Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Dinaranoraniteljka
Ns Beckie,
ti si postala ranoranioc
Originally posted by Dinajoj, znam kako ti je, i kod mene je bilo slicnih rasprava. naime, posto sam i nadalov i djokovicev fan, ali mnogo vise nadalov, kada igraju jedan protiv drugog, ja uvek navijam za nadala, sto je otprilike ravno bogohuljenju, posto "kako mozes da navijas protiv naseg?!" dzaba objasnjavanje da tenis nije sport gde sportista igra za svoju zemlju (osim na Olimpijadi i u Dejvis kupu, naravno), nego je to individualni sport-gde on igra za sebe i nije deo reprezentacije, pa tako ne predstavlja drzavu nego sebe... pa tako i ja mogu da odaberem licnost za koga cu da navijam, a ne navijam za drzavu.... (a i da ne govorim da mi je i to neko velicanje srpskog sporta vec dovde doslo... navijam ja za Srbiju u svim sportovima, naravno, u smislu da im zelim sto bolji plasman i slicno, ali na teniskim turnirima se stvarno ne radi o plasmanu drzave, nego individualnom plasmanu ljudi koji se bave tim sportom)... tako da, ne navijam ja za Spaniju protiv Srbije, nego navijam za Nadala protiv Djokovica... ko ne moze da shvati razliku, sorry, ali stvarno mi je ponekad dosta tog nacionalizma u sportu....
tako da se cesto raspravljam sa Mazom i roditeljima jer oni cim ispadnu nasi ne gledaju a ja volim i druge tenisere i teniserke, tenis sam...
Originally posted by nsBeckieStvarno ću se morati vratiti gledanju tenisa nakon ovog tvog objašnjenja.
nego je to individualni sport-gde on igra za sebe i nije deo reprezentacije, pa tako ne predstavlja drzavu nego sebe... pa tako i ja mogu da odaberem licnost za koga cu da navijam, a ne navijam za drzavu.... (a i da ne govorim da mi je i to neko velicanje srpskog sporta vec dovde doslo...
Originally posted by TotLOL onda ne bih imala vremena ni da spavam... mada i ovako kuburim sa spavanjem, tj. sa neispavanoscu - posto sam pocela da ustajem ranije, dok jos uvek lezem dosta kasno.... cak i ovako, ne bi mi bilo dosta ni da jedan dan ima 48 sati, a kamoli ova pisljiva 24 sata.... dijagnoza: bolujem od hronicnog nedostatka vremena....
Nego nsBeckie, čitam tvoje dnevne aktivnosti pa bih rekao da si ambicioznija od naše supermoderatorke. Ostaje samo da te još Unikorn regrutuje u njegovu moderatorsku posadu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!