Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
quote]Originally posted by nsBeckie

Tote, sta ti se desilo sa rukom? :(

[/quote]
Originally posted by Bombina

dobra vecer,ns beckie takodje,sta je sad,sa totem? kakva ruka su spominjali? Je li slomljen?

tote,kako ti je?sta ima novo? dugo nismo cule,kad cemo na caj? evo ja zavrsavam se do cetvrtog,mogao si nama na caj?

Dobro vece :)

Okliznuo se na led i povredio saku. Jedna koščica slomljena. Mozda cu ovaj gips morati da nosim do kraja februara. Ali ok otkako su imobilisali ne boli nista.

Bombina, ne znam ti sad reci za caj. Naci ce se neka prilika.

Pozdravljam vas sve :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :kiss:

Nije me dugo bilo, obaveze ;)

Tot, bice sve kako treba. Evo caj na racun kuce :)

:jutro: :kafa:

Pozdrav za sve kaficanke i kaficane. :grouphug:

Dina uci pa ne dolazi u kafic. :)

Kakav dan :sunce: :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Ucim i bolesna sam... sreca da je Maza skuvao caj :jutro: Lepo sto je lep dan mada mi ne znaci mnogo... ali bar lepsi pogled kad pogledam kroz prozor...

Nego Mazo ima li nekih novosti? :lija:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaljubio sam se :lol:

Nego polako, tek smo poceli.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Kako ide ucenje? Kad ti je ispit? :)

Steta sto ne mozes da setas, predivan je dan.
Korisnikov avatar
By Dina
To sam htela da cujem... Ja sam naravno znala novosti ali sam htela da Maza objavi :veverice: Juuuupiiiiii.... Nadam se da je najzad princ stigao :molise: i da cu postati kuma :kolo: ali da ne zurim, toliko puta se vec radujem unapred kad ono konj namesto princa :durenje: Neka se deckic pokaze prvo :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Nadam se i ja, mlad je, ali nikad se ne zna. :) :fige:

Polako...

:kolo: :lija:

Sta ces da obuces na vjencanju? :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Kako ide ucenje? Kad ti je ispit? :)

Steta sto ne mozes da setas, predivan je dan.
Ucenje srednja zalost... za ispit rekoh ti kad je... :tuc:

I meni zao, prodje mi zivot u ucenju, ali hajde doci ce i tome kraj...

Mastam da Loni i ja kad zavrsim sa ispitom odemo na Kubu pa me to drzi, prosle godine nam se izjalovilo ali valjda ove god nece...
Korisnikov avatar
By Dina

Polako...

Sta ces da obuces na vjencanju? :smeh:
Auh samo da dodje, smislicu nesto :leviathan: Neku haljinicu cu da kupim... hoce li biti leti? A mladozenje? Hocete li obojica u odelima?
Korisnikov avatar
By Seaman
Bilo bi lijepo. :fige:

Izvini, spremam dorucak pa nisam pri kompu :)

Odoh sad :bye:
Korisnikov avatar
By Dina
Nema Maze...

Zaboravih Tota da pitam kako izlazi na kraj sa rukom? Kad skidas gips?

Odoh sad nazad na ucenje... pozdravcici :grouphug:
By Simor

Zaljubio sam se
:mazi: :kolo:

@Dinojka, kako ti se dopada ekranizacija Foletovih "Stubova zemlje"? Ja sam totalno zaboravio da je B92 najavljivala da će to emitovati tako da sam propustio prve dve epizode.
Korisnikov avatar
By Tot

Polako...

Jao Seaman, pa što si tako tajanstven? Nema polako nego navali na njega kao vucjak!

Šalim se :)

Popicu pivce iznimno u ovo doba radi uspesnog razvitka vaseg odnosa. :pivce:

Dina, sutra na rtg pa prekosutra na kontrolu. Spreman sam da nosim do kraja februara. Tako mi je bar receno u startu. Javicu.

Sve vas pozdravljam :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Simor

Zaljubio sam se
:mazi: :kolo:

@Dinojka, kako ti se dopada ekranizacija Foletovih "Stubova zemlje"? Ja sam totalno zaboravio da je B92 najavljivala da će to emitovati tako da sam propustio prve dve epizode.
Ja sam odusevljena! Likovi su tacno kako sam ih zamisljala kad sam citala knjige. Isto sam zaboravila da gledam kad je bila prva epizoda ali od druge pratim... Kakvi su tvoji utisci?

Tot,
drzim palceve da gips odleti i ranije :fige: Javi svakako...

Maza je izgleda poslusao tvoj savet :giggle: Poslednja je poruka bila da sprema pizzu jer mu dolazi dragi i od tada je nestao... Uopste ne odgovara na poruke, cak ni na pitanja o tenisu...
By Simor
Originally posted by Dina

Ja sam odusevljena! Likovi su tacno kako sam ih zamisljala kad sam citala knjige. Isto sam zaboravila da gledam kad je bila prva epizoda ali od druge pratim... Kakvi su tvoji utisci?
U! Pa onda sam propustio tri epizode! Naime, tokom januara sam video najavu za tu seriju i onda sam je potpuno izgubio iz vida, da bih u petak uhvatio kraj, ja sam mislio druge, epizode. Baš mi je krivo, pošto sam pročitao "Stubove zemlje" i dopala mi se knjiga (nisam još pročitao nastavak - "Svet bez kraja" - ali pošto si to poklonila Totini za rođendan, moraću da pozajmim od njega i da pročitam).

Inače, video sam fotke iz serije i baš mi izgleda dobro odrađeno: http://www.b92.net/tv/stubovi/wall.php
Korisnikov avatar
By Dina
Simore,
obavezno procitaj i drugi deo, jako je zanimljivo... Jesi li procitao "Cavke"? Iako sam citala vise Foletovih knjiga ta mi je nenadmasna jer ima bas bas dosta gay i lezbo momenata, a i glavne junakinje su zene sto nije tako cesto... I u "Stubovima zemlje" ima nekih gay desavanja mada ne toliko, ne znam samo koliko ce ih biti u seriji. U prosloj epizodi bila je slatka scena kad mali Dzonatan objasnjava Tomu graditelju da svestenik koji ga neguje nije njegova majka :giggle: i jos jedan momenat kad se majka onog crvenokosog junaka, sad zaboravih ime :kesa: raspituje je li nasao nekog ljubavnika u manastiru... Inace Tot mi je rekao da su izasle nove Foletove knjige, pa nameravamo da se snabdemo :yay: Tako da pozuri sa pozajmljivanjem i citanjem jer ce pristici vec i nove knjige ;) :cita:
By Bombina
dobra vecer, :klap: :klap: sad ste culi vesti za mene,zna maza i dina,skoro loni malo je prisluskio se
Iju Simore da li sam citala te foletove knjige,prvi put sad bas zanima,jer ima na prevodu a prosli put sam gledala jedan put lez i gej na kanalu avali,drugo nisam to cula cavke
pogledati cu kakav je to cilj
medjutim sam na pauzi na dve nedelje bez ucenje,uzivam i citajuci knjige paulo koeljo (Andjeo Cuvar)
lepa mnogo prica nego alhemicaru
By Bombina
Mazooo dolazi ovamooo :spank: kad je pice ccc
By Simor
@Dina, čitao sam "Čavke". Pa, Tot i ti se toliko trubili o tome na forumu da se je moralo pročitati. :smeh: Svidela mi se knjiga i primetio sam da volim šijunske romane, krimiće i trilere u kojima su žene glavne junakinje.

@Bombi, preporučujem u pauzama učenja Kena Foleta. Piše lepe knjige i može se čovek fino opustiti. A Ken Folet je i jedan od najboljih prijatelja Erike Jong pa imamo i feministički link.

:)

Pridružujem se pozivu: Mazooo dolazi ovamooooo! :D
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
srecan rodjendan i ovde :poklon: Sve zeljice da ti se ostvare :fige:

Mazu ne znam da li cete dozvati... otkako se zaljubio slabo je dostupan :nunchake: No da pokusamo, pridruzicu vam se... Maaazooooooo

Skuvala sam kaficu

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Tot
Pijem svečanu kaficu jer je Bombini rođendan i prilažem tortu :)

Slika

:kolo: :snob:
By Bombina
hahahahaha tako sam lepo rekla slazem se Tota,Dine,i Simora
Simor pisao
Pridružujem se pozivu: Mazooo dolazi ovamooooo!
i Takodje svima moramo imamo njega poziv,da dobije
Hvala Tote,bas slatko
je li neko oce li parce torte "Japanski vetric"
izvolite
E,da Simore hvala bas me zanima,mogu da nadjem preko interneta i verzije o Ken Foneta ,a da Erika Jong nekada pisala knjigu o pedesete godine,secas li se kad je u pitanju o straha i zivota
Korisnikov avatar
By Seaman
Prvo da i ovdje cestitam rodjus , Bombi sve najljepse :kiss:

:kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dozvali ste me :D

Pozdrav za Dinu, Simora i Tota.

Malo sam se zaljubiskao, ali kao sto rekoh princ je bas mlad pa ne znam kuda ce to da ide... :)

I ja sam procitao Cavke i tu sam stao sa Foletom.
Nikako da nadjem vremena :D
Korisnikov avatar
By Dina
Tek jedno slavlje proslo a evo ga i drugo...

Danas je osam godina kako se Maza i ja poznajemo uzivo... Virtuelno je malo duze, tacno dva meseca pre, nesto nam je broj 15 sudjen. Eto svi slave danas nase upoznavanje pa se ne radi :lol: Sinoc smo se prisecali kako smo izgledali kad smo se prvi put sreli i gde smo isli... Ja sam se setila kako je Maza imao kapicu a on kako sam ja bila obucena u crno... I onda je sledilo sve i svasta tokom osam godina, uglavnom ono lepo u sta spada i kafic...

Mazo,
cestitam osmogodisnjicu, da se druzimo jos dugo, dugo, bar do kraja ovog zivota a moze i dalje, u sledecem...

:kolo: :kolo: :duh: :uplasen: :kolo: :kolo: :zastava:

Evo donela sam pice i skuvala kaficu, a nadam se da ce Maza tortu, ja moram da ucim pa nisam stigla da spremim :D

:kafa: :kafa: :kafa: :pivce: :pivce: :pivce:

I pustam naravno besaaaameee muuuuchooooo, Maza ce se oduseviti sto se budi uz tu pesmu :D

:peva: :peva: :peva:
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!