Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Dobar dan, kratko da popijem kahvu i poželim lep dan.

:camac:
By Bombina
boze moj nemogu da verujem za jucerasnje evrovizije,kad je taj plavusan pobedio,svi ga njemu ceastitali,nijedna pevacica otisla i ocajna,nije uspela,ta pesma nju nije hirovita losa
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ponedeljak :mad:

Mazo,
kako si odjutros? :seaman: Da, negde procitah da je odustala CG, sad sam se setila...

Tot, Bombi :grouphug:

Evo jutarnje kafice :kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
DJ :kafa:

Evo spremam se za teretanu, bicu kao Svarceneger ako nastavim ovim tempom :lol:

Ok sam jer je sunce. :)

Mada kod mene uvijek ima trzavica. :)

Kako si ti? Hoces li da ucis ili da radis? :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Cao narode!

Lep dan - sunceee! :)

Ustala sam dosta rano - pre devet... Imate dobar uticaj na mene :) mada pomaze i to sto sam otisla sad za vikend malo da se odmorim od svega, i isto ustajala oko 9... Nije lose promeniti malo okolinu i mesto gde spavas... Nadam se samo da se necu vratiti na staro posle izvesnog vremena, nego da cu da nastavim istim tempom...

Evo, uskoro zavrsavam kaficu i moju jutarnju dozu vitamina, a onda se bacam na posao.

Pozz
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
i kod mene trzavice - i posao i ucenje, pa nigde dovoljno dobra :sigh:

Sad malo odmora uz caj od brusnice, ne preporucujem... sem ko mora...

Ns Beckie,
drago mi je da imamo tako pozitivan uticaj na tebe :) Super i za taj mali odmor...

Ja mastam da odem na planinu, u prirodu... ali Loni nece. Kaze more je nezamenljivo, a na planinu mozemo kad se vratimo sa mora. A ja ne mogu da imam toliko odmora zbog posla i faxa :sigh: Nadam se da cu ove godine uspeti da ga ubedim... nada umire poslednja ;) Verovatno cemo na kraju opet na more... ali mastam o prirodi i dosadi i samoci i bas onako mi to treba za zdravlje... Bice jednom, ako ne ove a ono sledece godine ;)
By Bombina
dobar dan,na krajem marta unapred sat,brzo ce da letuje
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro:

Do pola 4 sam gledao JJ i hvala Bogu pa je pobijedila. :yay: Pokidala mi je zivce. :lol: :tenis:

Dina, mozemo zajedno na planinu, a iznad Budve imam i vikendicu a tamo je tiho i vazduh je super. :deda: Prijace nasim izmucenim dusama. :lol:

Ns beckie, super :yay: Vidis kako treba dolaziti u nas kafic. :lija: Nadam se da ces uzivati u drugoj sredini. :)

Ja sam spavao samo 5 h, ustao u pola 9 i sad cu u teretanu. :teg2:

Bombi i ja jedva cekam da se pomjeri sat, mozda zbog toga sto ce uskoro proljece pa ljeto. :yay:
Korisnikov avatar
By Tot
Pozdrav svima.

Danas sam sa Seamanom utvrdio predlog programske politike D&S kafića za naredni period.

Dati ćemo je supermoderatorki na razmatranje :)

:čajodzove:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro :sunce:

Ja sam se sinoc sneveselila zbog Ksenije ali sam jutros radosna zbog pobede Markusa :tenis: Kakav mec :wow: Zna Maza da ja obicno ne reagujem, dok se Maza nervira ili navija... ali jutros sam i ja reagovala... trebalo je da ucim ali prvo sam dosla na forum posto sam suvise radosna za ucenje pa kad se malo smirim.. Jos mi i Maza javio da je Jeca pobedila...

:peva:

Tot,
drago mi je da ste se Maza i ti lepo proveli! Da vidim te vase zakljucke... Mada ja misim da je formula uspeha - pozitivno, veselo, opusteno... dobro ovo za opustenost je kod mene malo teze ali ovo drugo dvoje i moze... bar kad Markus i Jeca pobede... :)

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Evo i mene ranom zorom :lol:

Kapucino od cokolade.... da mi izbrise gorak ukus u ustima.... ukus kosmara.... sta mi je trebalo da sanjam ujutru ruzan san? nije ni u toku noci prijatno, ali onda barem nastavis da spavas, ovako ujutru mi se bas i ne desava cesto... :S

Ali, nema veze... Drago mi za Jecu... to mi popravilo raspolozenje, a dok dovrsim moj kapucino, vracam se opet na svoje suncano raspolozenje... sunce u Novom Sadu, samo da tako ostane citav dan

e, sad, Dina, nemoj da me razapnes, :lol: ali koji Markus? :wtf: znam za onog Markosa Bagdatisa (jel se tako zove?....), ali ne funkcionisem jos normalno ovako rano, pa nemam pojma o kome je rec... ko ti je taj novi ljubimac?
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro!

Evo tople cokolade za nsBeckie :jutro:

caja za Singija :kafa: :sesir:

i za Tota i mene moze isto caj :kafa:

Zelim vam prijatan dan :sunce:
Korisnikov avatar
By Seaman
GRRRRR

kako me nervira, iskucam pola starne i onda se ne objavi post.

Sve vas pozdravljam, ne mogu opet da kuckam :lol:

:sesir:

:kiss:

Dina, uci :lija: :opatica:
Korisnikov avatar
By zozefin st
vreme je prelepo, ovo je najlepse doba u godini...
osecam miris proleca...
Korisnikov avatar
By Dina
Zozefin st,
dobro dosla u kafic :) Nadam se da te utisci ne varaju i da je zima (najzad) gotova... :fige:

NsBeckie,
da rec je o tom Markusu - Bagdatisu :) Volim ja njega od pre ali jedno vreme ga nije bilo, pa je onda pao na atp listi a sad je pobedio Federera... I Maza je danas gledao reprizu, nije mogao da veruje, sjajan mec - u poslednjem setu Federer vodio sa 4:1 i Bagdatis preokrene... :yay: Drago mi je da i ti volis tenis... Maza i ja kad ovde pocnemo da raspravljamo osecam da rasteramo goste koji ne prate, ali ne mozemo da se odupremo zarazi zvanoj tenis... A posto i ti pratis, taman da komentarisemo :)

Mazo,
uvek prvo kopiraj post, ja to uvek radim, pa onda nema problema ako nestane... Hajde sad ispricaj sta si hteo da nam kazes, bas sam radoznala... I da se vratim na tenis, odavno nisam :lol: Veceras su od 20 h Radvanska i Eli a Nole od 20 30... Ja cu prvo njih da gledam pa njega nesto kasnije, neka saceka :lol:

Popodnevna kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
da, pratim tenis odavno, mislim jos od pre noleta, jelene i ane... prvo navijala za moniku seles, gorana ivanisevica... onda nestalo dobrih nasih igraca... sad navijam za noleta i jelenu... ana je prilicno razocarala... od ne-nasih navijam od muskih za rafaela nadala, mada ne znam sta ce sad da bude sa njim, i venus vilijams od zenskih... eto tako ukratko
By Bombina
e sad dobro vecer danas sam bila na posla ,pa na predavanje uuuh bila sam gladna suvise,isla sam kod doma zdravlja dali su mi recepti opet da izvadim krv
cujem danas djokovic igrati ce u 21 10
Korisnikov avatar
By nsBeckie
brojtro narode

eh, spavalice, nikog nema... ustajte! :lol: :smeh:

evo mene opet ranom zorom.... danas i sutra su mi bas ispunjeni dani... danas moram i na posao i na fakultet na sastanak sa savetnicom za doktorske studije, posto je doslo do nekim promena u pravilniku o doktorskim studijama... bas me interesuje sta su nam sad smislili... grrr... ne zvuci mi dobro... a sutra se malo bavim aktivizmom... sve u svemu, zacin C :lol:

evo nesto za dizanje....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw&feature=grec[/youtube]

I've heard people say that
Too much of anything is not good for you, baby
Oh no
But I don't know about that
......
:muzika:
Korisnikov avatar
By Seaman
Cao drugari :sesir:

Pozdrav za zhozi :) dobro dosla :kiss:

Ja sam sad dosao iz teretane, mada bolje da nisam isao, nesto se ne osjecam bas najbolje. :temperatura:

Beckie hvala za muziku :)

Volim i Celine i Berija :D a i uz Celine one izreke o prijateljstvu i sl. :) Nice
Korisnikov avatar
By Dina
Evo i mene!

Ns Beckie,
ti si postala ranoranioc :) Ja sam jutros ranom zorom otisla na neki pregled pa posle na posao... treba da se bacim na ucenje ali nesto sam umorna i nervozna, pa cu malo kasnije... kad mi se popravi raspolozenje, a sigurno hoce u nasem kaficu... I ja pratim tenis odavno i uopste mi nije bitno da su nasi... tako da se cesto raspravljam sa Mazom :P i roditeljima jer oni cim ispadnu nasi ne gledaju a ja volim i druge tenisere i teniserke, tenis sam... Od tenisera moj omiljeni je Arnaud Clement, nije medju vodecima, ali je nekad bio u prvih deset, prosle godine na Serbian openu smo Maza i ja gledali dva njegova meca i zaista sam srecna sto sam ga videla uzivo... i mahnuo nam je, dugo sam imala tu sliku za avatar :yay: Sem njega volim i Bagdatisa. A od zena imam razne ljubimice, sem Jece, sestre Vilijams pa Mariju Sarapovu, Dementijevu, Agnjesku, Karolinu... itd...

Mazo,
evo cajic za tebe :jutro: Ko su tvoji ljubimci? :novinar:

Bombi,
ja zaspala do kraja meca samo sam videla Ljubicica kako se potpisuje na kameri kad sam se u jednom trenutku trgla iz sna, a onda sam bila zadovoljna sto sam zaspala :lol:

Popodnevna kafa :kafa: :kafa: :kafa:
By Bombina
a da dobra vecer
ja sam zaspala nisam gledala djokovica,al nazalost sam bila umorna,imala sam nastavu,pa jurnjava lekara
bila sam laboratoriju al nisam bila posle deset godina uf
drugo meni nije jasno sto imam 75 na spisku tamo a sad 74 kao da je ima neki privatan profil
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina
Ns Beckie,
ti si postala ranoranioc :)
ranoraniteljka :lol:
Originally posted by Dina
tako da se cesto raspravljam sa Mazom :P i roditeljima jer oni cim ispadnu nasi ne gledaju a ja volim i druge tenisere i teniserke, tenis sam...
joj, znam kako ti je, i kod mene je bilo slicnih rasprava. naime, posto sam i nadalov i djokovicev fan, ali mnogo vise nadalov, kada igraju jedan protiv drugog, ja uvek navijam za nadala, sto je otprilike ravno bogohuljenju, posto "kako mozes da navijas protiv naseg?!" dzaba objasnjavanje da tenis nije sport gde sportista igra za svoju zemlju (osim na Olimpijadi i u Dejvis kupu, naravno), nego je to individualni sport-gde on igra za sebe i nije deo reprezentacije, pa tako ne predstavlja drzavu nego sebe... pa tako i ja mogu da odaberem licnost za koga cu da navijam, a ne navijam za drzavu.... (a i da ne govorim da mi je i to neko velicanje srpskog sporta vec dovde doslo... navijam ja za Srbiju u svim sportovima, naravno, u smislu da im zelim sto bolji plasman i slicno, ali na teniskim turnirima se stvarno ne radi o plasmanu drzave, nego individualnom plasmanu ljudi koji se bave tim sportom)... tako da, ne navijam ja za Spaniju protiv Srbije, nego navijam za Nadala protiv Djokovica... ko ne moze da shvati razliku, sorry, ali stvarno mi je ponekad dosta tog nacionalizma u sportu....

@seaman--drago mi je da ti se svidja muzikica :)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by nsBeckie

nego je to individualni sport-gde on igra za sebe i nije deo reprezentacije, pa tako ne predstavlja drzavu nego sebe... pa tako i ja mogu da odaberem licnost za koga cu da navijam, a ne navijam za drzavu.... (a i da ne govorim da mi je i to neko velicanje srpskog sporta vec dovde doslo...
Stvarno ću se morati vratiti gledanju tenisa nakon ovog tvog objašnjenja. :up:

I meni muka od državne igre.

Nego nsBeckie, čitam tvoje dnevne aktivnosti pa bih rekao da si ambicioznija od naše supermoderatorke. Ostaje samo da te još Unikorn regrutuje u njegovu moderatorsku posadu ;)

:kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tot

Nego nsBeckie, čitam tvoje dnevne aktivnosti pa bih rekao da si ambicioznija od naše supermoderatorke. Ostaje samo da te još Unikorn regrutuje u njegovu moderatorsku posadu ;)

:kafa:
LOL onda ne bih imala vremena ni da spavam... mada i ovako kuburim sa spavanjem, tj. sa neispavanoscu - posto sam pocela da ustajem ranije, dok jos uvek lezem dosta kasno.... cak i ovako, ne bi mi bilo dosta ni da jedan dan ima 48 sati, a kamoli ova pisljiva 24 sata.... dijagnoza: bolujem od hronicnog nedostatka vremena.... :lol:
Korisnikov avatar
By Tot
Razumem te potpuno. Meni bi za moderiranje na forumu ostalo vremena samo da se pojavim i padnem u nesvest pa bi onda Dina morala da me hladi lepezom na komandnom mostu dok mi pod nos stavlja njen omiljeni liker.

:B :yay:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!