Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Bombina
Originally posted by Seaman

Draga Bombi i tebi preporucjem da pogledas filmove, ima dosta dobrih. Ja sam ih skidao sa interneta. :)
kako i kada i da te ogledam ,i da si preporucio?
Dina u svakom slucaju ja sam stalno na fax,jedva zivu van je bas hladno kao leden
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
blago tebi... ja sam po ceo dan na poslu... nedostaje mi skolica i ona mladalacka energija :skola: Ja posto sam apsolventkinja nemam vise sta da slusam na faxu, ali uopste nisam ni isla mesecima, nadam se da cu otici ovih dana i da nisam zaboravila gde se nalazi :lol:

Uzivaj u studentskim danima, zacas to prodje :sigh:
By Bombina
eh prvi put moram naucim i da budem strucnjam i energije
stvarno ima smisla,kad sam upoznala stariju zenu preko 40 gd,pricali smo se,ona je bila sada na predavanje
Korisnikov avatar
By Dina
Ma na faxu su svi mladi :zvezda: bar po energiji :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ja sam tek skoro dosla sa posla, premorena sam uzas :hypno:

Ns Beckie,
sto kaze Maza - malo po malo... da te utesim - ja posle nekoliko godina tog nocnog zivljenja a spavanja danju nisam devet meseci mogla da se vratim u normalu, bar da konstantno lezem ranije a rano ustajem... Ali imala sam jak motiv tj pocela sam da radim, pa i ako nocu nisam spavala ili nisam dovoljno morala sam na posao :zeva: Sem toga primenjivala sam male trikove za koje sam cula da su dobri za eliminisanje nesanice - npr da pidzamu ili spavacicu oblacim pred spavanje i skidam cim otvorim oci, isto krevet odmah ujutru se namesta i razmesta se pred spavanje, spavanje i ustajanje uvek u isto vreme, ako ne mogu da spavam lezim u krevetu (time se organizmu salje poruka - sad spavas, sad ustajes) onda da prostorija mora biti dobro provetrena, a posteljina sveze oprana, onda sam pila secam se neki caj za umirenje pred spavanje a jelo nikako, bilo je tu sigurno jos toga, sad se ne secam... ali na kraju sam uspela da spavam i ustajem kako sam zelela a neke od ovih stvari sam i danas zadrzala, cak i preterano, pa nije lako ziveti sa mnom :lol: Loni kaze da kad je kod mene hoce da dobije upalu pluca jer ja samo vetrim i otvaram prozore i terase, kao da zivimo napolju :D a cim ustane iz kreveta bacam i njegovu pidzamu i posteljinu na pranje a moju da ne pricam, dobro i stigne do kreveta :lol:

Jesi kuupila neku knjigu na sajmu?

Maza danas uzivao u Smajliju i buni se sto je sam, a ja sirota prevodim nesto i to nesto ubi boze dosadno, radim, crkoh... jedva cekam da i Maza pocne :tuc:
Hvala na savetima, pokusacu nesto od toga...

Nakupovala sam se knjiga-uvek tako kad odem na sajam, bilo u NS ili BG, valjda mi prosto zao da se vratim kuci sa parama :lol: tako da sam potrosila sve sto sam ponela... a inace nista nisam planirala da kupim, mislim nisam isla konkretno ni zbog jedne knjige, nego da vidim sta ima, pa ako mi nesto privuce paznju... i tako 6 komada zavrsilo u mom vlasnistvu :D

dobar dan danas, volim da kupujem knjige sebi :)
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Ns Beckie,
supeer :klap: I ja volim da kupujem knjige sebi ali vec godinama na sajmu knjiga sam u potrazi za literaturom za fax... Jedva cekam onaj dan kad cu moci opet da budem slobodna zena i kupujem knjige za svoje zadovoljstvo... Eh a to ce biti kad diplomiram, valjda cemo i to docekati... :sigh: :diplomac:

Pepeljugo ovaj Mazo :D ,
je li dosao princ bar u snove? :seaman:

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobar dan! :kafa:

Jutros sam se malo supavao :D do 9h, ali sam stiga na vrijeme u teretanu i evo me sad odmaram, skidam moju omiljenu seriju Ocajne domacice :yay: novi serijal. Skroz sam bio zaboravio pa sad ima da gleda svaki dan. :yay:

Nsbeckie, super za knjige. Ja nesto nemam volje da posjecujem te sajmove jer je stalno guzva. Ne znam kako je u NS. Neka si sebe castila, i treba. :klap:

Dina, nista od princa, ni u snovima ni na javi. :D Ali mi se jako dopao jedan tip iz teretane i stalno se gledamo, cak je krenuo za mnom u svlacionicu kad sam zavrsio trening, a on kao da nesto ostavi u ormar, medjutim bila je puna svlacionica pa nismo uspjeli da progovorimo. :D

Bas je sjadak :love:
By Bombina
e sad cujem za ovo vreme kakav uzas,cas sneg,cas pada,cas duva kao ledeno
drugo ja svake kupujem knjige na sajmu tamo je svako ima sa popustom,onda novi sad bit ce na prolece sajam knjiga,drugo zvala me je studentkinja da odlozili cas,profa je na bolovanju
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Mazo,
slatka su ta gledanja, lice na tinejdzerske dane. I mene sinoc kuma zvala da prespavam posto nisam mogla da krenem od snega i ledene kise... a jedino gde bih kod nje u stanu mogla da prespavam je sa njom u krevetu, bas bi bilo podsecanje na tinejdzerske dane :giggle: Ali ipak nisam, nasla sam nekog da me preveze kolima...

Bombi,
ovo vreme je ocajno, mene izludjuje!

Jutarnja kafica i caj

:kafa: :jutro: :kafa: :jutro: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Dobro jutro :kafa:

Moram da se poFalim :D Jutros ustala u pola devet!!! :hyper: I to sama od sebe, posto mi se telefon (koji me inace budi) iskljucio u toku noci. Hmm, mozda je u tome fora... Obicno, kad mi zazvoni alarm, ja ga lepo iskljucim, kazem ajde jos pet minuta, i naravno, kao po pravilu, ponovo zaspim... Mozda bolje da ni ne ukljucujem alarm, onda kad se probudim, moram panicno da iskacem iz kreveta, ubedjena da je vec strahovito kasno... a ispadne rano :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro!

Glavobolja od vina :lol: nisam odavno pio vino, lijepo dok se pije ali sjutradan bas i niej prijatno :D

Dina, steta sto nisi ostala da nocis :lol:

NSbeckie juhu, bravo, makar i sto si se prevarila, ali bitno je da vidimo napredak. :lol:

Zato sam se ja uspavao :D

Bombi, uzivaj us nijegu, grudvanje, sankanje :lol:

Vanilici cestitam rodjus i ovdje, ne znam da li ce vidjeti, ali srecnoooo!! :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
juhuuu... pa ti ces uskoro da prestignes i Mazu i mene u ranom ustajanju :giggle: Inace i ja ne volim da me budi alarm, to mi je tako stresno i ukljucujem ga bas kad imam neku veliku obavezu pa ne smem da zakasnim nikako...

Mazo,
znaci tako - mamurluk... ali vazno da je noc bila burna :opacupa: Mislim ako jeste, to ja onako pretpostavljam, pricaces mi... :D

I ja Vanilici i ovde cestitam rodjendan :rodjendan: Mada sumnjam da ce videti, vec dugo je nema na forumu i u kaficu... ali ko zna, mozda je prizovemo :)
By Bombina
vecer,kakav dan,pao sneg pa dosla sunce sve utopilo,puna voda..drugo danas je Vanili rodjis lepo sam poslala ,pametno sto ja saljem kad njoj svidi
Mala je stidljiva ,slatka,pametnica doktorka muzike
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
gde ti vidis sunce? Opet sneg :rida: Ali evo saljem vam jedno virtuelno sunce :sunce:

Ja sam inace proslih dana setala po hladnoci i evo sad sam se nahladila, probudili me bolovi u jajnicima... i sad sam besna na sebe i vreme jer sledece nedelje imam neke preglede a ko zna kako ce sad ispasti rezultati... no mozda se zalecim i oporavim narednih dana... Stoga jutros kuvam caj...

:jutro: :jutro: :jutro:
Korisnikov avatar
By Seaman
:zvizdi:

Ide mi se u grad, mozda bih mogao sjutra vece u klub. :dance:
By Bombina
Dina,bilo je posle podne bilo je sunce..ja citam vesti bogma kaze srbija nije asimatorska,
a mene diskirimisu sa hendikepom,sram!
ovim zakonom nije postovalo,jer oni naopako ide sve po starom
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro:

Sinoc sam se rano odlijepio od interneta :yay: i ustao sam prije 8 :) Sad se spremam za teretanu a kasnije cu do grada. :)

Bombi, ne nerviraj se. :mazi: Bice bolje :kiss:

Kuvam kaficu i caj za sve :kafa: :jutro:

Dina se uspavala :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
:kiss: od mene, sto rece Maza bice bolje :)

Mazo,
ides li veceras u klub? Ustala sam ja, malo se uspavala jer sam nocas zaspala tek u tri, zbog citanja krimi romana :doh: Sad sam se iznervirala jer mi maserka otkaza a nisam ucila odjutros, dolazi sutra... sad cu da ucim...

:cita:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne znam, ide mi se, ali me uvijek odbije kad pomislim da prije 4 ne mogu kuci. A ne postoji nocni za 16 i 83. :roll:
By Bombina
e,sad ja pisala Mazu,nije bio iznanedjen zbog dzeparosa,sto me devojka priblizila ,da se izvinjava i trazi,ukrali je,a ja odbila kazem nemam..
taj finalista je pobedio plavusan
Korisnikov avatar
By tintily
Dodjela samo da vas sve ljubim pa cu ici da spavam
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

E pa Mazo, da pocnes da radis uskoro pa neces imati te brige :fige: tj vracaces se taksijem.

Bombi, Tintily :grouphug:

Evo jutarnje kafice

:kafa: :kafa: :kafa:

I da tracamo malo... gledaste li sinoc izbor za Evroviziju? :novinar:

Ja sam bila uzasnuta, ne znam koja je pesma bila gora... :nono: Milan Stankovic lepo peva, ima ritma a i dobar stil, ali tekst je ocajan... mogu da zamislim kad se to prevede na engleski a ne verujem da ce nam i susedi glasati za to... Mislim da nece uci u finale... steta sto nije imao neku bolju pesmu...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobar dan :D

Valjda cu nekad da nadjem posao :lol:

I meni su pjesme bile uzasne, da ne spominjem da je cijela emisija licila na grand show :)

Ali sam navijao za Milana jer umije da pjeva, za razliku od Emine, a i mogu da zamislim prevod njene pjesme na engl :lol: musaka, tako da je bolje Beograd, balkan :D UZas!

:kiss: Tintly, Bombi :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Problem bi bio i sto kod njih mozda nema musake.... pa bi pesma glasila: krompir nize, nize nize, krompir :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
big big shhhhh :lol:

A ova Milanova pesma malo lici na onu od Rade Manojlovic - tamo gde se tri put ljube itd Steta sto nije ucestvovao na Grandu, tamo bi sigurno pobedio! Ali za evroviziju nije...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne znam ko predstavlja CG, moram da nadjem na youtube, bivsi cimer je sve pjesme skidao pa sam bio u toku, a sad nista od toga. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ne znam... Loni i ja smo gledali Doru i navijali za jednu mastovitu pemsicu ali izabrase nesto bzv... mada od nase tesko da moze gore da bude :lol: Procitah i da slovenacka pesma nije neka... Za CG ne znam, javi...
Korisnikov avatar
By Dina
Odoh Buba Lazo, Buba Mazo... moram da se nateram da ucim :cita:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!