Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Kragi
Razlika izmedju Sinana i hodze u dzamiji je ta sto Sinan ima modernije aranzmane koji se ne pridrzavaju striktno Kurana. "Pevanje" iritantno do bola. Zvuci kao copor gladnih haskija.
Nikad nisam skontao to ludilo za njim?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa upravo u tom zvuku copora gladnih haskija je tajna njegove slave. To je ta emocija uz koju se narod olaksavao za kafanskim stolom, koji bi na vrhuncu derta i alkoholnih isparenja i zapovracavao, krvario ruke lomeci case, razbijao svoju i tudje glave, a prica se da je zabelezeno i nekoliko ubistava iz strasti pod uticajem Sinanove pesme.Pokojnik kad bi zapevao svoje hitove sa svojim specificno rezigniranim licem tokom izvedbe, to je ljude uvodilo u poseban trans.
Korisnikov avatar
By *deni*
Taj Medo je, kako cujem, prava vucibatina i bitanga.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813737#p2813737]*deni* napisao:[/url]Pa upravo u tom zvuku copora gladnih haskija je tajna njegove slave. To je ta emocija uz koju se narod olaksavao za kafanskim stolom, koji bi na vrhuncu derta i alkoholnih isparenja i zapovracavao, krvario ruke lomeci case, razbijao svoju i tudje glave, a prica se da je zabelezeno i nekoliko ubistava iz strasti pod uticajem Sinanove pesme.Pokojnik kad bi zapevao svoje hitove sa svojim specificno rezigniranim licem tokom izvedbe, to je ljude uvodilo u poseban trans.
Ja to nikako da prepoznam. Mislim na tu emociju. Jedina emocija koju on meni proizvede leci se probiotikom "Ivancic i sinovi" za dan, dva.
Pritom, svestan sam njegove popularnosti. Znam da na Tasmajdanu usmrkan kokom i sa 4 promila viskija u krvi redovno pravi haos ali i dalje ne mogu da shvatim kako i zasto?
Pored Cuneta, Miroslava, Save Radusinovica, Milanceta, Dobrivoja Topalovica, Tozovca nama je Sinan legenda i u kafani i van nje?! :wtf:
By Kragi
Sudeci po Instagram profilima nasih zvezda, bilo je zabavno na toj sa'rani. Steta sto Medo nije bio.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!