Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Jos danas sam sa Niceom :peva: Kant nam se pridruzuje kroz par dana :kasalj:
By Bombina
e sad bar dan,lepo se provedi Mazo u Pancevo,predji na buvljak ,ima najeftnije ako javis Dini,mozes reci od mene h ehe
drugo od danas gledam veceras za Jecu,sad radim i kuckam za Seminar
cujemo se drustvo
Korisnikov avatar
By Dina
Jeca Jeca... :klap: :klap:

Bombi,
i ja sam se do skoro mucila sa seminarskim, sad ga napisah... naaajzaaad.... :yay: Samo jos par "sitnica" - da predam profesoru, da prihvati i da odbranim... Mada to cu malo da sacekam jer imam neke preglede, ipak mi je to najprece... a kad to skinem s vrata onda cu da se borim sa profesorom...

Mazo,
jeste u odnosu na Kanta... dozlogrdio mi je... ali eto uskoro mi sledi vracanje... To je ljubav sa odlascima i povratcima :lol:
By Bombina
odosmooo da gledamo za jecu ,jeste li za kokice,smokija i palacinka he he
Korisnikov avatar
By nsBeckie
mmm palacinke... tako mi se sad jedu :love:

i ja navijam za Jecu.... :cheer:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:yay: dobila sam drugu zvezdicu (ponovo-posle ciscenja), pa moram malo da je prosetam....

a i da kazem Bravo JJ!!! :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo JJ :kolo:

Uljepsala mi je dan :love:

Becki cestitam za zvjezdicu :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
cestitam za novu zvezdicu, samo nastavi dalje, tvoji postovi su bas lepi :) :klap:

Vidim da ste Bombi i ti donele poslastice, ja samo caj od brusnice :jutro: ako vam se ne pije... a pretpostavljam da ne :lol: Imamo mi u kaficu i druga pica...

Mazo,
kako misici? A kako ljubav? :hug:

Ja sam jutros vadila krv :( I to iz vene i iz prsta... pa posto ja slepo kucam, sto ce reci sa svim prstima, sad kad kucnem domalim prstom leve ruke, svaki put me nesto secne tu gde su mi vadili krv... Bas mi to lose deluje na raspolozenje - jedva cekam dan kad necu ici po lekarima... a taj dan po svoj prilici nece skoro :roll:
By Bombina
uf uf uf meni se spava ,jer ce biti u nedelju unapred sat,javila ja Mazu,MaZa mrzi unapred i unazad sate,to toliko gde idu sate
Ns Beckie,a da kakvu zvezdicu,si napravila...he he Dina drzi dijetu dok pije caj,a ja svaki dan ne jedem cokoladu,samo jedan zalogaj ne jedem ,tako meni se prija oslabljenosti vrlo, idem tamo..
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ns Beckie,a da kakvu zvezdicu,si napravila...
pa one zvezdice sto stoje ispod statusa i nika - imala sam 3 pre cistke na forumu, a onda samo jednu, i sad sam presla preko hiljadu postova pa sam ponovo dobila drugu.... Dok sam imala samo onu jednu, osecala sam se ko neki novajlija.... Sad vise nisam novajlija :)

A, mene inace sve zivo boli, ne znam zbog cega.... u stvari, znam, zbog neispavanosti.... jos mi ovaj rezim ne odgovara: lezem kasno, ustajem rano.... uspela sam da odradim samo pola od moje promene bioritma... sad moram da naucim da lezem ranije... problem je samo to sto obicno, evo na primer danas, tek sad sam dosla kuci, i tek sad mogu da vidim sta se sve "izdesavalo" po internetu, a dok zavrsim sa tim, bice vec kasno... hmm, znam sta cete mi sad reci, resenje je lako-treba samo da smanjim vreme koje provodim na netu... ali to je lakse reci nego uraditi :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
i ja mrzim to pomeranje sata... Ne pijem cajeve zbog dijete nego iz zdravstvenih razloga a zbog njih sam prestala da jedem skoro sasvim slatkise. Ali usput sam i smrsala pa kao da sam i dijetu drzala...

Ns Beckie,
slicno i ja... uvece bih najvise mogla da pisem, a onda mi je kasno i moram da legnem ako hocu ujutru da ustanem. Sto ti kazes resenje je da manje pisem po netu, mislim da manje i pisem nego pre... ali opet, ne bih da se sasvim resim neta, to je vid zabave, druzenja sa vama, a ponekad i nesto korisno procitam... :)

I sad je vec vreme da idem :zeva: Sutra je novi radni dan... uh... :sigh:

Pozdravcici i laku noc :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Videla sam cica Mazu, pa to je zaista cica Maza :maca:
By Bombina
vecer ,sad sam vesele,ucenje prvo,pa drugo ..malo net ,odoh da gledam filmove...
Ns Beckie OOOO kako si danas provela danasnji dan?
Sta,Maza otisao...ma kakvi..nekima postaje negativni bzv
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Danas mi je bilo i bezveze i lepo.

Bezveze zato sto nisam sinoc (tj. jutros) mogla da zaspim do jako kasno (odnosno rano :lol: oko 3h) i onda sam ustala u pola 9 pa nesto radila do 11h i onda zaspala ponovo (od umora) i ustala oko 15h............ grozno, nema sta.........

ali sam zato poslepodne bila da se vidim sa nekim dragim ljudima i bilo je bas lepo :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja danas nisam knjigu takla pa me grize savest... Prvo sam bila na poslu, onda su mi dosli neki majstori, na kraju mi je dosla i maserka ovog puta na kozmeticki tretman i onda je sad vec kasno za ucenje, umorna sam kao da sam kopala ceo dan a ne kozmeticirala se... :lol: Nadam se da cu sutra biti vrednija bar sto se ucenja tice...

Bombi,
jeste, Maza je bio na forumu ali nije dosao u kafic :durenje: Drago mi je da si lepo raspolozena :hug:

NsBeckie,
pa dobro, sto ti vec rece, ustajanje rano je prvi korak... uskladice se i ostalo ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Caos,

danas sam bio u nekoj trci, cak i mi nezaposleni imamo obaveza :lol:

Nadam se da ste mi dobro. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
valjda ces biti uskoro zaposlen :fige: Tek ce onda biti obaveza...

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Valjda hocu :sigh:

Nade je sve manje i manje :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Evo smislja se sta za rucak :D

:sesir:

Kod tebe?
By Bombina
dobra vecer,nisam mogla ceo dan ostanem u kuci ,bio je lep dan ha,meni je vreme da izlazim,odmorim se od ucenja,ucila sam jucer,morala sam da idem sa kumom kafica,pricamo sa more da se spemimo,kuma kaze najbolje je za Tunis
Korisnikov avatar
By Dina
Izigravam spretnu domacicu, spremam dorucak i dosla na net :kuvar: :komp:

Bombi,
super Tunis je divan! :love: A sledece godine onda Egipat :)

Spretna domacica kuva i kafu i odoh da vidim sta je sa doruckom ;)

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :)

Bombi super ako ces u Tunis. Meni se nesto ne da, nadam se da ce se stvoriti uslovi. Mada bih prvo u Egipat. :)

Dina, obozavam tvoj dorucak :love: Iako jutros nije namijenjen meni :D

Ja sam sinoc upalio ves masinu, a nekako sam izkljucio centrifugu pa kad sam jutros izvadio ves, bio je pun vode. Morao sam da ponovim ispiranje i centrifugiranje. :roll:

Dorucak i begam u teretanu.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Hello svima

ja cu danas kapucino od vanile

a onda cu sebe da nateram da nastavim sa pisanjem rada.... lose je kad nemam tacno odredjen rok, jer onda mogu da prokrastiniram, a ne volim kad to radim....
Korisnikov avatar
By Seaman
Evo kapucino :kafa:

Slazem se sa rokovima. Cim nam daju prst hocemo cijelu ruku :lol:

Kod mene vise nema nikakvih rokova, ne znam do kada ce trajati period lencarenja, a da znam vjerovatano bih ovo slobodno vrijeme iskoristio na bolji nacin. U prevodu smanjio bih net i setao, citao, gledao filmove :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ovaj kafic je oaza mira, na ovom forumu. Cim mrdnem sa teme osjetim negativne vibracije, a to mi bas i ne treba :)
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
jao ne pitaj... Loni kaze da nema vise konzervi u prodavnici... Ne znam da li stvarno nema ili ih on ne zapaza jer su mu dosadile... tek samo mi donosi nesto da spremam... Za dorucak sam spremala kacamak... Loni kaze da je dobar a meni je uzas, uopste nije kako moja majka pravi... ali hajde srecna sam da je bar on zadovoljan... Ali je kupio pasulj i to ne u konzervi... u zivotu nisam spremala pasulj ali sad kad ga vec imamo moram... javicu vam da li smo preziveli, a ako vidite da nas nema - otrovali smo se pasuljem... Vec vidim naslove na forumu - ko je koga otrovao - Dina Lonija pa sebe ili Loni Dinu pa sebe :lol: Za mog druga Mazu znam da ce biti za ovu drugu opciju :hug:

Ns Beckie,
ja sam nesto van forme za ucenje, jedva da sam sta ucila danas... a otkako sam apsolventkinja pa imam rok svakog meseca - strasno, pomeram izlazak na ispit uvek za sledeci mesec... a pre toga za celo vreme studiranja ja mozda ako sam propustila par rokova da nisam izasla, i to ako su bas spojeni pa dala u jednom pa stvarno nisam mogla da postignem za sledeci da spremim... Strasno sam se olenjila, samo se razvlacim...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!