Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Bombina
uh ja ustajem svake godine u sest ujutru u bre
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Srecan 8-mi mart :cvetduga:

NsBeckie,
ja se to bas ne slazem za unutrasnji bioritam, mislim da je vise to do onoga kako ko sebi odredi tj kako smatra da je dobro. Ako ne svesno onda i nesvesno, cim neko kaze - pa to meni lezi, pa ja to oduvek tako, navikao-la sam, ne mogu drugacije itd sugerise sebi da tako zivi ili bar nema dovoljno volje da promeni bioritam. Jedno je nauceno u detinjstvu, moja majka je nalikovala Mazi :lol: Mi mali regruti morali smo da ustajemo rano i samim tim da lezemo ranije :pionir: Ona je osudjivala rodjake koji pustaju decu da se razvlace po krevetima do podne. Ja sam jedno vreme tamo kad sam uspela da se izbavim od njenog strogog rezima zivela nocu a spavala danju. I mislim da je to meni kao licnosti bas lezalo, zato i mislim da to nije do nekog uklapanja ili bioritma. Lezalo ne lezalo, cim sam shvatila da takav ritam zivota nije dobar vratila sam se na rano ustajanje i od tada je tako...

Mada jutros ustadoh nesto kasnije i propustila sam dodelu oskara sasvim... Ima li veceras neka emisija o tome?

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro i srecan vam 8 Mart! :yay:

Sinoc sam cekao dodjelu oskara, docekao pocetak i otisao da spavam. :smeh:

Ali sam jutros pogledao ko je dobitnik, drago mi je zbog Sandre Bulok :yay: , pogoto sto je dan ranije dobila nagradu zlatna malina, kao najgora glumica i sto je jako neobicno isla je da primi tu nagradu :)

Sad cu da klopam pa u :teg:
Korisnikov avatar
By Dina
Sandra Bulok dobila oskara? Jupi :yay: Ma bice sigurno veceras neka emisija, uvek bude... Mada ja volim da gledam uzivo, ali nema veze...

Za tebe Mazo znala sam! Maza sinoc javlja da gleda ovaj film pa onaj, priprema se za oskara... I ja bas razmisljam - odgledace sve te filmove i zaspati... kad ono - bi tako :giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mazina posla :lol:

Jednom cu i ja da prosetam tim crvenim tepihom, makar kao decko nekog glumca :superstar:
Korisnikov avatar
By Seaman
:sesir:

Dzordz Klunija :lol: a mislim da imam sanse i kod Bred Pita, kad tad ce da pukne veza sa Andjelinom.

Mada u principu nije ni bitno koji je glumac u pitanju, samo da mi dupe vidi crveni tepih. :lol: Posle cu da ga sutnem.:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Samo da dupe vidi crveni tepih, i da Pit vidi dupe. :smeh:

Pa, zar nije vec pukla? :hmm: Daj, kupuj brze kartu, bre! Ipak je on Bred, bice grabeza! :kokice:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma pogledao bih i ja njegovo dupe :lol:

Neka on mene lovi, necu ja njega :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da su to lazne vesti o pucanju veze Andjeline i Breda... zavrsice se usvajanjem jos jednog deteta :lol:

Ali Maza neka ceka, mislim da ima realne sanse kad Bred pobegne iz tog obdanista :lol: :gatara:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja ne zelim djecu, tako da ne brine :lol: Mora da je mnogo voli cim trpi svu tu djecu :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
ne pricaj bezveze... kako ne zelis decu? :bic:

U vreme kad ja nisam htela decu Maza mi je sedeo na glavi da cu se kajati, zaliti, deca su smisao zivota... itd... pa kad je mene ubedio sad bi da se izvuce...

E ne moze :sudija:

Nadam se da ce Bred povesti neko dete... pa jedno troje, nije mnogo... zna Maza oko dece :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa ko ti je kriv kad si nasjela na stari stos kukavicje jaje :lol:

Ono sto ne zelis sebi, uvali drugima :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Moram da spremam rucak :roll: a nema singidunuma da mi pomogne. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
A to je bilo :tuc:

Inace bilo je to stalno pricanje... Mazinoj mami dodje komsinica koja nije imala decu jer nije htela ali sad se kaje no prosle su godine... I tako Maza onda mene pocne da ubedjuje da ja hocu decu samo ne znam da hocu ali posle cu se kajati itd itd... Inace pored Mazinog pritiska drugi pritisak koji deluje su moje drugarice koje su dobile decu a to su sve moje skolske pa kad im se pojavim a one, moras da rodis, sa kim ce moje dete da se igra... A pre neki dan mi je kuma rekla da ne zove na rodjendan kumceta drugarice koje nemaju decu ali ja da dodjem, to u istoj recenici kaze, mene valjda vidi kao nekog ko ima dete mada deteta nigde nema.. :smeh: Ali valjda sto sam kao Georgina trudna poslednje tri godine, pa svi vec vide nepostojece dete... :lol: Ali kad bude jednom postojalo tako cu ja da pritiskam Mazu - sa kim ce moje dete da se igra... kad Maza kaze da ima drugu decu ja cu da kazem da ono samo trazi dete od ujka Maze i da je ono kvirce pa nece sa strejtercicima da se druzi, nemaju zajednicke teme, tako da Maza mora da pribavi drugo kvirce...

:lija:
Korisnikov avatar
By Seaman
:smeh:

Ako budem imao svoju djecu, necu imati vremena da setam tvoju. :lija:

Bas sam se prejeo. :vezan:
Korisnikov avatar
By Dina
Ma bicemo jedna velika srecna porodica :grouphug:

Mi odrasli cemo da pricamo, a kvir deca tamo neka se igraju... svako sa svojim drustvom...

Idem sad da malo sredim kucu :mete: , Loni je otisao u kupovinu, drzite palceve da dobijem nesto lepo za 8. mart... :fige:

Mazo :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dopada mi se ta ideja, neka se igraju, sta cu im ja. :lol:

Drzim fige da dobijes nesto veliko :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Srecan 8. mart :)

i ponovo ustadoh kasno, k'o za inat... kako ne mogu sebe da nateram da ustajem rano? grrmrmsjhhsagbcycvyuafbgrhgrrr e, tako, a sad cu da poslusam dinin savet i da se preokrenem :D tj. promenim neke navike... krajnje je vreme

sto se tice Oskara, ja navijala za Meryl Streep... ali nisam gledala film sa Sandrom Bulock, mozda ga je ipak ona zasluzila, a videla sam deo njenog govora, svi je hvale kako je odrzala najbolji govor, izazvala i smeh i suze.... slatka mi je ona :love:

drago mi jako i zbog dobitnika za najbolju sporednu musku ulogu, zaboravih kako se zove, Austrijanac, prva holivudska uloga i odmah Oskar, svaka cast :up: Evropa stvarno ima kvalitetnih glumaca (i glumica, naravno) ali nekako nisu poznati, i to je steta.... zato mi je bas drago zbog ovog uspeha
By Bombina
dobro vecer,srecan osmi mart,inace sam cula za oskara koja je dobila Samdra Bulok,nije lose ,a drugi je dobio kako bese film,pa cu naravno uskoro da gledam novi film koji su navodno snimali nove filmove,nadam se da cu ocekujem da ce pojaviti na cd u video nego na reklami
Korisnikov avatar
By Seaman
nsBeckie,

pogledaj film sa Sandrom Bulok, mozda ti se dopadne, drago mi je zbog nje. Ja nisam pogledao film sa Meril Strip, mada mi je jedna drugarica rekla da nije nesto, ali ipak cu da ga pogledam ovih dana.
Sto se tice sporedne muske uloge, u pitanju je glumac Cristoph Waltz, i sjajno je odigrao u filmu Inglourious Basterds. :) Slazem se da u Evropi ima dosta dobrih glumaca. :)

Sto se tice ustajanja :bic: mijenjaj navike :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Draga Bombi i tebi preporucjem da pogledas filmove, ima dosta dobrih. Ja sam ih skidao sa interneta.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Stigla Sandra :love: Oooo ovo je vec vizuelni dozivljaj pa da se i ne primeti gluma :lol:

Ja nisam gledala film ali Maza kaze da je odlican. Sad sam gledala dodelu oskara, tj skracenu verziju. Meril Strip je inace moja omiljena glumica ali sad sam vec znala da je Sandra dobila oskara...

Ns Beckie,
javi kako teku pokusaji promene bioritma :)

Maza, Maza :kiss:

Bombi :hug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro,

nikako da odem do prodavnice, vidim sa se njisu grane sa obliznjeg drveta :lol: pa je vjerovatno hladno. :D

Ipak cu morati, ako mislim da jedem. :D

DIna :kiss:

Kaficani, kaficanke :kiss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
javi kako teku pokusaji promene bioritma :)
Ne bas nesto sjajno. Legla u 2, zaspala jos kasnije, i ustala u 11. :smeh:

Moze jedna nes kafa pa krecemo u nove pobede :) salim se, ali posto je danas poslednji dan novosadskog sajma knjiga, mogla bih da se mrdnem i odem da vidim sta ima

p.s. hvala na fotki - Sandra je :klap:

pozz svima :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Evo kafica :kafa:

Dobro, nije lose, sjutra ustajes u 10h :D

Uzivaj na sajmu, mogao bih i ja konacno da mrdnem iz kuce. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam tek skoro dosla sa posla, premorena sam uzas :hypno:

Ns Beckie,
sto kaze Maza - malo po malo... da te utesim - ja posle nekoliko godina tog nocnog zivljenja a spavanja danju nisam devet meseci mogla da se vratim u normalu, bar da konstantno lezem ranije a rano ustajem... Ali imala sam jak motiv tj pocela sam da radim, pa i ako nocu nisam spavala ili nisam dovoljno morala sam na posao :zeva: Sem toga primenjivala sam male trikove za koje sam cula da su dobri za eliminisanje nesanice - npr da pidzamu ili spavacicu oblacim pred spavanje i skidam cim otvorim oci, isto krevet odmah ujutru se namesta i razmesta se pred spavanje, spavanje i ustajanje uvek u isto vreme, ako ne mogu da spavam lezim u krevetu (time se organizmu salje poruka - sad spavas, sad ustajes) onda da prostorija mora biti dobro provetrena, a posteljina sveze oprana, onda sam pila secam se neki caj za umirenje pred spavanje a jelo nikako, bilo je tu sigurno jos toga, sad se ne secam... ali na kraju sam uspela da spavam i ustajem kako sam zelela a neke od ovih stvari sam i danas zadrzala, cak i preterano, pa nije lako ziveti sa mnom :lol: Loni kaze da kad je kod mene hoce da dobije upalu pluca jer ja samo vetrim i otvaram prozore i terase, kao da zivimo napolju :D a cim ustane iz kreveta bacam i njegovu pidzamu i posteljinu na pranje a moju da ne pricam, dobro i stigne do kreveta :lol:

Jesi kuupila neku knjigu na sajmu?

Maza danas uzivao u Smajliju i buni se sto je sam, a ja sirota prevodim nesto i to nesto ubi boze dosadno, radim, crkoh... jedva cekam da i Maza pocne :tuc:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bilo mi je dosadno jer su oko mene bile skoro sve leze, a kad god odem sa nekim, bude singl muskaraca, ali tada ne mogu da ocijukam jer slusam sagovornika. :lol:

Pih :D
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

E kakva je to sudbina... ali veruj mi da ti je bilo bolje nego meni sa onim prevodom :oklagija:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!