Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Pozdrav kafićani.

Dina, mani se malog ekrana! Nestalo šumadijskog čaja! Kako ću po ovoj hladnoći kući nezagrejan?
Korisnikov avatar
By Dina
Dobar dan!

Tot,
vidim da nema... hm... Meni danas nije dobro, Maza bi mogao u nabavku... :lukavi:

Moomooo :yay:
Bas si me obradovao... razmisljala sam - pocinjemo novi kafic a nema tebe i Vanilice pa nije kao nekad... kad evo tebe :hug: Nadam se da ce i Vaniica svratiti... Kako ste?

Pozdravi za Mazu, Bombi, Sprintera, Singija *iako je iz suprotnog tabora* i ostale kaficanke i kaficane :grouphug:

Marej se bas nije potrudio da nam ulepsa dan :durenje: Ali dobro, mislim da se Nole danas najvise radovao, posto mu je omogucio drugo mesto :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Tote :sesir:

evo saljem ja avionom iz Cg, tako da ubrzo stize. :D

Ja malo pomazem sestri oko posla, ali srecom imam net pa ubijem vrijeme. :)

Inace nesto i ne izlazim, uglavnom setnja pored mora, ali bolje i pored nego u more. :lol:

Ipak je jos rano za kupanje:seaman:
Korisnikov avatar
By Dina
Mooooreeee... kako bih se rado ja setala pored mora... :nazalost: Mastam da jednom dodjem van sezone na more, ali ko zna da li cu to nekad ostvariti...
Korisnikov avatar
By Seaman
Mogla si milion puta kod mene, ali Dina lijena. :D

Svi zaspali a ja u mraku tipkam, i gledam seriju nesto kao ljubav.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Najgore je sto mi se ne dolazi u BG, za sada ne osjecam potrebu.

I nesto sam lose volje..
Korisnikov avatar
By Tot
Stvarno Dina, ne bi smela dopustiti sebi takve izlive malodušnosti. Ne priliči jednoj supermoderatorki. Kadra si ti i na Mount Everest da se popneš pa što se ne bi kupala zimi u moru! ;)

Seamane, dok je tvoj čaj stigao, već se ohladio. No dobro, stavićemo ga u frižider, valjda neće smetati; a sutra da se podgreje. Drago mi je da si dobro i nadam se da si istrenirao onu dečurliju oko tebe da ti ne skaču po živcima ;)

Vidim ja, ako ne doletiš brzo ovde iz CG, Dina će nas odvići od alkohola.
Korisnikov avatar
By Dina
Nasa draga kaficanka Bombi dobila ni manje ni vise nego desetku... jao sto sam se obradovala... :klap:

Bombi,
cestitam jos jednom i naravno zurka u kaficu, mada kako si ti pocela da dajes ispite, ima da bude zurka stalno... ali neka... :)

:yay: :dance: :dancingfever: :hug: :njami:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo, Tot,
Nije lenjost, ni malodusnost, naprotiv... znaci da imam drugih obaveza, ciljeva i prioriteta kad ne mogu da idem na odmor van sezone. Ali ne znaci da nece biti u buducnosti... Cak ako mi se jedan drugi plan ostvari, a valjda hoce, u nizu narednih godina me ceka mirno letovanje van sezone te eto prilike da se i ta zelja ispuni...

:kupanje:

Ja dosla sa posla pa i sad nesto radim vezano za to, uh... :sigh:
By Bombina
hvala dina,ja pisala mazu,pao padove he he
Jeste uspela sam ono sto sam ucila celu noc,imam dalje dva poslednja ispita
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo Bombi :yay:

cestitam. :)

Tot, ne pamtim kad sam zadnji put popio nesto zestoko, bio bi red da se zalije kad dodjem. :)

Dina ako dodjes na more u pratnji, ti i ja u provode a ostali neka se snadju. ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
daces ti i to, ne sumnjam...

Ujka Mazo ;)
slazem se! Mada, mislim da cemo napraviti plan pa da izlazimo na smenu, izvlacimo slamcice pa ko izvuce najkracu ostaje kuci uz :beba: :beba: a onda neka su mu Bog i Boginja u pomoci... :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dopada mi se veliki brat, super ekipica. :D
Korisnikov avatar
By Tot
Čestitam bombice, :zvezda: :zvezda: :zvezda:

Seamane, obavezno mora da se cvrcne!

:rambo:

Dina, što se malodušnosti tiče, vidim da si pored moderatorske pozicije namerila i ministarsku da uhvatiš tako da sam promenio mišljenje.

Budite svi dobro raspoloženi.

:)
By Bombina
Hvala Tote,pozovi Simora da cuje on na mene makar silu,evo ja sam provela sa kumom da se dogovaram ovih dana cu ici u teretanu,malo da se odmorim od ucenja,da bacim energije ne zahtevno na net
Korisnikov avatar
By Tot
Bombice, čujem pripremila si šumadijski čaj ali vidim nema ovde nikoga sem tebe i mene. Pa da nazdravimo za dobrobitije pre svega moje i tvoje a zatim i ostalih ljudi plemenitog srca.

:snob:

Nego da vam ostavim ovde priču o jednom mom današnjem mogućno tragičnom nesporazumu koji sam imao sa jednom str8 prijateljicom. Moderatorka zna da nisam ljubitelj Karleušine poezije, međutim danas me zove pomenuta prijateljica i šalje mi tokom razgovora da pogledam neku parodiju na Karleušin spot 'Insomnija'. Tamo se očigledno parodira njen friendly stav sa neka dva masna i neumivena imbecila. Bio sam prvo prisiljen da branim njen muzički integritet što nisam sanjao da ću ikad raditi.

Očigledno je bio povređen moj gay ponos. Osim toga, rekao sam joj da je nemoguće da bilo koji gay tip izgleda onako prljavo i zapušteno, te da ja bar takvog nisam upoznao. Izgleda da sam joj održao predavanje, moguće oštrijim tonom.

Poslao sam joj tekst i muziku Lily Allen 'Fuck you' a ako budem imao snage i volje da se dalje s njom mlatim moraću je dekontaminirati Albinovićem i ostalim zdravo pederizovanim turbofolkom.

Šta savetuješ Dina?

Sve manje se družeći sa strejterima izgleda da sam izgubio osećaj koliko se mora sa njima delikatno pristupati :lood:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:sesir:

Pijem :kafa: , pa sam pomislio da bih mogao i ovde jednu virtualnu. :D

Konobarica Dina, domacin? Ima li posluge? :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobar dan!

Tot,
sto se pozicija tice ambicija je moje drugo ime ;) Obradovah se sto sam i ovog puta visestruka ministarka :cheer: Jesi video da sam i ja tebi dodelila ministarstvo? Sto se muzike tice, to bolje Maza da savetuje. Ja valjda jedina nisam odgledala tu "insomniu" a kamoli parodiju na to...

Mazo,
i ja pratim vb, nadam se da mi nece preci u naviku :roll: U svakom slucaju interesantno mi je dok je Boki tu a posto osecam da ce njega brzo da se rese tu ce verovatno biti i kraj gledanja... Jesi primetio da se siromasni bolje zabavljaju, bar tako se meni cini?

Bombi, Singi, ostali kaficani i kaficanke pozdravcici :grouphug:
Korisnikov avatar
By Tot
Brzi pozdrav kafićanima. Ovoga puta samo jaka kafa, ne i šumadijski čaj.

Seamane, pozvan si da se izjasniš o pitanju koje sam postavio kako ti je naložila Dina!

Hvala na resoru za vere, Dina. Zahvalan i zato što tamo neću morati puno da radim :klap:

Zaista misliš na mene, kao i uvek ;)

:kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Nema na cemu Tot :kiss: Verujem da ces biti odlican ministar :)

Evo popodnevne kafice

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
:sesir:

Skidam filmove koji su nominovani za Oskara. Sinoc sam odgledao Avatar i odusevljen sam. Obozavam takve filmove. :love:

Dina,

ja navijam za siromahe i a bolja mi je ekipa od onih drugih. Boki favorit, mada sumnjam da ce izdrzati.

Tot, bojkotujem temu ministri, jer kad vidim koliko je na ovom forumu prepirki, ne bih nikome dao vlast. :lol:

Pozdrav za sve :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
... sem Dini - rece Maza :lol:

Ako ti je film tako dobar pogledaj ga u bioskopu, tek tamo bi se odusevio... Imas temu o njemu u kulturi a i o vb u trachu. I ja navijam za Bokija, eno tamo i u toj temi...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dini pogotovo ne bih, s obzirom na to da nije spremna na mito i korupciju, pa se ne bi snasla u nasem sistemu. :lol: A i imas previse obaveza :lija:
Korisnikov avatar
By Dina
Rodjena sam za vlast... U proslom zivotu sigurno sam bila Ana Bolen :kralj:

Nema veze, drugi forumasi i forumasice prepoznali su moje talente pa sam vise puta nominovana za ministarku raznih resora :veverica:

Bice opet Din(k)a ministarka!
Korisnikov avatar
By Seaman
Drzi se ti obaveza koje imas. :lol:

Forumasima ne bih dao ni dvije nacrtane ovce, jer bi izgubili jednu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Jao idem sad... zaboravih na obaveze...

Nego Mazo kad ti dolazis? Je li sitno da odbrojavamo?

Citam danas dolazi Kuznjecova, Klejbanova, Pavlicenko, bez Jece nemaju nikakve sanse... ma bolje sto ne idemo, samo bi se iznervirali, katastrofalno ce da izgube...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!