da se bolje upoznamo :lukavi:

Da proucimo muskarce :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ijao pa ovo se casovnik pomerio!! qq sad je deset umesto devet, idem brzo da spremam dorucak kako bih pocela da spremam rucak...

Ovo strasno zvuci... Dina kuvarica... To samo danas, nedelja je... od sutra se vraca prava Dina... :oklagija: :smeh:

Marse,
ulepsao si nam kafic ovim slikama :)

Mazo,
a sta ti kuvas za rucak? :lija:

Vidimo se! :bye:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jao eno ga u kaficu konobar kojem je moja drugarica prisla i pitala ga je li gay :smeh:

Ludacha. Moja simpatija :love: Ako je to on, vidi se samo rame, ali mora biti on. ;)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!