Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Ma opusteno, samo da se raskuva, da vas ne zaboli stomak.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Ma... ko prezivi pricace... Mozda cu ti se javiti da te pitam ponesto ali nemoj da mi pricas neku filozofiju nego sve plasticno da objasnjavas :ugriz:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala unapred!

Idem sada da ucim malo... ako pre toga samo uspem da udjem na fb, zbog ovog kompa tesko ulazim, da vidim ima li sta novo...

Caos caos :veverice:
Korisnikov avatar
By Seaman
Cao fufka :kiss:

Pozdravi Lonija i poljubi ga umjesto mene :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Hocu :veverica:

A za Dinu poljubac... nista... :cekam:
Korisnikov avatar
By Dina
O ipak me Maza pojubio tek sad vidim, evo i cvece za izvinjenje :cvece:
Korisnikov avatar
By tintily
Eh.... ja tako svratim retko da kazem sta imam uz kafu ...I sada tako. Lepa , topla , s malo mleka , a miriseee. Nesto sam u cudnom raspolozenju , a sad cem da vam kazem sa sve onim ne izrecenim" sestro slatka" sve redom.
Kao gospo'ica povecih dimenzija cesto imam problema da kupim sebi za obuci ono sto mi se bas dopadne. I tako ja u AMC hvaljeni bili sto imaju sve redom konfekcijske brojeve osacujem pre nekih nedelju dana crno haljince , pa se jos odusevim kako mi stoji, a ono jos na snizenju. Ma milina. Onda par metara nize ugledam cipelice ko taman za uz haljinicu. I u mojoj glavi se tu slozi slicica sa dodatkom zanimljive ogrlice i esarpe za preko ramena u nezno zelenoj boji . Imam svadbu sledeceg vikenda . E... u medjuvremenu se ja razbolim. Konacno zdrava, vreme lepo , i danas sa paricama u novcanicicu krenem u kupovinu kad ono...nema ni jednog ni drugog vise :( . Bas sam se oneraspolozila i izgubila volju da trazim dalje.
Al nije to sve . Ja sam od one dece koja su ostala zaglavljena u vreme mladosti njihovih roditelja po mnogo cemu , a najvise u muzici i rukom pisanim pismima. Slusam plavi orkestar uz kaficu, nemoj mi se neko smejao sad, i rastuzila sam se. Tako mi se islo sutra na koncert sa jednom osobom tj sa dve , obe ih vole koliko i ja , obe daleko i nisu u mogucnosti da budu u Bg sutra uvece, a meni bi to bio dozivljaj samo sa jednom od njih . Eto tako. Odoh sad da procunjam po forumu nisam bila ko zna od kad . Eh da... bas sam grozna umalo da odem bez da vas sve izljubim . Ljubim,ljubim,ljubim,ljubim....
Korisnikov avatar
By Seaman
Tintly :yay:

Bas sam se cudio sto te nema. :hug:

Bzv sto nisi nasla te krpice. :mazi: Jesi li pogledala u svim njihovim radnjama? Ima ih na bulevaru, koliko se sjecam.

Ne tuguj, bise jos prilika, i bice tu neka druga ONA i tako... :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Mazo,
kako je odjutros? :hug:

Tintily,
ko zna zasto je to dobro... mozda nadjes nesto jos sto ti vise odgovara narednih dana :) U svakom slucaju na svadbi je najvaznije dobro raspolozenje pa... nadam se da ce ga biti, lepo se provedi!

Ja sam od sinoc 'nako, boli me stomak... nije od pasulja :lol: to jos nisam spremala, mislim da cu sutra... Raspitala sam se sta sve ide u pasulj pa nam nedostaje luk, to ce Loni danas da kupi i... sutra spremam...

Ahahaha mora da sam vam dosadila, narocito ako znate da kuvate a ja kao da je kuvanje pasulja nesto najkomplikovanije sto se ikad izvelo... :lol: necu vise...

Kuvam jutarnju kaficu, to bar znam!

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Pozdravcic Marse :)

Bas te dugo nije bilo... Kako je kod tebe?
Korisnikov avatar
By Mars
Hmmmmm....

Dobro je :) Ti?

A i tvoj potpis.

Poznat osećaj. Ali svejedno mora da se kreće...
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro je i kod mene :)

Ako se ne racuna bol u stomaku, predstojece spremanje pasulja... necu opet, rekla sam :D :lol:

Nikad ne znam sta bih stavila u potpis, a opet bzv mi je i da ga nema... Ovo je iz one stare pesme, slusala je taj dan kad sam stavila... a uklapa mi se u moj zivot posto je stalno u kretanju tamo i ovamo i uvek odnekle i nekoga odlazim a negde i nekome se vracam, i uvek ostaje malo mene tamo i malo mene ovamo i tako... ali bar nije dosadno :lol:

Idem sad, prvo da popijem neku tabletu da me malo prodje ovaj bol a onda ucenje :cita:

Vidimo se!
Korisnikov avatar
By Mars
Ti, u stvari, voliš da učiš.
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro :zev:

Zaginuo sam na netu do 1. Bas sam se zarazio. :cupakosu:

:kiss: za Marsa, jel sve ok? :)

Mislim na one osnove stvari, zdravlje, posao.. :)

Dina, trebala si uzeti od mene neki cas kuvanja :meso:
By Bombina
dobro jutro,ja sam ranije ustala,pocela sam da kuckam seminare,studenti pricaju da je imaju mukama kuckaju i zabole oci,da je umor sa kuckanjem,jeste ustvari kad je neko odradi,kad salju pomoc zakucavati uz pomocu sa compa,kad je nemaju vremena da ce kuckati uz zamenu,jednostavno sam cula,nisam imala mira ovako prodje vreme blizi dva meseca je letnji ispit,u gradu je sad lep,danas idem ,stvarno moram ...nekima su je zavrsili visu i fax je dosadno za ucenje,nekima vole sto je zabavnije za izlake
Trece spremno e leto sta ima da se kupi i nesto moderno,Eto ja pogledam letnji katalog za more..bit ce u roku od juna da reyervisem dok ne bude mesta,meni je vreme ..kad zamorim zbog ucenja ,vreme da se odmorim,uskoro u jun sa gd.odmor je stari
strasno kad sam cula da je dinkic otpusta trudnice nemogu da verujem ..
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao Bombi! Ćao Seaman!

Zdravlje...tako-tako...posao bezveze...i to je to.

Gde planiraš da ideš, Bombi?
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo malo mjuze. la la la la la la la laaaa

Have you ever hated yourself for staring at the phone?
You're whole life waiting on the ring to prove you're not alone
Have you ever been touch so gently you had to cry?
Have you ever invited a stranger to come inside?

La La La La La La La La

There you are, sitting in the garden
Clutching my coffee,
Calling me sugar
You called me sugar

''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
cao kaficani :kiss:

ko rano rani... sam u nju upada :lol: to je naziv neke grupe na fejsu... inace, spavala sam nocas / jutros jedno 2-3 sata, a sad sam ustala posto imam neki sastanak, uzas... why oh why :drama:

e tako, sad kad sam se pozalila nekome, mogu lepo da nastavim :D
bombi, Tunis je super koliko cujem iz prica...
meni se ide ponovo na Ohrid, to je bila ljubav na prvi pogled koja jos ne prestaje :love:

Dina, samo pocni da kuvas taj pasulj na vreme.... kolko znam, najbolje je da se satima krcka

Marsu, kakva je to melanholija? :)
Korisnikov avatar
By Mars
Uh...

Ima ja da se vozim do melanholije.

Melanholija je trenutno za mene nedostižni san...

A ide se i meni u Ohrid. Nisam mnogo, mnogo odavno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Caos Bombi i Beckie, vidim da sam vas doveo u red, svi ste se javili na vrijeme :giggle:

Ja moram do grada a nesto mi se bas i ne ide. :)
Korisnikov avatar
By Dina
O lepo sto ste svi ranoranioci i ranoraniteljke :) (jedino ne znam kod Marsa koje je vreme).

Ucila slabo, zanela se oko kuhinje :lol: Pa... reklo bi se da volim da ucim, ne naravno uvek i ne sve ali vise od drugih poslova svakako, narocito kucnih... A kuvanje cak i najvise volim ali izbegavam upravo dok ne zavrsim fax, jer sve oduzima vreme. Vezano za kuhinju ima neceg estetskog u tome, tako sam sad posto je Loni vec nakupovao kojekakve zacine i stvarcice koje dosad nismo imali uzela neke nove kutije, bocice i statijaznam pa to prala, pa onda sipala pa sve redjala jedno do drigog, to mi onako bilo simpaticno da radim, onda neki uobicajeni poslovi... i vec je vreme za kafic a od ucenja nista :lol:

Mazo,
hvala... dolazim ali kad zavrsim fax, casovi sve po redu...

Beckie,
nadam se da sastanak dobro prolazi ipak :fige: Meni je Tunis divan, ali Egipat jos lepsi. Bombina je ranije planirala Egipat a sad vidim da spominje Tunis... mislim da je to dobar redosled, prvo Tunis videti, razdusevis se, mislis nema lepse, i onda odes u Egipat i shvatis da ima :)

:grouphug: za vas
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina
A kuvanje cak i najvise volim ali izbegavam upravo dok ne zavrsim fax, jer sve oduzima vreme.
I posle ovog sada faksa - šta ćeš da upišeš? :D

A kod Marsa nije bitno koje je vreme i koliko sati pošto on nikad ne spava.
Korisnikov avatar
By Dina
:pucaodsmeha:

Jos nisam smislila, ali to je jako dobra ideja... naci cu vec nesto :gatara:

Uh bas nikad? Ja ne spavam puno 5-6 sati mi je dovoljno, retko kada spavam vise, ali toliko moram...
Korisnikov avatar
By Mars
Uglavnom mi je dovoljno u kolima...tako na semaforima ili na pravom delu puta....

Ma spavam, zezam se...

;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina spava koliko i Nikola Tesla :lol:

Ja odoh u grad, ne bih vas vise zadrzavao (citiram voditelja MACU) :lol:
By Bombina
zavrsila sam sa seminarem ,kraj i zaspala sam eto sprema se za do grada...eee od ponoci se pomeramo unaped sat..jbt
Korisnikov avatar
By Mars
O. Ok.

Bombi, blago tebi za Afriku...

Vodi mene.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!