Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
Djole i Djole,

sve znate :)

Volim vas, a vi volite Pariz i za mene :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
opa bato
Cestitam! ovo je diiiiiiiiiiiiiiiiiivno
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Hvala vam svima na lepim zeljama! Inner mi je dala u zadatak da docaram atmosferu za vreme i posle svadbe posto je ona jos u soku. Nije znala kakav je bracni zivot i koje je sve obaveze cekaju. :)

E pa da pocnemo..bila jednom jedna ljubav..i sad vi koji nas znate..svasta znate..vi koji nas ne znate..pricacemo vam jednog dana..(ne verujte svim pricama pogotovu ne ako ih prica Sunny Girl ili tek Skyen..ili Dragonite a tek Shmizlica..dakle nikom ne verujte)..i tako posle sedam gora, sedam mora, sedam godina i jednog kanala..mi smo resili da zaokruzimo jedno poglavlje naseg zivota i da nastavimo sa nasom ljubavnom pricom..

Oko svadbe smo se mnogo nervirale na pocetku..kume, kumovi..ko ce da bude ovo ili ono..kako sa roditeljima, prijateljima..sve je bilo previse komplikovano da smo umalo obe pobegle..a onda smo sve uprostile..resile smo da budemo sebicne i da nas dve uzivamo u tom danu..od tog trenutka je sve bilo lakse..

Kupile smo prstenje u Kragujevcu, gde su nas dve divne dame zamolile da se upisemo u knjigu uskoro vencanih. Nisu ni trepnule kad su nam dale razglednicu da ih obavestimo kad nam stigne prva beba da bi bam poslali poklon. To nas je uverilo da ima nade.

Da ne duzim previse, stigao je dan svadbe. Posto je vencanje bilo u 10am, Inner je bila zaduzena za sminku. U prevodu niko nije bio lud da ustaje u sest da bi sminkao dva kretena koji su resili da se vencavaju sabah zorom. Oni koji me ne znaju, mogu da zamisle kako sam ja strpljivo sedela dva sata. Oni koji me znaju, znaju da sam bila lisicama vezana za stolicu i to ne zarad moga zadovoljstva. Kapija je bila okicena cvecem. Inner je bila u beloj haljini, a ja sam bila u traditional english shooting suite. Mislim da je bilo ocekivanja da se i ja odenem u belo 'aljince, ali to se nikako nije slagalo sa mojim planom za dan. Kad je doslo vreme da se ide, popili smo po rakicu, i otvorili sampanjac. ovu taktiku preporucujem svima. Sve nam je bilo lakse nakon zdravice na prazan stomak. Inner je natukla plavu podvezicu. Imali smo i something old, something new, something borrowed and something blue. Onda smo izasli napolje na kapiju. Tu nas je cekala jabuka i vazdusna puska i pistolj u gepeku. Na zaprepascenje nekoliko komsija i nasih prijatelja, daje se na znanje da sam jabuku ubila na mrtvo vazdusnim pistoljem. Inner's kum David i dalje tvrdi da su mogli da me uhapse za posedovanje oruzja. :) ) nakon sto smo zavrsili sa kriminalnim radnjama, odvezli smo se u stilu i ko po jajima jer se David plasio da "juri vise od 30 na sat" u iznajmljenom Jaguaru (to nam je bio poklon od njega, ja i dalje tvrdim da je trebao da nam kupi escajg!!!) Ceremonija je bila u maloj sobici u opstini Canterbury, gde je maticarka bila nervoznija od nas. Pitala nas je neka pitanja i rekla nam da je ovo sad zauvek (ko da mi nismo znale) i onda smo razmenile prstenje i potpisale. A da, bio je i deo gde smo se ljubile. I neko nas je nazvao Mrs and Mrs..sto je bilo malo scarry..ali sad smo vec navikle :) Kad smo izasle iz zgrade posle ceremonije, svih sest ljudi koji su prisustvovali ceremoniji su krenuli sa bombardovanjem. Konfeti, latice mediteranskog cveca (jedna od nasih prijateljica je procitala na nekom sajtu da to rade u Srbiji :) ) i na kraju novcici i kume izgore ti kesa..nakon ovoga smo se odvezli do zamka u kome smo organizovali rucak..bilo je ruzmarina obavijenog srpskom zastavom i jorgovana, pijanista nam je svirao here comes the bride..sekli smo pravu cokoladnu tortu (not victoria sponge!!!) i Inner me je zgazila stiklom "sesnaesticom", kad se tad nisam razvela..necu skoro :) )) posle smo imale i wedding dance..James Taylor, " You've got a friend" :) )) ..pijanista nije znao "Something in the way she moves"..no nije imalo veze jer smo se nas dve vrtele u punom restoranu i uzivale..mislim da je i ostatak gostiju uzivao u cirkusu :) bukete smo bacale u basti..sa malog mosta..Bill je zaboravio moju gitaru u gepeku pa sam morala da improvizujem sa Ducicem za kraj ili pocetak..Sa njim smo pocele..sa njim i nastavljamo dalje..
Onda su nas onako pijane i raspilavljene ispratili na Eurostar na medeni mesec..jedino su falili trubaci i pevaljka..ali Skyen je obecala da kad dodjemo u Srbiju da ce da mi nadje pevaljku..i da cemo da razbijamo case..

Eto..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
:awesome:

ali :awesome:

a ovo tek :]
Originally posted by ms-dynamite

Kupile smo prstenje u Kragujevcu, gde su nas dve divne dame zamolile da se upisemo u knjigu uskoro vencanih. Nisu ni trepnule kad su nam dale razglednicu da ih obavestimo kad nam stigne prva beba da bi bam poslali poklon. To nas je uverilo da ima nade.

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by ms-dynamite

Hvala vam svima na lepim zeljama! Inner mi je dala u zadatak da docaram atmosferu za vreme i posle svadbe posto je ona jos u soku. Nije znala kakav je bracni zivot i koje je sve obaveze cekaju. :)

E pa da pocnemo..bila jednom jedna ljubav..i sad vi koji nas znate..svasta znate..vi koji nas ne znate..pricacemo vam jednog dana..(ne verujte svim pricama pogotovu ne ako ih prica Sunny Girl ili tek Skyen..ili Dragonite a tek Shmizlica..dakle nikom ne verujte)..i tako posle sedam gora, sedam mora, sedam godina i jednog kanala..mi smo resili da zaokruzimo jedno poglavlje naseg zivota i da nastavimo sa nasom ljubavnom pricom..

Oko svadbe smo se mnogo nervirale na pocetku..kume, kumovi..ko ce da bude ovo ili ono..kako sa roditeljima, prijateljima..sve je bilo previse komplikovano da smo umalo obe pobegle..a onda smo sve uprostile..resile smo da budemo sebicne i da nas dve uzivamo u tom danu..od tog trenutka je sve bilo lakse..

Da ne duzim previse, stigao je dan svadbe. Posto je vencanje bilo u 10am, Inner je bila zaduzena za sminku. U prevodu niko nije bio lud da ustaje u sest da bi sminkao dva kretena koji su resili da se vencavaju sabah zorom. Oni koji me ne znaju, mogu da zamisle kako sam ja strpljivo sedela dva sata. Oni koji me znaju, znaju da sam bila lisicama vezana za stolicu i to ne zarad moga zadovoljstva. Kapija je bila okicena cvecem. Inner je bila u beloj haljini, a ja sam bila u traditional english shooting suite. Mislim da je bilo ocekivanja da se i ja odenem u belo 'aljince, ali to se nikako nije slagalo sa mojim planom za dan. Kad je doslo vreme da se ide, popili smo po rakicu, i otvorili sampanjac. ovu taktiku preporucujem svima. Sve nam je bilo lakse nakon zdravice na prazan stomak. Inner je natukla plavu podvezicu. Imali smo i something old, something new, something borrowed and something blue. Onda smo izasli napolje na kapiju. Tu nas je cekala jabuka i vazdusna puska i pistolj u gepeku. Na zaprepascenje nekoliko komsija i nasih prijatelja, daje se na znanje da sam jabuku ubila na mrtvo vazdusnim pistoljem. Inner's kum David i dalje tvrdi da su mogli da me uhapse za posedovanje oruzja. :) ) nakon sto smo zavrsili sa kriminalnim radnjama, odvezli smo se u stilu i ko po jajima jer se David plasio da "juri vise od 30 na sat" u iznajmljenom Jaguaru (to nam je bio poklon od njega, ja i dalje tvrdim da je trebao da nam kupi escajg!!!) Ceremonija je bila u maloj sobici u opstini Canterbury, gde je maticarka bila nervoznija od nas. Pitala nas je neka pitanja i rekla nam da je ovo sad zauvek (ko da mi nismo znale) i onda smo razmenile prstenje i potpisale. A da, bio je i deo gde smo se ljubile. I neko nas je nazvao Mrs and Mrs..sto je bilo malo scarry..ali sad smo vec navikle :) Kad smo izasle iz zgrade posle ceremonije, svih sest ljudi koji su prisustvovali ceremoniji su krenuli sa bombardovanjem. Konfeti, latice mediteranskog cveca (jedna od nasih prijateljica je procitala na nekom sajtu da to rade u Srbiji :) ) i na kraju novcici i kume izgore ti kesa..nakon ovoga smo se odvezli do zamka u kome smo organizovali rucak..bilo je ruzmarina obavijenog srpskom zastavom i jorgovana, pijanista nam je svirao here comes the bride..sekli smo pravu cokoladnu tortu (not victoria sponge!!!) i Inner me je zgazila stiklom "sesnaesticom", kad se tad nisam razvela..necu skoro :) )) posle smo imale i wedding dance..James Taylor, " You've got a friend" :) )) ..pijanista nije znao "Something in the way she moves"..no nije imalo veze jer smo se nas dve vrtele u punom restoranu i uzivale..mislim da je i ostatak gostiju uzivao u cirkusu :) bukete smo bacale u basti..sa malog mosta..Bill je zaboravio moju gitaru u gepeku pa sam morala da improvizujem sa Ducicem za kraj ili pocetak..Sa njim smo pocele..sa njim i nastavljamo dalje..
Onda su nas onako pijane i raspilavljene ispratili na Eurostar na medeni mesec..jedino su falili trubaci i pevaljka..ali Skyen je obecala da kad dodjemo u Srbiju da ce da mi nadje pevaljku..i da cemo da razbijamo case..

Eto..
Čestitam! Ovaj post je nešto najlepše što sam pročitala na GS forumu u poslednjih nekoliko meseci. Samo nek potraje! :carica:
Korisnikov avatar
By Blady
Cestitam, i zelim vam sve najlepse... slike su super :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da je ovo nesto o cemu svaka devojka sanja :) ma kolko to neke poricale

cestitam i extra sto ste to iskustvo podelile sa svima nama :awesome: zelim vam da se volite, mazite i pazite ceo zivot, a da prvenstveno verujete u to sto imate :) onda ce sve biti lakse :)
Korisnikov avatar
By Dina
Divno si nam opisala Ms dynamite... :klap:

Ovaj kompjuter mi je nesto zatamnjen pa moram da udjem sa drugog da vidim i slicice, sad vidim samo vencanicu od Inner...

Zelim vam puno srece jos jednom :pivce:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mnogaja ljeta :)

Cestitam... proslavile smo u vase ime...
... kad dodjete do beograda.. slavimo opet :)

Kisses
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by confinatti

Sto?Pa radostan sam :nokti:
da, zaista je mucna i prezira vredna cinjenica da tamo negde postoje lgbt ljudi koji su toliko out i koji se osecaju toliko dobro u svojoj kozi te zive jedan neopterecen i ispunjen zivot... zamisli drkost, kupile burme u kragujevcu, srbija...

@the newly weds - :lol: for the not-the-victoria-sponge bit... sure if a carrot cake is a cake, victoria sponge is a massive treat. you guys were just being decadent ;)
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
[/quote]

@the newly weds - :lol: for the not-the-victoria-sponge bit... sure if a carrot cake is a cake, victoria sponge is a massive treat. you guys were just being decadent ;)

[/quote]

I know! We were told that in no uncertain terms! Almost had an international incident on our hands...but then they all tucked into chocolate and that was the end of victoria sponge saga.
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by Andjelika

Mnogaja ljeta :)

Cestitam... proslavile smo u vase ime...
... kad dodjete do beograda.. slavimo opet :)

Kisses
Hvala puno..zaboravila sam da pomenem da je grupa navijaca organizovala terevenku u Bg da proslavi nasu svadbu tog dana. Bilo je kokica i 3D naocara i svacega necega sto nije za pominjanje :) Hvala vam puno sto se radovale sa nama! i definitivno cemo slaviti opet cim se domognemo Bg-a.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by confinatti

Sto?Pa radostan sam :nokti:
ej ako ne znas da se radujes, idi iz teme, sada vec i mene nerviras sa komentarima...
u stalno si u zenskim temama... ajde bre vise..
Korisnikov avatar
By zboO
BIIIG KISS za obe i veliki pozdrav...

(a ti inner bi mogla malo da se aktiviras na onom last.fm-u da znam da si ziva) :D

:zbunjena:
Korisnikov avatar
By Skyen
Skyen vec uvezbava repertoar, samo da se zna. Pa pre nego krenemo da skidamo pevaljku, ja cu u pijanom stanju da zabavljam svatove, uz strane i domace sevdalinke!

A onda ce mlada da nas mrzi, dok ti i ja obradjujemo doticnu (onu iz prvog pasusa, ja malo vise, ti si udata!) Mora da bude neka dobra, kvalitetna, jelte, vokalno ;)

E dosta od mene, kradem vam post :D

Like a fairytale :*
By Bombina
Drage moje Ms dinamite i Inner smile,ooo dugo nismo te cule,ni videle,ni Inner smile nisam cula ni javljale,ja sam bila zauzeta ,haosu sam zbog fax ,ispita,itd....OOOOOO VIdi vidi sokirana sam da ste vencale,znala sam da cete vencati negde,bla bla ,bla
onda bolje da inner smile da zamolim da mi posalje imejl da njoj javim ,zbog mene imala sam toga da nju napisem
veoma mi je drago da ste lepe i drage,auuu Inner nije kao pre,i ja
Bombina nije vise ista kao pre,nisam vise punacka...sorry
moja promena je drugacije,vreme ne vracam se unazad,na silu...pu, pu, kada budete dosla u Srbiji da me pozovete i da se vidimo ..
moje cestitke o ispunjenom zelju u dugodisnjem braku,da cete imate lep savrsen brak
pozdravljam vas dve ..ljubim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!