Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by E.c.h.o...

joj, mene je uciteljica 'ribala' sto nikad, ali nikad nisam dosla ni sa maramom ni sa kapom.

mene je uciteljica grdila sto mi je marama izguzvana, a ja kao predsednik odljenja morao sam da idem na sve priredbe i da imam kapu i urednu maramu... keva nije 'tela da mi pegla jer je rekla da su to gluposti a ja sam se cudio zasto nije ponosna na to sto sam postao pionir... tako sam uzeo sam da je ispeglam i izgoreo tepih i maramu :lol:
By J...
Ja sam bila jedina devojcica u odeljenju koja ni tada u sklopu pionirske uniforme nije htela da obuce suknju pa sam bila u pantalonama. Srecom, mislim da sam to poziranje s uniformom imala samo u prvom razredu, pre nego sto su je ukinuli. A kapa i marama su mi se svidjale, samo sto su se brzo negde izgubile.
Korisnikov avatar
By nsc
Srećan nam svima Dan republike :pionir: :radosnice:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2kune
Originally posted by unic0rn

Njah. Da je i bila neka republika vredna postovanja ne bi izrodila onoliku tonu skotova. :jbg:
jebote, a što onda reć za ove danas? :iskolacen:
koje?

ako mislis na matore - ja sam o njima i pricao.

ako mislis na novije generacije - pa to je podmladak smeca iz stavke broj 1, iver ne pada daleko od klade.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Njah. Da je i bila neka republika vredna postovanja ne bi izrodila onoliku tonu skotova. :jbg:
Pa ja to shvatam vise kao odnos roditelj-dete. Oni koji su bili najgora deca SFRJ su najbolje prosli, te nam ostali i nakon sto je staramajka preminula. A staramajka je bila priprosta i dobrocudna, pa su ovi zlotvori to koristili kako su i gde stigli.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Waldorf

Nedostaju mi viršle iz crvenog kioska i jogurt u trogulastom tetrapaku.
To ko nije jeo danas nema šanse da shvati koja nas nostalgija drma dok pričamo o tome....

Kad dođemo u BG nekoliko puta se baba naljutila na nas jer kući nisam hteo da ručam pošto sam morao da jedem TE viršle i pijem TAJ jogurt...a ona tamo kući naspremala ko nenormalna...Al ja hteo viršle.
Korisnikov avatar
By 2kune

koje?

ako mislis na matore - ja sam o njima i pricao.

ako mislis na novije generacije - pa to je podmladak smeca iz stavke broj 1, iver ne pada daleko od klade.
mislio sam na republike... a i ona je imala roditelje... :zmija:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa kad su ti roditelji iskompleksirana srpska kraljevska dinastija i bravar iz sela iz koga potiche majka Bozice Juric, dobro je dete i ispalo :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune

pa kad su ti roditelji iskompleksirana srpska kraljevska dinastija i bravar iz sela iz koga potiche majka Bozice Juric, dobro je dete i ispalo :lol:
eto vidiš, bijaše pravo čedo seljaka i radnika... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
''

Ministarstvo za kulturu, prosvetu i genetski inženjering.

Jedan od većih strahova u životu mi je da se na nekoj komemoraciji ili sahrani ne setim toga...

Ili institut za jezik, telekomunikacije i malu privredu iz Čajnića...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars

ja ih se setim kad god naletim na "ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti". ime je skroz kao da ga je neko iz tln smišljao. :lol:
By Bombina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Mars

ja ih se setim kad god naletim na "ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti". ime je skroz kao da ga je neko iz tln smišljao. :lol:
Kapiram te,ja sam bila nekada pionirka,i tj Krepa jesi li cuvala kapicu sa petorkakom,a
A,da ja imam uspomenu plave kape sa petokrakom,crvene marame,bele kosulje..bila je lepa vremena i tiho,nije bilo kriminalaca,krivi su drugi
A,da Mars izrazavanja stilom koju su ucili srpsko hrvatski jezike
umesto ekavski i ijekavskom ,jer problemi ne idu iste reci
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam startovao vojnike :pervert: kad su prolazili pored babinog dvorišta da mi daju prave metalne petokrake, pa sam nosio njih umesto onih plastikanaca koji idu uz kapu...
Korisnikov avatar
By Stripi
vidim da me je Deran pretekao, ali ova video kompilacija mi je bolja
''
Korisnikov avatar
By Stripi
evo još jedno od naše drage Zekije
''
Korisnikov avatar
By Mars
Živeo Dan republike!

Danas je jutarnji program na radio BGD1 bio genijalan, na tu temu.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kad se drzava pravi u jajcu, zavrsi u kurcu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!