Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dina

Sto se mene tice... sta bi :dina: drugo proucavala nego vesticje spise, avatar je vezan za tu tematiku takodje...

Ju, ju, ju!

Nisam znao da je ovo veštičji kutak!

Zaradi tega, zdaj bomo slišali Harisa Džinoviča: "I tebe sam sit kafano!" :dance:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Tot, zaboravih, svidja mi se tvoj haiku u potpisu :)

a Dinin vesticji avatar je bas :awesome: i ja volim da citam o vesticama i carobnicama, uopste o magiji.... :mag:
Korisnikov avatar
By Seaman
Vestice su bas sjatke :sweet:

Pozdrav za Totelu i Bekelu :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bio sam gay nudistickoj plazi, guza mi crvena kao svjetlo na semaforu :blush:

Sretoh bivseg decka, i dalje zivi u lazi, ima i curu i decka, naravno cura ne zna za decka.

On je poznat po tome sto je za vreme sexa sa mnom, skidao ikone sa zida i krstio se :lol:

Cega sam se ja sve nagledao :lol: Ali da je macan, macan je :bale:

Imam novu simpatiju sa plaze :yay: Jos samo da mi vjestica DIna pomogne da ga osvojim, oslanjam se na njenu magiju. :mag:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pridruzujem se klanu vjestica :mag:

Na mom avataru, DIna i Maza imaju tajni razgovor, ko zna sta smjeraju :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao meni bili neki majstori a tek treba da dolaze... pa sam bila sva nikakva, ometace me u ucenju, uzas! :mad:

Ali ste me vi oraspolozili sad...

Mazo,
divan avatar... Ko li nas je to slikao? :misli: Taj tvoj bivsi je haos ahaha

Tot,
nije bio dosad vesticji kutak, bila samo jedna vestica tj ja... :dina: ali sad postao i Maza vestac, tj nije mogao postati nego je spoznao da je vestac (odavno mi je sumnjiv), izgleda je prelazno, pa mozda uskoro mozemo i koven da okupimo ;)

Ns Beckie,
da, u septembru cemo u Spaniju :yay: :kupanje: :roni: Drago mi je da ti se svidja moj avatar i da te interesuje magija... Nekad je na forumu, bilo puno tema o magiji, astrologiji, paranormalnom, proslim zivotima itd itd. Jedan od razloga za moje uclanjenje je bilo sto sam htela da se raspisem na tim temama... Ali vremena su se promenila a i ljudi... I kad bi se postavila tema mislim da bi bilo komentara kao na onoj tvojoj vezanoj za astrologiju - pa vi u to verujete?, pa to ne postoji itd... A taj razgovor nikud ne vodi, sem ako nije tema da li verujete u astrologiju, da li postoji magija... Ali dobro forum prolazi razne faze pa mozda opet budu i takve teme i ljudi zainteresovanih za diskusiju... eto mozda krene od kafica ;)

:dina: :vestica: :vestica:
Korisnikov avatar
By Dina
E da Mazo, tu ne mogu da pomognem nista... :nono: Zabranjeno je delovati na volju drugih ljudi... Ali ja sam sigurna da ti mozes da ga osvojis i bez carolije...

:setnja:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :sladoled:

Jutros sam se uspavao, valjda me opilo sunce i morski vazduh.

Malo kuliram, pa cu kasnije na plazu. :)

Dina, mislim da je ovaj neosvojiv :D tj ja necu biti taj koji ce ga osvojiti.Smrc :D

Drzi fige da i danas bude na plazi. :)

Svima zelim prijatan dan :kiss:

Poseban pozdrav za vjestice :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Mazo... drzim :fige:

Meni drzite palceve da prezivim sledece dane - dolaze mi majstori :machevi: Izludecu ne znam kako da ucim, a ne verujem ni da cu na net moci kad mi se vrzmaju tu... Sreca da je Maza uplatio net pa ce brinuti o kaficu :lukavi:

Odoh da ucim, dok jos mogu...

Inace Maza mi javlja da je toplo vreme a njegova drugarica iz istog mesta da je i kod njih zahladnelo... ne znam sad kome da verujem kad su vesti razlicite :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Srecno, Dina, u ucenju a i sa majstorima! :fige:

Srecno i Mazi u njegovom osvajackom pohodu :giggle:
Inace Maza mi javlja da je toplo vreme a njegova drugarica iz istog mesta da je i kod njih zahladnelo... ne znam sad kome da verujem kad su vesti razlicite
mozda mazi toplo oko srca... greje ga :love:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :sladoled:

Dina, nisam juce isao na nudisticku tako da nisam ni vidio onog momka :) Juce ste mi naslutili pa je jedno krace vreme padala sitna kisica a posle je opet ugrijalo sunce. Na plazi je bilo predivno, a u vecernjim satima sam gledao predstavu Ona, on i vi, na otovrenoj sceni i bilo je predivno. Posle toga izlazak, u kratkim crtama jucerasnji dan je bio ispunjen. :) Bio sam u drustvi dve prelepe cure tako da su sve oci bile uprte u nas :D
Evocirali uspomene iz djetinjstva, teen dana i sl :)

Narednih dana cu biti vise van Budve, Bar i Ulcinj, ada Bojana :yay:

Vremenska prognoza: suncano, bez ijednog oblaka :lol: ali nije visoka temperatura, za sada.

Jos nisam odlucio na koju plazu da idem. :misli:

Beckie, jeste mi toplo oko srca :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Malo da pocistim dok DIna ne zavrsi za majstorima i vlazenjem :smeh:

:mete: :mete:
Korisnikov avatar
By Dina
Beki,
hvala... majstori otisli pa se ubrzo vracaju...

Mazo ala uzivas... ja sirota samo se patim :grom: Mada uskoro Loni i ja kad zavrsimo sa lekarima :ugriz: idemo u setnju te se tome radujemo... Gledacemo poklon za svadbu na koju uskoro idemo i vesticje alate i setati setati, negde na rucak... ma bas se radujem... jedva cekam da se zavrse susreti sa majstorima i lekarima :roll:

Lepo sto si ocistio kafic, meni je dosta ciscenja za majstorima... sad uzivam uz kaficu :kafa:

Pozdravcici :grouphug:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Slika

odavno nisam upadao, samo da jubnem Dinu i dam joj slichicu, a ostalima pozdrav :)

Posle prvog kupujem tortu za rodjendan i delim svim kaficanima
By ginger
Jel ovde mogu da narucim kafu? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by cipelica

Jel ovde mogu da narucim kafu? :bubblegum:
jedino ako ti ne smeta da je dobijes uz nekoliko sati zakasnjenja :lol:

:kafa:

:D

malo je pusto - dina je zauzeta majstorima i ucenjem, a seaman se izlezava na plazi

dina, od kad su se pominjale vestice, meni se mozak vrti samo oko takvih stvari... krenula da gledam neke horore :sekirica: i da citam Vampirske hronike ponovo :lood:
ali, s druge strane, pocela sam da pisem nesto sto sam odlagala, tako da mi je sve to izgleda donelo i inspiraciju :smeh:

ala sam ja prolupala :veverica:

:lol:

idem i ja sebi da napravim kaficu... tj. kapucino - mislim da cu da uzmem jedan od cokolade :)
Korisnikov avatar
By Seaman
cipelice

evo kafice :kafa: vruca je i posle nekoliko sati :lol: valjda sto je temperatura preko 30 :smeh:

Jos jedan lijep dan na plazi. :)

Beki, mi volimo one koji prolupaju, one normalne nesto i ne gotivimo :lol:

Sto ludje to bolje :smeh:

Dina zao mi je sto nisi nasla ono sto si trazila.. :D

Nadam se da si uzivala sa Lonijem. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Vespertine,
bas dugo dugo te nije bilo... hvala za slicicu, divna je :love: Nadam se da si dobro i lepo proveo rodjendan :)

Cipelice,
dobro dosla u kafic :)

Ns Beckie,
ja sam poremetila spavanje skroz... svako vece kazem sebi da cu leci u ponoc ili jedan sat (kako mi je bilo uobicajeno do skoro) a legnem u tri :hypno: i to zato sto citam vesticju literaturu i trazim kojesta itd itd... a ustajem pre osam... i uvek sebi kazem da cu se sledece veceri dovesti u red!

Mazo,
bzv... mada sam kupila neke druge stvari, pa imam dodatnu literaturu za citanje ;) I nasli smo poklon za svadbu, tj jedan deo poklona moram da gledam jos, ali bar nesto smo kupili... Jeste super je bilo kad smo se resili lekara i kupovine... pa kako sam vec planirala, isli na rucak, setali i tako :)

Pozdravi za kaficanke i kaficane... nadam se da cu uspeti da se nateram u krevet i da opet necu docekati tri sata... :drama: :bye:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
ja sam poremetila spavanje skroz... svako vece kazem sebi da cu leci u ponoc ili jedan sat (kako mi je bilo uobicajeno do skoro) a legnem u tri :hypno: i to zato sto citam vesticju literaturu i trazim kojesta itd itd... a ustajem pre osam... i uvek sebi kazem da cu se sledece veceri dovesti u red!
nista mi ne govori... moje spavanje je uzas zivi, ponekad sam celu noc za kompjuterom... razumem te u potpunosti, ali nadam se da ces uspeti da se vratis na normalu... meni je uspelo ranije, ali se sad poslednjih dana ponovo nalazim u situaciji da spavam nedovoljno i ne onda kad bi trebalo
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro: :sunce:

Za razliku od vas insomnichara, ja spavam bez problema. :) Sinoc sam zaspao u 22h a ustao oko 7h.
More me iscrpilo i spavam kao bebica. :)

Danas cu mozda da pauziram pa cu da ljeskarim kod kuce, rekoh mozda :lol:

Dina, kad ti dolazi majstor? :lija: Da sam u Bg ja bih te odmijenio, pomoagao bih mu oko alata :smeh: Volim da pridrzavam :lol:

Cim dodjem u Bg dovescu vas u red sa tim nespavanjem :bic: Odavde ne mogu da vas kontrolisem :giggle:

Uzivajte, kiss :grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Seaman

Dobro jutro! :jutro: :sunce:
Brojtro! :D Evo i mene rano na nogama, s tim sto sam zaspala oko 2h :hypno:
Sinoc sam zaspao u 22h a ustao oko 7h.
More me iscrpilo i spavam kao bebica. :)
:leviathan:
diivno... sta ja ne bih dala za takav ritam
Danas cu mozda da pauziram pa cu da ljeskarim kod kuce, rekoh mozda :lol:
Nemoj da pauziras, gre'ota :)
Dina, kad ti dolazi majstor? :lija: Da sam u Bg ja bih te odmijenio, pomoagao bih mu oko alata :smeh: Volim da pridrzavam :lol:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

:rotflmao:
By ginger
:)
Dobro jutro, jel mogu sada da je popijem :P
Jao, moreeeee :(
Hocu i ja.... Usvojite me. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Pozdrav, dukkehjem i cipelice! Dobrodosli... dobro da malo zivne kafic :) mada je u njemu atmosfera uvek posebna

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Dukkehjem,
dobro dosao :love: Nadam se da sad kad si u kaficu da ces nam cesce svracati... :)

Ns Beckie,
ja sam pala u depresiju kad mi je Maza napisao da u deset ide da spava... Ali uspela sam da se nateram na spavanje nesto posle jedan no ustala u sedam tako da svejedno pospana :zeva: Odose majstori :yay: Sad mi predstoji ciscenje ali vazno da su otisli... Mada sto ti kazes i meni je povezano sa inspiracijom, citam nesto drugo pa me onda motivise i na ucenje... ali sad sam malo ispala iz ritma zbog majstora, krecem da ucim :cita:

Cipelice,
ne brini ova virtuelna kafa se ne hladi...

Dante,
sto si besan? Nadam se da ce pozitivna energija iz kafica delovati...

Maza je na plazi sa sestricem :seaman: :beba:
Korisnikov avatar
By Seaman
dukkehjem u ovom kaficu, muskarci obozavaju mene a ne dinu :bic:

Ipak nisam mirovao, bio sam na plazi, ima prelijepih momaka, sve bih ih odradio :smeh:

Veceras pozoriste :snob:

Gledam predstavu u kojoj je glavni glumac covjek koji je rodjen u patrijarhalnoj sredini i u jednom trenutku je pozelio da bude slobodan. Vec se prepoznajem u toj predstavi. Nadam se da ce se izboriti za slobodu, kao sto sam i ja to ucinio. :sladoled:

Dante u cemu je problem? :)

cipelice evo stize kafica :kafa:

Korisnikov avatar
By Seaman
Beki drago mi je sto tis e dopada atmosfera u nasem kaficu :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina me sanjala. :yay:

Jos cekam raport u vezi sna. :cekam:
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!